Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Ostavit ću svitlo.....

.....da mi vidiš doč. Tak je pjevala Rozga u nekom kafiću. I ja sjedim,cupkam,ljuljuškam se. Jedan jeger je učinio svoje. Kaže ova moja da sam se zacrvenila ko rak.....a štaš sad! party
Oni sjede za drugim stolom,škicaju,odmjeravaju. Ova moja se smije ko mitraljez,oš neš moraš nas zamjetiti .I eto njega.....krenuo! Ja već kod "dobar dan"sikčem a ona se smješka,spika,skakuče. Ja ju drmnem u nogu ispod stola a ona će- A šta me treskaš tako ispod? Vidiš da pričam!
-Vidim,vidim i ne vjerujem- Al ne da se ta smest. A ni on. I eto njih za naš stol. I pita on mene,ono,prvo pitanje.... A kome ćeš ti to ostaviti svijetlo? Haaaaaaaa??????? O majčice mila.....a šta meni piše na čelu"magnet za budale" ? headbang Jel se prvo ne bi trebali upoznati,pružit si ruku? Ili je i to izašlo iz mode? Ili sam ja u nekom drugom filmu? Ili.....
No,ajd sam se ja nekak pribrala i krenula čavrljati. šta sad da radim kad se ova moja zapalila ko kaminka za onog drugog. I prič po prič eto njega za čas na glavnom pitanju "kad ćemo se,jel...znate već "
-A nećemo se- Ja ti jednostavno ne volim muške- Samo žene- Mislila sam da ti je ova moja to rekla-
Uopče mi nije jasno što je blenuo tak u mene. Pa kaj,to je sad moderno. I ja sam htjel biti malo In. Kad sam sva ovak i onak Out!
Ova moja me htjela ubit kada smo izašle. Da je imala priliku a ja rekla da smo nas dvije skupa. a oni bi voljeli to i gledat. A on se njoj svidio i baš je dobar.
Ajde sad...muško pa dobro!!!! De mala oladi malo,kažem joj ja. Sad doma pod hladan tuš i bi ćemo ko nove.rofl
I kaj...eto i novog posta odmah pjeva

Post je objavljen 18.01.2015. u 17:54 sati.