23

petak

siječanj

2015

Voliš me.....

......vidi se to. Teško ti je. I to vidim. Bit će sve OK!
Samo me nježno zagrli,dozvoli da moja glava
dotakne ono svoje mjesto.....I voli me !
DNZ!!!!

21

srijeda

siječanj

2015

Mogu li ja.....

......biti proračunata????
ON: zaljubljen u mene preko ušijuuuu
oženjen (NARAVNO)
dobrostojeći (financijski mislim)
kupuje skupe poklone
želi me usrećiti
JA: zaljubljena u Malenog
luda za Malenim
obožavam Malenog
patim za Malenim
I ne želim da me nečije tuđe ruke taknu osim njegovih!!!
Moj kolega sve zna i spreman je biti uz mene i čekati da me prođe,pomagati mi,brinuti se o meni. skinuti zvijezde sa neba. Sve...samo da budem sretna. A ja govorim da jedino uz svoju ljubav mogu biti sretna i da nitko drugi ne može biti kao On. Ali ovaj neodustaje. I svakodnevno me obasipa poklonima. I svi govore da sam luda. I svi govore iskoristi to. I svi znaju da je on jako dobar (a oženjen je,ma daj!!)
Mogu li ja biti i trebam li ja biti proračunata i iskoristiti to?????
Neće ići !
Ljubav se ne trži niti ne kupuje......kiss

18

nedjelja

siječanj

2015

Ostavit ću svitlo.....

.....da mi vidiš doč. Tak je pjevala Rozga u nekom kafiću. I ja sjedim,cupkam,ljuljuškam se. Jedan jeger je učinio svoje. Kaže ova moja da sam se zacrvenila ko rak.....a štaš sad! party
Oni sjede za drugim stolom,škicaju,odmjeravaju. Ova moja se smije ko mitraljez,oš neš moraš nas zamjetiti .I eto njega.....krenuo! Ja već kod "dobar dan"sikčem a ona se smješka,spika,skakuče. Ja ju drmnem u nogu ispod stola a ona će- A šta me treskaš tako ispod? Vidiš da pričam!
-Vidim,vidim i ne vjerujem- Al ne da se ta smest. A ni on. I eto njih za naš stol. I pita on mene,ono,prvo pitanje.... A kome ćeš ti to ostaviti svijetlo? Haaaaaaaa??????? O majčice mila.....a šta meni piše na čelu"magnet za budale" ? headbang Jel se prvo ne bi trebali upoznati,pružit si ruku? Ili je i to izašlo iz mode? Ili sam ja u nekom drugom filmu? Ili.....
No,ajd sam se ja nekak pribrala i krenula čavrljati. šta sad da radim kad se ova moja zapalila ko kaminka za onog drugog. I prič po prič eto njega za čas na glavnom pitanju "kad ćemo se,jel...znate već "
-A nećemo se- Ja ti jednostavno ne volim muške- Samo žene- Mislila sam da ti je ova moja to rekla-
Uopče mi nije jasno što je blenuo tak u mene. Pa kaj,to je sad moderno. I ja sam htjel biti malo In. Kad sam sva ovak i onak Out!
Ova moja me htjela ubit kada smo izašle. Da je imala priliku a ja rekla da smo nas dvije skupa. a oni bi voljeli to i gledat. A on se njoj svidio i baš je dobar.
Ajde sad...muško pa dobro!!!! De mala oladi malo,kažem joj ja. Sad doma pod hladan tuš i bi ćemo ko nove.rofl
I kaj...eto i novog posta odmah pjeva

17

subota

siječanj

2015

Tražim dečka jer...

....mi je Magle dolaze rekao da je blog pun komada i da si nađem dečka i da će mi se onda On vratiti.
Dakle.....Ja....... 90-60-90....1.75. Plavuša,prekrasnih ravnih zubi,veeeelikih očiju,u najboljim godinama. Uvijek nasmijana,vesela. Nikad nisam u depri,pmsu,predklimaksnom i predinfarktnom stanju. Napisala bih da sam savršena ali onda bi moja skromnost došla u drugi plan. Volim sve što vole mladi. Puna sam ko brod......ma naprosto neodoljiva rolleyesyes Zaboravih napisati da malo trošim i po gradu i na daljinu cerek
E pa sad....ko bi mi odolio vakoj šesnoj ;-)

A ti Maleni moj,nemoj slučajno sad u komentaru napisati da sam ludo zaljubljena u tebe,da ne podnosim tuđe dodire,da te luđački volim,da sam nemoguče ljubomorna,psihički rastrojena,plačljiva i nemoguća. Da jedino s tobom mogu disati i živjeti. Nemoj....jer ti nitko ne bi vjerovao! namcor

11

nedjelja

siječanj

2015

Ma daj.....

