Tijesto:
4 jaja (posebno tući)
1 šalica bijele kave ŠEĆERA
1 šalica bijele kave BRAŠNA
1/2 šalica bijele kave ULJA
1 pecilni prašak
1 vanil šećer
10 dkg grožđica
1 šalica bijele kave MLIJEKA
10 dkg mlijevenog ROGAČA
Na kraju kada napravimo tijesto nariba se 4 jabuke bez kore u tu smijesu. Na pečeno tijesto preliti glazuru od čokolade.
15 dkg čokolade za kuhanje
malo vode
malo šećera
malo putra
Dobar tek!!!
Sastojci:
1 kutija Petit beurre keksi
1 l mlijeka
4 dcl vode
5 žumanjka
10 žlica šećera
2 vanil šećera
6 žlica oštrog brašna
2 žlice gustina
13 dkg margarina
višnje iz kompota bez koštica
Priprema:
Kuhati kremu 15 minuta (dokle se ne stvrdne). Ugasiti i dobro promiješati da ne bude grudica, dodati margarin i ocjeđene višnje. Ponovno još malo prokuhati. Poslagati kekse u tepsiju, te još toplu kremu izliti na kekse, na kremu staviti isto jedan red keksa. Na kekse može tučeno slatko vrhnje 2 - 3 dcl.
Dobar tek!!!
< | rujan, 2010 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog