<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Nastavak turneje: Kylie stigla u Kolumbiju! *UPDATED*
Kylie je doputovala u glavni grad Kolumbije, Bogotu, za njezin prvi koncertni nastup u Južnoj Americi!

Kylie Minogue in Bogota, Colombia

::Video - Kylie stigla u Bogotu!::

Kylie su na aerodromu dočekali obožavatelji i novinari kojima je Kylie rekla da je "muy emocionada" (veoma uzbuđena) i da očekuje da u Kolumbiji bude uzbudljivo.
Također obožavateljima je poručila da obave svoju zadaću i nauče tekstove pjesama, te je obećala da će u listu pjesama uključiti i Locomotion.

Lokalno nazivan najvećom zabavom za Noć vještica, željno očekivani show označit će početak drugog dijela 'KylieX2008' svjetske turneje, gdje se očekuje da će više 10.000 obožavatelja napuniti Parque Jaime Duque u Bogoti.

Usprkos lošoj reputaciji države zbog droge, otmica i sl., pop princeza je oduševila lokalne promotore i obožavatelje kad je odlučila nastupiti u Bogoti.

"Bilo nam je teško povjerovati da tako važan umjetnik, tako velik umjetnik, želi doći (u Kolumbiju)," izjavio je član menadžmenta Evenpro Colombia, Juan Arbelaez.

Tijekom boravka u Bogoti, Kylie će imati zaštitu u stilu one za predsjednike, 15 naoružanih čuvara koji će biti uz nju cijelo vrijeme, putovat će u blindiranim vozilima koje će osiguravati pratnja na motociklima.

Kylie Minogue KylieX2008 tour

Nakon Kolumbije KylieX2008 posjetit će Venezuelu, Peru, Chile, Argentinu i Dubai, prije nego pređe u Aziju a nakon nje na rasprodane koncerte na Novom Zelandu te na kraju kod kuće, u Australiju.

Evo svih datuma koncerata drugog dijela turneje koji su najavljeni:

Južna Amerika

November 01 2008 - Bogota - Colombia - Parque Jaime Duque
November 04 2008 - Caracas - Venezuela - Poliedro de Caracas
November 06 2008 - Lima - Peru - Explanada Del Monumental
November 08 2008 - Sao Paolo - Brazil - Credit Card Hall
November 13 2008 - Santiago - Chile - Pista Atlética del Estadio Nacional
November 15 2008 - Buenos Arires - Argentina - G E B A

Azija

November 21 2008 - Dubai - United Arab Emirates - Festival City
November 23 2008 - Bangkok - Impact Arena
November 25 2008 - Singapore - Singapore Indoor Stadium
November 27 2008 - Hong Kong - China - AsiaWorld-Arena
November 29 2008 - Shanghai - China Hong Kou Stadium
December 01 2008 - Bejing - China - Workers Gymnasium (*)
December 04 2008 - Taipei - Soccer Stadium

Novi Zeland / Australija

December 8, 2008 - Auckland - New Zealand - Vector Arena
December 9, 2008 - Auckland - New Zealand - Vector Arena
December 14, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 16, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 17, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 19, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena
December 20, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena
December 22, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena

* Još nije potvrđeno na Kylienoj službenoj stranici.



KylieX2008 DVD cover

Objavljena je i slika covera za nadolazeći DVD KylieX2008 turneje koji u Velikoj Britaniji izlazi 1.prosinca!

Kako je već objavljeno, DVD će sadržavati snimku koncerta u Londonskoj O2 Areni (28 pjesama) te 17 minuta dug dokumentarac nazvan "12 hours"!

Kylie Minogue Croatina / Hrvatski forum




*UPDATE*

Kylien tim opljačkan u Bogoti!

Dan prije njezinog prvog koncerta u Južnoj Americi, točnije u Bogoti u Kolumbiji, Kylie i njezino osoblje bili su žrtve lopova koji su ukrali 5 njihovih kovčega.

U medijima su se pojavile različite priče za koje se nezna koliko im se može vjerovat. U njima se spominje da je ukradeno 5 prijenosnih računala, CD-ovi sa mixevima za show te programima za rasvjetu, 3 putovnice članova osoblja turneje. Neki čak spominju da je i Kylie ukradena putovnica što je demantirano.

