Povijest ljudske gluposti

ponedjeljak, 16.01.2023.

Seksualni život kentaura


Svi mislimo da je seksualni život kentaura jednostavan, ali nije. Ono što se malo zna jeste da muški kentaur ima oba spolovila (tzv. pišo), i ljudski i konjski isto važi i za ženku. Intimni odnos kentaura može stoga biti prilično raznolik.
Muškarac (M) sjedinjen s pastuhom (P) može se pariti sa ženkom (Ž) sjedinjenom s kobilom (K) te imati intimni odnos na sljedeća četiri načina.
M vs Ž
M vs K
P vs Ž
P vs K
Gdje je sasvim jasno da muškarac obljubljuje ženku i kobilu, a zatim pastuh ženku i kobilu.

Problem nastaje pri spoznaji da kentaur može imati oba spolovila, pa je ženka spojena s pastuhom dok muško može biti spojeno s kobilom.
Intimni odnos može tada biti vrlo raznolik.

Muškarac s može pariti sa ženkom, ali ne i s njenim pastuhom, a može se pariti i s kobilom, ali ne i s njenim muškarcem.

Shodno tome ženka se može pariti muškarcem, ali ne i s njegovom kobilom, ili s pastuhom, ali ne i s njegovom ženkom itd.

Seksualni život se može dodatno obogatiti spajanjem jednospolnih kentaura s dvospolnim, i to u svim mogućim varijantama.

Ono što nećemo vidjeti u kentaura jest grupni seks, jer to bi bila prava utopija krda. Zatim nema lezbijskih parova zbog otežane mogućnosti oralnog zadovoljavanja, te muških pederskih parova iz praktičnih razloga, konji se ritaju!

- 10:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.