05

utorak

travanj

2022

ZANIMLJIVA POSLOVNA PRILIKA


Dajana Diverno ima mogućnost da od 22. Aprila i 19. Maja boravi u Milanu, poslovno-modnoj prestonici Lombardije, kako bi pokušala urediti sve potrebno za realizaciju i snimanje crtanog filma ''Bela Lisica''.
Posebno ''Belu Lisicu'' nećemo predstavljati, priča je već na ovim stranama tri godine manje-više uvek aktuelna, tako da se sad samo možemo nadati pokretanju svega što se tiče produkcije i daljeg rada s istomenom bajkom u svetu izdavaštva. Takođe ona može i uvek napraviti promociju s ljubavnim, istorijskim delom ''Il baci Sul Ponte Dei Sospiri'', objavljeno prošle godine, objavljeno i na 3-4 mesta i u Italiji, ali nikad nije promovisano.
Kaže da bi joj sve što se tiče rada sada bilo izuzetno zanimljivo, da vrlo voli neka dela koja pripadaju ediciji ''Večiti klasici'' jer su ta književna dela nenadmašna. Štampana verzija ''Poljupci Na Mostu Uzdaha'' bila bi svakako zanimljiva. Posebno bi joj putovanje u tom periodu bilo dobrodošlo, jer je u to vreme i rođendan njene preminule mame, pa kaže bilo bi idealno da skrene misli s toga.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.