03

srijeda

kolovoz

2022

ŠTA NAS OČEKUJE NAREDNIH SEDMICA IZ KNJIŽEVNOG ASORTIMANA DAJANE DIVERNO?


Pored brojnih dela koja su objavljena tokom ovih mesec dana, šta je to što nas još očekuje iz njenog književnog asortimana i koje poteze će autorka Dianna Diverno povlačiti nadalje?


Kao prvo - možemo očekivati objavljivanje zbirki scenarija - ''The First Anthology'' i ''The Second Anthology'', koje zajedno imaju oko 1200 stranica. Ne zna se kad će biti objavljena zbirka ''The Third Anthology'' ali se na tom polako radi.

Potom možemo da očekujemo dva dobra romana - ''Forbidden Love'' i ''The Secret Passions Of Countess Razaszky'' - oba dela su na engleskom jeziku.

Potom bajku na nemačkom jeziku ''Prinzessin Gloria Im Magischen Wald'' - to je dopunjena verzija s novih 5 slika u odnosu na verziju iz 2019 i 2021 godine, kao i roman ''Obeležena Da Umre'' na engleskom ili nemačkom jeziku. Nije odlučeno o tome koja verzija će biti objavljena

I uveliko zanimljivo delo ''The Story Of Blue Mummy'' i ''Samba To Death''. Oba književna dela su na engleskom jeziku.

Pored toga radi se na nemačkoj i engleskoj verziji romana ''Dama S Jednim Dolarom''
Takođe, tu je i engleska verzija romana ''Dragon Legionary And Queen Of Flowers''.

Od autorice se očekuje da se posveti prezentacijama i promovisanjima objavljenih dela, rada na književnim romanima koja su najavljena, najavi promocija i aktivnom učešću u udruženjima kriminalističkih pisaca i scenarista u U.K i Sjedinjenim Američkim Državama, kao i u zemljama gde joj se knjige objavljuju - poput: Holandije, Kanade, Italije, Nemačke i Australije.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.