< | siječanj, 2013 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (3)
Veljača 2013 (1)
Siječanj 2013 (16)
Prosinac 2012 (21)
Studeni 2012 (7)
Listopad 2012 (12)
Srpanj 2012 (15)
Lipanj 2012 (19)
Svibanj 2012 (12)
Travanj 2012 (4)
Ožujak 2012 (14)
Veljača 2012 (14)
Siječanj 2012 (9)
Prosinac 2011 (22)
Studeni 2011 (15)
Listopad 2011 (6)
Rujan 2011 (15)
Kolovoz 2011 (23)
Srpanj 2011 (15)
Lipanj 2011 (4)
Travanj 2011 (6)
Ožujak 2011 (5)
Veljača 2011 (5)
Siječanj 2011 (8)
Prosinac 2010 (11)
Studeni 2010 (15)
Listopad 2010 (9)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (6)
Srpanj 2010 (11)
Lipanj 2010 (10)
Svibanj 2010 (4)
Travanj 2010 (3)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (4)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (5)
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Opis bloga
Vježbaonica u kojoj će ostati višak nesagorenih kalorija koje sam zimus nakupio...
Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV
Blog.hr
Blog servis
Forum.hr
Monitor.hr
\'ladovina
Danas sam bio na obiteljskom ručku, uvijek je lijepo kada se za stolom okupi više ljudi, ovaj put povod je bilo krštenje, naravno, pomlatio sam sve po redu, od meze na početku do kolača, s tim da sam čobanac tovario više puta, baš je bio dobar, a i nazdravio sam, kako je to već i red, nisam sad nešto pretjerao, ali nisam ni bio baš nešto za razvaljivanje. Došao sam pomalo nenaspavan, bio malo vani sinoć, nisam se nešto zadržao iako je bila subotnja večer, već neko vrijeme nekako osjećam da nemam pravo da se zabavljam baš, jer sam smeće, nezahvalnik i nevaljalac u svakom smislu i baš me to raspoloženje nekako drma. S tim mislima sam i danas započeo dan, onda kad se nađeš za stolom samo trpaš u sebe i nadaš se da te nitko ništa neće pitati, ali kako to za stolom već bude, priča uvijek ode u nekom smjeru, pa tako i danas. Tetka je pobrojala sva krštenja mališana i izračunala tko je kada na redu za pričest, htio sam reći da recepturu za čobanac ne treba mijenjati, ali kad već nisam imao ništa pametnije za reći, odlučio sam to prešutiti. Onda malo o svijeći i tko ju je izabrao i općenito o misnom slavlju, tu sam primjetio da mi je najzabavniji onaj dio kad se svi rukuju. Prvo pružiš ruku onom do tebe, kao i svi, tu se već komplicira, jer sad se svi okreću i traže slobodnu ruku kako bi je stisnuli s pozdravom mira i dogodi se tren da moraš pričekati slobodnu ruku ili odjednom nekoliko ruku na hrpi, pa to potraje koji tren dulje, dovoljno da pri slijedećem stisku više nitko nema problema, čak i da se malo protegneš i pružiš ruku i osobi koja sjedi nekoliko mjesta dalje s nekakvim toplim pogledom u očima. I dok se pružaju ruke mira, svi živnu i osjeti se to nešto lijepo, eto, to mi je baš super, ostalo vrijeme slušaš misu ili brojiš u sebi svoju glupost i moliš se da nestane. Ok, bolje je ne biti glupan, ali kad već jesi, onda si sretan kad imaš priliku malo se zamisliti. Onda krene priča kad su šljive najbolje za peć rakiju i kako su šljive slađe za sušnih godina, o tome sam nešto malo znao, ipak je tu riječ o rakiji , a za vino od bazginih bobica sam prvi put čuo..i tako kroz priče za stolom nekako i kući dođeš... Opet ništa o nekakvim promjenama na vagi, a ni ovo što sam napisao mi ne odiše nekakvim finim taktom......koliko god se trudio...možda ni ne mogu biti neki kul i zanimljiv tip, ali trudim se koliko mogu, teleban.. |