Ako se stvari ne pronađu moguće da će djelovi showa biti promijenjeni i skraćeni te su mogući problemi s nastavkom turneje zbog putovnica ali Britansko veleposlanstvo već radi na tome.

Za informacije o izgubljenim stvarima i počiniteljima ponuđena je nagrada od 5 milijuna pesosa!

Stvari su ukradene tijekom proba, Kylie je tada bila u razgledavanju grada.

Kylie i njezino osolje od 85 članova sa 22 tone opreme jučer su stigli u Kolumbiju te su dobili visoko osiguranje ali čini se nije bilo dovoljno.

Usprkos svemu koncert će se večeras održati u Parque Jaime Duque gdje se očekuje više od 10.000 obožavatelja!





Više o svemu na forumu!

Kylie Minogue Croatina / Hrvatski forum

petak, 31.10.2008. • KOMENTARI • (12) • # ~ TOP.

FME dobio prava na KylieX2008!
FremantleMedia Enterprises (FME) su objavili stjecanje prava za izdavanje Kyliene trenutne svjetske turneje 'KylieX2008' na DVD-u.

Kylie Minogue

DVD će uz koncert sadržavati i 17 minuta dugi video bonus materijal nazvan "12 Hours" a u Velikoj Britaniji biti će izdan 1. prosinca, 2008.

KylieX2008 je internacionalna senzacija, 120.000 ulaznica za koncerte rasprodano je u roku od dva sata. Razultat toga je bilo dodavanje još datuma da bi se na kraju prodalo više od pola milijuna ulaznica samo za Europski dio turneje koji je završio u kolovozu.
Uključujući nevjerojatne vizualne efekte, show je koštao 10 milijuna funti, što ga čini najskupljim Kylienim showom do sada. Koncert sadrži Kylien novi bend i 14 energetičnih plesača, plesačica i akrobata. Kylie je odjevena od glave do pete u kostimima Jean Paula Gaultiera tijekom nastupa.

Kylie u showu donosi materijal probran iz cijele karijere, uključujući hitove kao što su "Slow", "On A Night Like This" i "I Should Be So Lucky" te nove pjesme sa posljedenjeg albuma, "X" te neke iznenađujuće obrade.

"12 Hours", ekskluziva ovog paketa, je kratak pregled jednog dana u Kylienom životu, od buđenja ujutro pa sve do bisa na kraju koncerta.

Pete Kalhan, viši zamjenik predsjednika FME-a je izjavio: "KylieX2008" je bio spektakularan show uživo, jedan od onih u kojima se može uživati više puta, ne samo od strane Kylie obožavatelja, nego od svih koji cijene glazbu uživo i kreativan nastup."

FME je također ostvario internacionalna prava za dokumentarac "White Diamond", intiman pogled na Kylienu pripremu i ponovno vraćanje na pozornicu "Showgirl Homecoming" turneje. Ovaj DVD nije izdan u Australiji iako je većina materijala kao i koncert snimljena tamo no izgleda da će se to promijeniti.

Ova objava još više povećava sumnju u tračeve koji kruže o tome kako Kylie napušta svoju izdavačku kuću Parlophone, koja je u vlasništvu EMI-a. Zadnjih nekoliko DVD-ova izdani su preko EMI-a.




Kylie Minogue "X" Tour Edition



Potvrđen je izlazak limitirane "Tour Edition" verzije albuma "X" u Australiji.

Dvostruki CD paket zadržavat će na jednom CD-u standardnu verziju albuma X a na drugom CD-u nalaziti će se remixevi pjesama 2 Hearts, Wow, In My Arms, The One i All I See koji prije nisu izdani na CD-u.

Izdanje će imati i novi cover koji je već viđen na Veliko Britanskom izdanju singla "In My Arms".

Ovo izdanje biti će dostupno samo u Australiji od 29.studenog!



Popis remixeva na drugom CD-u:

1. 2 Hearts (Harris & Masterson Extended Mix)
2. 2 Hearts (Alan Braxe Remix)
3. The One (Freemasons Vocal Club Mix)
4. Wow (David Guetta Remix)
5. Wow (CSS Remix)
6. In My Arms (Chris Lake Vocal Mix)
7. In My Arms (Steve Pitron and Max Sanna Remix)
8. In My Arms (Sebastien Leger Remix)
9. In My Arms (Spitzer Remix)
10. All I See Featuring Mims (Remix)

Unutrašnjost pakovanja i cd...

Kylie Minogue




"Najzarazije pjesme"

Dva Kyliena velika hita proglašeni su jednima od "najzaraznijih" pjesama u anketi provedenoj u Velikoj Britaniji.
Na top ljestivci pjesama koje najbrže "uđu u uho" na prvom mjestu se našla Rihanna sa svojim hitom "Umbrella" dok se Kylie dva puta nalazi na ljestvici, na 5. mjestu sa "Can't Get You Out Of My Head" te na 13. sa "I Should Be So Lucky."

1. Rihanna ”Umbrella”
2. Abba Dancing ”Queen”
3. The Village People ”YMCA”
4. Dexy’’s Midnight Runners ”Come on Eileen”
5. Kylie Minogue ”Can”t Get You Out of My Head”
6. Queen Bohemian ”Rhapsody”
7. Michael Jackson ”Billie Jean”
8. Culture Club Karma ”Chameleon”
9. Wham! ”Last Christmas”
10. Don McLean ”American Pie”
11. Queen ”I Want to Break Free”
12. Tom Jones ”Delilah”
13. Kylie Minogue ”I Should Be So Lucky”
14. The Automatic ”Monster”
15. S Club ”Don”t Stop Movin””
16. Mika ”Grace Kelly”
17. Duffy ”Mercy”
18. Chumbawamba ”Tubthumper”
19. Human League ”Don”t You Want Me”
20. Spice Girls ”Wannabe”.




Kylie se vraća glumi?

Britanski filmski režiser John Maybury navodno želi Kylie da bude u njegovom sljedećem projektu!

Maybury, koji je ostvario svoj Hollywoodski debi sa filmom "The Jacker" je prije radio na video instalacijama za Kyliene turneje.

"John je rekao Kylie da je počeo pisati scenarij te da želi napisati i dio za nju," 'Sunday Mirror' citirao je neimenovani izvor.
"Kylie je bila oduševljena. Voljela bi to napraviti."

Kylie je svoju karijeru započela s glumom od kojih je najzapaženija uloga u TV sapunici "Neighbours" te u nekoliko filmova koji se nisu toliko proslavili uz iznimke filma "The Deliquents" i male uloge u hitu Baz Luhrmanna, 'Moulin Rouge'.
srijeda, 29.10.2008. • KOMENTARI • (3) • # ~ TOP.

KylieX2008 update...
Nastavak turneje, novi datum, KylieX2008 DVD

Kylie Minogue

Kylie je izjavila da je veoma uzbuđena zbog toga što će nastupati u Južnoj Americi a posebno je entuzijastična zbog nastupa u Peruu, gdje će nastupiti 6. studenog.

"Veoma sam uzbuđena zbog turneje u Južnoj Americi. Putovanje tamo je bila moja ideja, iako nezanam koliko je tamošnja publika upoznata samnom," izjavila je Kylie u telefonskom intervjuu za El Comercio.

Priznala je da nezna mnogo o Peruu ali da bi voljela naučiti više o njegovoj bogatoj kulturi i isprobati hranu.

"Moram priznati da neznam mnogo o Peruu ali bi voljela naučiti više o njegovoj bogatoj kulturi." Dodala je kako usprkos njezinom interesu neće imati vremea posjetiti neke znamenistosi kao Machu Picchu.

"Moram se podsjetiti da je ovo svjetska turneja i to se nemože ostvariti, ali bit će vremena za vratiti se na neka mjesta o kojima sam sanjala."

Kad je upitana o iskustvu s rakom dojke i što Bog znači za nju objasnila je: "Tijekog tog vremena pouzdala sam se u sve oko mene. Nazovimo to "Bogom" koji mi je kroz ljude i određene znakove dao nadu. A ako pitate što za mene znači Bog, definitino bi rekla ljubav i nadu."



Dodan treći koncert u Sydneyu

Dodan je još jedan, treći i posljednji datum u Sydneyu u sklopu KylieX2008.
Datum je 17.prosinca a bit će održan kao i ostala dva u Acer Areni. Ulaznice će biti puštene u prodaju 27.listopada.

Tako se broj koncerata koji će Kylie održati u drugom dijelu KylieX2008 turneje popeo na 20 koncerata te je moguće da će ih biti još dodano.
Sa već održana 53 koncerta u Europi broj se popeo na 73 koncerta ukupno.

Kako sada stvari stoje Kylie će održati po 6 koncerata u Južnoj Americi, Aziji i Australiji te 2 na Novom Zelandu.



KylieX2008 DVD

Još nije službeno potvrđeno ali DVD KylieX2008 turneje pojavio se na listama online trgovina te po njima izlazi 1. prosinca!

Skraćena verzija koncerta snimljena u Londonskoj 02 Areni već je u kolovozu premjerno puštena na 4Music TV kanalu!





Novi TOUS photoshoot

Na službenoj stranici TOUS-a pojavile su se nove slike Kylie, koja je zaštitno lice te dragurljarnice.

Kylie Minogue
Kylie Minogue
Kylie Minogue
Kylie Minogue





Kylie MinogueBaker "napao" Madonnu



Madonna treba prestati s hvatanjem prepona i nabaviti novu garderobu za koncerte kaže Kylien dugogodišnji stilist, William Baker.


Veliko Britanski modni guru, sada dizajner koji radi s Kylie 17 godina, izjavio je u Sydneyu da dok je garderoba Australske pop princeze evolvirala, Madonna je ostala ista.

"Nije lako biti pop zvijezda i stariti ali opet postoji mnogo načina kako i dalje izgledati seksi," Baker je izjavio.

Izjavio je još kako je Kyliena nedavna koncertna garderoba - koju je dizajnirao poznati Francuski dizajner Jean-Paul Gaultier - postala više "pokrivenija" ali i dalje seksi.

"Kylie je prešla na visoku modu," izjavio je dodajući kako je Madonnin koncertni stil postao dosadan.

"Tijekom godina njezina odjeća je uvijek bila veoma interesantna ali mislim da ovog puta nema ničeg novog. Kadrovi kamere još su uvijek usmjereni prema njezim preponama a sve smo to već vidjeli."








Više o svemu na forumu...
Kylie Minogue
petak, 24.10.2008. • KOMENTARI • (7) • # ~ TOP.

Kylie Kylie na lansiranju "B-boy"


Prije nekoliko dana Kylie se pojavila na lansiranju marke donjeg rublja za muškarce "B-boy" koje je dizajnirao njezin najbolji prijatelj i njezin kreativni direktor, William Baker.

Događaj se održao u Londonu, točnije restoranu Shadow Lounge!










Kylie
Kylie



Kylie Justin bi ponovno surađivao s Kylie???

Justin Timberlake navodno je izjavio da bi ponovno želio surađivati s Kylie.

Kylie i Justin zajedno su nastupili 2003 godine na Brit Awards a sada navnodno Justin je izjavio da je spreman nastaviti, kako je rekao "tamo gdje su stali."

Justin koji je trenutno u vezi sa Jessicom Biel, navodno je izjavio: "Trenutno pišem pjesme za sljedeći album i imam odličnu ideju za mene i Kylie, nadam se da će pristati i da će za nju stvari ovdje(SAD) krenuti najbolje."











Službeni kalendar za 2009. godinu

Scanovi iz službenog Kylie kalendara za 2009. godinu. HQ scanove možete pronaći na forumu - kylie.go-forum.net!

Kylie 2009 calendar
Kylie 2009 calendar



Candids: Kylie in Paris

Kylie, koju još samo dva tjedna dijele do nastavka KylieX2008 turneje, prekjučer je stigla u Pariz a jučer je uslikana kako ide na ručak sa dizajnerom Jean Paulom Gaultierom.
Možda se radi o nekakvim promjenama kostima za turneju pošto je Gaultier dizajnirao kostime za turneju!

Kylie in paris 17.10.08
subota, 18.10.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

'The Winner Takes It All' procurila
Na internetu je jučer procurila cijela verzija pjesme "The Winner Takes It All" koju izvode Kylie i njezina sestra Dannii.

Pjesma će se moći kupiti na soundtracku serije "Beautiful People" - za koju je i snimljena - od 20.listopada.

Radi se o disco obradi Abbina hita koji će se moći čuti u četvrtoj epizodi serije u jednoj od scena smještenih u devedesedim godinama prošlog stoljeća.

