5 bjelanjaka posebno tući
dodati 25 dkg šećera i
5 žumanjaka jedan po jedan dodavati
U gornju smjesu dodati još 15 dkg brašna s malo prašak za pecivo, te izmješati i staviti peći na temperaturu od 170°C u ugrijanu pećnicu.
Izmiješati 0,5 kg sviježeg sira (domaćeg) i šećera po želji, dodati korice od limuna i sok.
2 slatka vrhnja izmiksati i uliti u smijesu od sira i šećera. Izmiksati dobro.
Pečeno tijesto razrezati koncem ili nožem na pola i staviti smijesu unutra i ostaviti malo za
odozgo, te posipati čokoladom.
< | rujan, 2009 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog