
Tijesto:
4 jaja (posebno tući)
1 šalica bijele kave ŠEĆERA
1 šalica bijele kave BRAŠNA
1/2 šalica bijele kave ULJA
1 pecilni prašak
1 vanil šećer
10 dkg grožđica
1 šalica bijele kave MLIJEKA
10 dkg mlijevenog ROGAČA
Na kraju kada napravimo tijesto nariba se 4 jabuke bez kore u tu smijesu. Na pečeno tijesto preliti glazuru od čokolade. 
15 dkg čokolade za kuhanje
malo vode
malo šećera
malo putra
Dobar tek!!! 
| < | rujan, 2010 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | |||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...

Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog