06

srijeda

ožujak

2024

''SCENARIO-PAKET'' I ''VOLELA SAM PREDSEDNIKA - TRIANON 3'' DIANNE DIVERNO U OFICIJALNOJ SELEKCIJI DVA VELIKA AMERIČKA FESTIVALA

Scenariji ''Scenario-Paket'' i ''Volela sam predsednika - Trianon 3'' Dajane Diverno nalaze se u selekciji dva velika američka festivala. Reč je o tome da je ''Scenario-Paket'' u oficijalnoj selekciji ''Hollywood Gold Awards'', a ''Volela Sam Predsednika - Trianon 3'' je u selekciji ''New York Movie Awards''.
Zanimljivot je da oba scenarija bude vrlo veliku pažnju kod festivala u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tako je autorica dobila ponudu za učešće na nekoliko filmskih festivala u Engleskoj. A što se ''Scenarija-Paket'' tiče ima ponudu da novelizuje roman i objavi ga u štampanom izdanju putem ''Foyles'' i ''Hatchards-a'' tokom 2024 godine. Zanimljiv kriminalistički scenario budi vrlo veliku pažnju u USA i u Engleskoj, tako da svakako očekujemo dalje korake po tom pitanju. A jedan od koraka je i intervju za ''Best Script Awards'' u U.K , a nadamo se da će autorica učestvovati i na nekim susretima u Texasu gde će ponuditi ovaj scenario.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.