Povijest ljudske gluposti

ponedjeljak, 03.04.2023.

Tko nađe njegovo


U Europi traje velika potraga za "nestalih" 300 milijardi eura, u potragu se, očigledno, može uključiti svatko, jer ako uistinu ne znaju gdje su, nitko vam ne brani naći ih i prešutjeti.

EU je, u sklopu sankcija Rusiji, zaplijenio 300 milijardi eura ruske centralne banke deponiranih u bankama diljem Europe. Nebitno je pri tome što Europa nije imala nikakve zakonske temelje za takav potez, niti je bitno što je tim potezom EU srušila međunarodni poredak onakav kakvog ga znamo. Novac je jednostavno ukraden i potez opravdan mržnjom prema Rusiji cijepljenih ljudi koji sve češće i jače prikazuju da primljeno cjepivo omogućuje bezrazložnu mržnju prema bilo kome na koga se uperi prst, a znate kako to ide, kad tad će doći red i na Vas.

Kad mržnja prokuha u glavi onda se objektu mržnje pokušava napakostiti maksimalno. U tu svrhu, genijalna Ursula Gertrud von der Leyen je najavila da će tih 300 milijardi € uložiti u obnovu Ukrajine nakon rata.

Oni koji su nas cijepili kako bi lakše mrzili, sami se nisu cijepili (ili su se cijepili poput Justina Trudeaua i supruge, "potraži video"), pa i ne mrze toliko.Njima su 300 milijardi €, i dalje 300 milijardi €! i nije im na kraj pameti dati ih nekim tamo Slavenima na istoku.
Stoga, vjerujete svome vilimu, tih 300 milijardi € su na sigurnom i nema Vam nikakvog smisla pokušati ih tražiti.
- 09:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.