06

nedjelja

kolovoz

2023

KAKO TEKU PRIPREME I ZA FILMSKI FESTIVAL U BUDIMPEŠTI?


Nadamo se da ćemo u skorijem periodu videti potrebne reklame za izuzetan i brilijantan scenario ''Tajne Strasti Grofice Razasky'' Dianne Diverno u Budimpešti. Naime, kako je Filmski Festival u Budimpešti 30. Septembra 2023 godine gde je autorica pozvana da dodje i bude prisutna kako bi mogla ponuditi svoj brlijantan scenario madjarskim filmmejkerima, što se čini izuzetnim korakom, svakako da očekujemo da se malo priča o svemu tome. Posebno jer će scenario ''Tajne Strasti Grofice Razasky'' biti i povod za verovatni intervju naše autorice.
Takodje, neka dela Dajane Diverno već se nalaze u prodaji u Madjarskoj https://bookline.hu/product/home.action?_v=Diverno_Dianna_Secret_Of_Marquise_De_C&type=200&id=6407597
A nadamo se da ćemo videti i druga njena dela na madjarskom jeziku napokon u ponudi za madjarske čitaoce. Uglavnom, i sam korak prema Budimpešti je nešto što nas svakako oduševljava i uistinu bismo voleli videti film ''Tajne Strasti Grofice Razaski'' u narednom periodu.
Do sada je taj roman objavljen nekoliko puta, prvi put 2008, a u poslednje 2 godine kao roman i scenario. Očekuje nas uskoro i engleska i madjarska verzija dela ''Tajne Strasti Grofice Razasky'', dok je norveška verzija predviđena za početak jeseni.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.