Povijest ljudske gluposti

ponedjeljak, 09.10.2023.

Hilarious Hillary


Urnebesna Hillary je, možda, zaboravila i oprostila Moniku Levinski (možda!) ali nikako ne može i neće zaboraviti Trumpa.

Nakon Obame i prvog crnačkog predsjednika SAD-a, Urnebesna Hillary je trebala, za vike vika, uči u povijest kao prva žena predsjednik SAD-a.

Na krilima Obamine (liberalne) slave, iako nadaleko najgori američki predsjednik do dolaska neponovljivog Bidena, Urnebesna Hillary je imala čist put za pobjedu, sve dok se nije ukazao plavokosi Trump.

Danas urnebesna Hillary želi deprogramirati (reprogramirati?) ili što već, Trumpovu glasačku bazu, uspoređujući je s kultom, kakav urnebesni stav prema demokraciji he-he.

Ali razumijem Hillary, to je stara baba koja se osjeća izdano od svojih najbližih i cijelog svijeta, ali danas se treba dobro potruditi, i razumjeti i papa Franju.

Papa Franjo je također stari djed koji se osjeća izdanim, pa i on izdaje svoju vjeru. Ono protiv čega se crkva zubima i noktima borila (i spaljivala na lomači), danas Franjo, pozivom da crkva odobri gej brakove, javno proklamira.

Ali zaboli me ona stvar i za crkvu i za gej brakove i sve ostale zajednice, udruge i pokrete, svi su tek bolest omotane u lijek.

Pa ipak, sve pape do sada, u slučaju rata, su pozivale na mir, prekid sukoba i pregovore (govorim o novijem dobu), danas pak imamo papu koji poziva na veću dostavu oružja Ukrajini, što naravno automatski znači produžen sukob i već žrtve. Čega se ovaj svijet napušio?
- 12:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.