Povijest ljudske gluposti

nedjelja, 05.03.2023.

autokastracija


Stvar je principa zbog kojeg bi, većina ako ne i svi, njemački muškarca trebali pristupiti autokastraciji i svoja muda poslali u U$A kako bi Biden i ekipa od njih pravili ogrlice.

Nagrađivani istraživački novinar Seymour Hersh objavio bombastično razotkrivanje u kojem je otkriveno kako su Washington i njegov saveznik u NATO-u Norveška, surađivali u razvoju plana za uništavanje plinovoda, sve do njegovog uništenja.

Plinovod Sjeverni tok je zajednička investicija Rusije i Njemačke, pa je dio plinovoda izgradila Rusija sa svoje strane,a dio Njemačka sa svoje strane.
U$A je uništila dio plinovoda u NATO vodama, odnosno dio plinovoda kojeg je izgradila, platila te je u vlasništvu svog saveznika Njemačke.

Doduše taj plinovod nikad nije bio u funkciji zbog pritiska U$A, ali u njemu su bile ogromne količine tehničkog stakleničkog plina metana zbog održavanja tlaka u cijevima, a koje su zagadile nebo sjeverno europskih zemalja koji se kunu u globalno zatopljenje.

U tom kontekstu svi muškarci Švedske, Danske, Norveške bi se trebali pridružiti svojim “suborcima” iz Njemačke te svoja muda ponizno poslati hrabrim Amerima koji se hrabro bore protiv omraženih Rusa krvlju Ukrajinaca.

Što je to što smeta Amerikancima da ovako otvoreno ratuju, ne samo protiv Rusa, već i protiv Njemačke pa i protiv cijele Europe.

Premijerka Merkel (i njeni prethodnici ) je uspjela ono što Hitler nije, a to je ujedinjenje Njemačke tehnologije i industrije s Ruskim prirodnim bogatstvima. Savez koji je bogatio Rusiju i Njemačku, te bio lokomotiva europskog napretka.

Plinovod Sjeverni tok je trebao to savezništvo podignuti na jedan viši nivo i u jedno ekonomsko ujedinjenje Rusije i Europe koji bi taj dio svijeta učinio bez konkurencije u svim aspektima.
I to je naravno bilo rak rana za U$A želje i potrebe da dominiraju ekonomski, vojno i politički nad ostatkom kugle zemaljske.
- 11:23 - Komentari (47) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.