24

ponedjeljak

kolovoz

2020

Pepeljuga

Nedjelja kao i svaka druga. Dok svi spavaju ja pripremam ručak za družbu. Tamo negdje , kada je prva šalica kave ispijena a druga ohlađena pridruži mi se moj muškarac. Gledam ga tako snenog , umornog i poželim da imam čarobni štapić da izbrišem sve brige i probleme.

Poslijepodne. Ručak prošao. Film je na televiziji. Pepeljuga. Mi...svak na svom mjestu malo gledamo tv malo po mobu.
U jednim trenutku oni u filmu plešu.
Maleni....hoćemo li plesati?
Malena...kraljevski ples ? O daa....

Naklonili smo se jedno prema drugome i zaplesali. Polagano , bojažljivo , bajkovito.
Pogledi su nam se sreli. U trenu smo zaronili u čarobni svijet nestvarno-stvarne ljubavi plešući na oblacima nemjerljive ljubavi. U očima sam mu vidjela i mjesec i zvijezde i sunce koje me grije. Vidjela sam sve neizrečene riječi kojima me grli i ljubi.Sve ono zbog čega smo tu i jesmo MI.On i ja ...princ i princeza. Naše malo kraljevstvo je u našim srcima. U mislima zajedno plešemo , u stvarnosti zajedno koračamo.

U sobi su se djeca smijala , igrala. Vratili smo se u stvarnost. Možda ne bajkovitu ali naša je i prihvačamo je s osmijehom.

Da se ne bi prepustila dugo maštanju primila sam se onoga što mi dobro ide .


Princeza je opet postala Pepeljuga i svojim dvoranima, s velikom ljubavlju ispekla peciva cerek


17

ponedjeljak

kolovoz

2020

Mjesečnica....

Ne....ne ona. Toga više nema party

I tak...prošlo je mjesec dana od famozne operacije. Bome nisam se tome nadala. Misliš....ajd sad ćemo lako kad ono....sve samo nije lako. Tijelo u nekom svom stanju radi stvari na koje nisam bila spremna. Hormoni podivljali na najjače , mjehur se oteo kontroli naskoroz headbang . Doktor je rekao da ću nakon dva tjedna biti kao nova a ja tek tada prošvikala....pukla ko kokica. Nemrem van , nema kupanja , vruće za popi... Svi planovi popadali u vodu. Plačem , smijem se , pišam....tuuuuluuuum.

I kaj se desi....imam pored sebe muško koje sve to stojički podnosi i trudi se posložiti ludu glavu. Kupimo preparate koji bi trebali pomoći. I pomažu.
Odlučili smo to testirati jednim posjetom u zoo...sami , bez klinaca. Da proslavimo taj čarobni mjesec cerek


Krenuli smo sa ponovnim rođenjem


Pa pronalasku kuće mojih gabarita


Moralo se provjeriti da li se mogu popeti na krov u slučaju da zaboravim kljuć.


Ostadosmo u čudu jer sam još normalna


Kornjaća je vrisnulaaaaa....


Vrisnuh i ja :nut

Bila je to odlična odluka da me odvede negdje gdje će mi misli biti u sasvim drugačijem svemiru. Svemiru gdje samo On zna posložiti žice kada dođe do kratkog spoja , gdje zna pravim šavom zakrpati moje pukotine , tamo gdje riječi nisu potrebne. Tek pogled i treptaj...yes


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.