....kažeš ostavio te! Po koji put,molim te????? I kaj sad...opet buš koma ????
Ali ovaj put je za stvarno-vrisnem!
Nikad ni nije bio tvoj. Samo si to u svojoj ludoj glavici zamišljala. I voljela ga za oboje. I radila razne gluposti da ostane. I ponizila se. I izgubila sebe. I sve oko sebe. I sad si još u komi.I danima plačeš. Ma daaaj...Dosta!!!!
Pogledala sam je u čudu. Nikada se nije sa mnom tako razgovarala. Nikad nije komentirala našu vezu. Kaj je sad ovo? Kaj je sad ovo-pitam te????
Gle lutkice,prestani u svima vidjeti samo dobro. I govoriti da se ljudi mijenjaju. Ok-zbog toga te toliko volim i podržavam u svemu ali...digni tu malu glavu,otvori te svoje oke i progledaj...napokon!
Ostavila me je samu da razmišljam. I jesam. I shvatila sam.....
Što god da kažeš i učiniš ja ću se vračati na ono kad smo se zavoljeli,na ono lijepo što smo imali. Ma i na one ružne trenutke jer sam iz njih nešto naučila. Naučila sam da te iskreno ,iz dubine duše volim u bilo kojoj situaciji. I da se to neće promjeniti. I da te nitko neće zamijeniti. I da su mi dovoljna sjećanja da živim dalje.
I osjećati ću tvoje dodire na svome tijelu. I poljupce tamo gdje si ih volio ostavljati. Liježem i budim se s tobom. Svaka molitva završava s mojom željom da budeš sretan. I bit ćeš...znam te ja Maleni!

07

srijeda

siječanj

2015

Srce nije kamen

I ne možeš mu reći "prestani". Danas me je zagrlio,prijateljski. Nježno poljubio u obraz,prijateljski. A ludo srce kad nije iskočilo van iz grudi!!!!
Ja se kao pravim cool,on kuži sve......ma čita on mene kao otvorenu knjigu. Zna on kao sa mnom samo kada hoće. Ali,veliki je pomak i normalna komunikacija.
Možda srce ludi ali glava je ostala prisebna pa biram riječi i pazimšta ću izgovoriti. Pomak je učinjen, čak sam i udahnula koji put normalno. Bol u grudima i želucu ne jenjava ali...dobro sam,čist ok......Valjda!
P.S. Divni ste.....za ozbač ;-)

06

utorak

siječanj

2015

Infarkt!!!

Pravi pravcati sam doživjela. Sinoć. Evo ležim još u bolnici i sad mi rekli. I da mi nije prvi. Da sam vjerovatno prehodala koji. Kaj je to moguće???
Da,strefilo me jučer sam tak. Nije bio baš lijepi osjećaj taj pritisak u prsima i nemogučnost disanja. Par minuta prije toga došla mi kuma s mise i donjela mi posvećenu vodu. Eto...Bogu hvala da je došla jer.....Nitko ne zna šta se desilo. Djeca su kod oca,njemu sam rekla da idem van. Doktore nažicala da moram doma. Sutra ponovo na posao. A kuma dobila slom živaca od straha i od mog neodgovornog ponašanja. Ali....idemo dalje.
Jednog dana kada ga sretnem možda mu kažem ,možda onda shvati da kad sam govorila da umirem bez njega nije fraza. A možda me idući put strefi za praf.......možda!

05

ponedjeljak

siječanj

2015

Ono kad.....

....u više od dva sata isplačeš ocean suza i ne vidiš kraj. Sjedneš pred komp misleći kako će ti pisanjem biti lakše ali od suza jedva tipke vidiš. I shvatiš da ne prolazi i proći neće. I bol ti ne da disati a u glavi tutnji. I nema kraja. I moliš se Bogu da ti da snage da izdržiš jer.......ne mogu više!!!!
I ne želim čuti da nije vrijedan mojih suza jer je!!!!!! Svake!!!!
Dođavola i bestraga!!!!!!!

01

četvrtak

siječanj

2015

Samo čestitka!

Mojim dragim blogerima koji me prate i navrate od srca,iz dubine duše,najiskrenije želim sretnu,mirnu,veselu i nasmijanu ovu godinu. Neka nam ove stranice pršte od zdravlja ,sreće,velikih ljubavi i osmijeha.
VI PREKRASNI LJUDI!!!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.