06

četvrtak

listopad

2022

U AMERICI - PRVOM PRILIKOM


Sin Dajane Diverno ima poziv i ponudu da dođe u Sjedinjene Američke Države (Istočna obala) i da nastavi s tretmanom - Autisam Treatment Center Of America. Doduše, kako on nije vakcinisan zbog koronavirusa, ne može doći u U.S.A. Autorka kaže da čim se pruži prilika, da će svakako doći u U.S.A. (U ovom textu trenutno se misli na New York i Massachusetts (i možda Phylladelpfiju, jer Dajana je član jednog udruženja tamo))... Ona pored tog, ima veoma mnogo posla kog treba tamo izrealizovati, objavljeno je veoma mnogo književnih dela koje treba ispromovisati, a još 20-30 čekaju svoj red. Pored tog, tu je i tema literanih agenata i scenarija.
Ne znamo samo da li se usled zdravstvenih okolnosti možda i može dolaziti tamo...
Trenutno je autorka usredsređena na rad u nekim evropskim zemljama - poput: Italije, Velike Britanije i Švedske, a kako je član mnogobrojnih udruženja, verujemo da će se nešto i isprezentovati i pred čitaocima.


Za one koji su zainteresovani Dianna Diverno je član Silent Book Club (čije je sedište u Manhattanu i Brooklynu), potom The Bestselling Authors s sedištem u New Yorku i Beverly Hillsu, i Book Club. Nemamo informacije o tome da li se učlanila International Thriller Association iz New Yorka i da li je pridruženi član Mysthery Writers Of America iz New Yorka.


NAKNADNA VEST
Autorka se raspitala o dolasku u U.S.A - možda može doći na lečenje s njim, ali treba da traži izuzeće za sebe i svog sina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.