17

četvrtak

studeni

2022

DAJANA TRENUTNO NE PRATI IZBORE U DŽORDŽIJI... NITI JE ZANIMA, NITI ĆE PRATITI...


Dajana Diverno kako znamo živi u Evropi u Panonskoj niziji, mesto Palić. Pre par godina, odnosno 2014 godine pravila je promociju u American Corneru, tad je rekla da će završiti američku, vojnu i krimi heksalogiju. 2016 godine bili su izbori za predsednika U.S.A, a onda je tad između Trampa i Hilari, navijala za... Pogodite?
Treću opciju.
Evan Mcmullin. Bivsi CIA igrač, zanimljiva persona koja je bila u igri za predsednika U.S.A.
Dajana je tad smatrala da Americi treba baš tako nešto, neki vojni igrač, i daleko od svega što smo imali prilike videti s koronom, vakcinama, meksičkom granicom.. i drugim budalaštinama. Pitali su je što se ne oglašava po pitanju izbora u U.S.A, tj posebno u Džordžiji, ali ona smatra da trenutno je to daleko od njenih interesovanja, jer ako si promašio s Evanom, promašio si sve...Ponekad kad se promaši voz, mnoge stanice su pogrešne...
Evan McMullin za one koje ne znaju bio je nekadašnji član Republikanske partije i nezavisni kandidat 2016. za predsednika Amerike i Diksin favorit.
Ovakav odgovor se trenutno daje u ime prošlosti i određenih kriminalističkih i vojnih stvari koje je Diksi izučavala pre nekoliko godina za svoj književni rad i u ime poštovanja prema tome.
Više nikada se nećemo oglašavati po ovom pitanju

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.