07

nedjelja

srpanj

2024

AUTORICA DIANNA DIVERNO OVO LETO S 2 IZUZETNA KNJIŽEVNA DELA

Od najnovijih bestselera, ljubavnih, istorijskih klasika, do zaboravljenih dela koja čame na policama bibilioteka; od erotskih, tragičnih, istorijskih, istinitih priča, ljubavnih trilera, do onih s standarnim happy-endom – jedna stvar je uvek bila sigurna – ljubavni romani su oduvek bili u modi. Žanrovske fikcije usredsredjen je najviše na emotivna stanja i misli glavnih ljunaka, ljubavni roman tokom vremena ne gubi na značaju, posebno medju ženskom čitalačkom publikom koja je ta koja na kraju jedne godine daje ocenu ljubavnim štivima.
Ovog leta autorica Dianna Diverno bavi se s onim što nam se u prvoj polovini godine 2024 , ali i tokom poslednje tri godine – pokazalo kao možda najbolje od njenih književnih ostvarenja koja pripadaju lakom žanru – romanima ''Poljupci Na Mostu Uzdaha'' i ''Volela Sam Predsednika'' (druga, nagradjivana verzija poznatog nam scenarija i pod imenom ''Trijanon 3''). Oba ova dela već imaju delimičnu popularnost na internet sajtovima – prvi kao roman objavljen na italijanskom jeziku i to u celom svetu, a drugi kao nagradjivani scenario kog trenutno traže svi živi filmski festivali.
I tako se autorica bacila u ljubavne vode ili takozvana brčkanja u literarnim romansama. Oba dela poprilično interesantna pripadaju istorijskoj, ljubavnoj tematici i smeštena su u posve različite države. Oba dela nam autoricu prikazuju kroz mrežu zanimljive radnje i obrta, psiholoških motivacija, s elementima tajni ili elementima ljubavne romanse na visokoj ''predsedničkoj nozi''.
Drago nam je da ovo leto vidimo autoricu upravo u ovim vodama pravih i divnih romansi i želimo joj mnogo uspeha u daljem radu izdavaštva i filma. Takodje nadamo se da će Dajana Diverno biti član Romantic Novelist Association iz Ujedinjenog Kraljevstva.
Bravo, nek bude leto na nivou!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.