13

srijeda

travanj

2022

UMETNIČKA VIZA ZA S.A.D?


Početkom marta 2022 godine Dajana Diverno se prijavila u kancelariju USCIS radi dobivanja umetničke vize za teritoriju Sjedinjenih Američkih Država, nadamo se u što skorijem roku. Takođe postala je član jednog američkog udruženja radi izdavanja svojih dela na američkoj teritoriji. Kredit se za lečenje njenog sina (u Torontu, Kanada) svakako treba vratiti, a njena dela su pretežno objavljena na teritoriji SAD, Kanade i Italije. Umetničke vize se kako znamo izdaju na period od tri do pet godina. Po potpisivanju nekog ugovora s izdavačkom kućom odatle, svakako će što pre otići za SAD (jedino nemamo infromaciju da li će to biti New York ili California)

Takođe, ona je bila automatski obaveštena još krajem septembra ili početkom oktobra 2021 godine da je vladina agencija USCIS poprilično velikodušna za period oktobar 2021 - septembar 2022 godine za dodeljivanje viza brojnim ljudima koji u Ameriku žele doći iz poslovnih, porodičnih razloga ili radi postupka useljenja.

(Ona izražava iskreno žaljenje što se ovog meseca ne može putovati u Veliku Britaniju jer su im bolesni piloti, pa se putovanja i letovi neplanski otkazuju. Tako da sad pokušava da razvije posao u drugim zemljama, ali se svakako nada tome da će jednom posetiti i London kako je planirano)

USCIS - je vladina agencija i služba za američko državljanstvo i useljenje u Sjedinjene Američke Države

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.