Pjesmu možete poslušati/skinuti ovdje!

Kylie and Dannii Minogue
[Dannii:]
I dont wanna talk
About the things weve gone through
Though its hurting me
Now its history
Ive played all my cards
And thats what youve done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
Thats her destiny

[Kylie:]
I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking Id be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear

[Dannii + Kylie:]
The winner takes it all
The loser has to fall
Its simple and its plain
Why should I complain.

[Kylie:]
But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
[Dannii:]
Somewhere deep inside
You must know I miss you
[Dannii + Kylie:]
But what can I say
Rules must be obeyed

[Dannii and Kylie:]
The judges will decide
The likes of me abide
Spectators of the show
Always staying low
The game is on again
A lover or a friend
A big thing or a small
The winner takes it all

[Dannii:]
I dont wanna talk
If it makes you feel sad
[Kylie:]
And I understand
Youve come to shake my hand
[Dannii:]
I apologize
If it makes you feel bad
[Kylie:]
Seeing me so tense
No self-confidence
[Dannii + Kylie:]
But you see

The winner takes it all
The winner takes it all
(So the winner takes it all)
(And the loser has to fall)





Dijamantni "Fever"

Kylie Minogue Fever Ruska diskografska udruga po prvi put u Ruskoj povijesti dodijelila je dijamantnu certifikaciju nekom stranom glazbeniku za njihove visoke prodaje albuma.
Prvi vlasnik ove prestižne nagrade, koju nitko još nije dobio, je nitko drugi nego Kylie. Kylie je dobila dijamantnu certifikaciju za album "Fever" zbog prodaje više od 60.000 primjeraka.
Dijamantna ploča biti će predana diskografskoj kući "Gala Records" - službenom predstavniku EMI grupe, koji zastupaju Kylie na svjetskoj razini.

Kylien najuspješniji album "Fever" izdan je 2001. uz potporu njezinog najvećeg hita "Can't Get You Out Of My Head" te ostalih hit singlova, "In Your Eyes", "Love At First Sight" i "Come Into My World".

Diamantna certifikacija najviša je u glazbenoj industriji te je svaka zemlja nema, slijedi nakon srebrne, zlatne i platinaste certifikacije i rijetki je dobivaju!

Kylie je nedavno posjetila Rusiju i to u sklopu KylieX2008 turneje gdje je održala dva koncerta, u Moskvi i St. Petersburgu!
subota, 11.10.2008. • KOMENTARI • (10) • # ~ TOP.

"Kylie zaljubljena u španjolskog supermodela"
Kako to inače biva kad je Kylie viđena s nekim muškarcem...

Kylie Minogue and Andres Velencoso Tportal: "Kylie zaljubljena u španjolskog supermodela"

Kylie Minogue, čini se, ponovo ljubi. Njezin odabranik je 30-godišnji španjolski supermodel Andres Velencoso.

Par je viđen zajedno na proslavi 36. rođendana Dite Von Teese u noćnom klubu Milliardaire u Parizu. Tijekom večeri nisu se odvajali, izmjenjivali su sitne nježnosti i pričali.
Sitna prelijepa pjevačica cijele večeri izgledala je kao da se vrlo dobro zabavlja što je pokazala i na plesnom podiju. Iako je deset godina starija od njega, Kylie izgleda puno mlađe od svojih 40 godina.

Velencoso je ime u svijetu mode izgradio radeći za modne kuće kao što su Chanel i Jean-Paul Gaultier, a prijateljuje s top modelima Gisele Bundchen i Dariom Werbowy.

Iako je kraljica zabave trebala biti slavljenica Dita, Kylie ju je nadmašila. "Bila je to Ditina zabava, no Kylie je definitivno bila glavna zvijezda večeri. Ljudi su se okretali za njom i pitali se tko je taj muškarac s kojim je. Niste ih mogli ne zamijetiti", rekao je jedan od sudionika zabave.





Kylie and Dannii Minogue The Winner Takes It All preview

Na stranici HeatWorld premijerno je objavljen jedno-minutni isječak dueta Minogue sestara, Kylie i Dannii.

Kao što je već ranije objavljeno radi se o disco obradi pjesme "The Winner Takes It All" koju u orginalu izvodi grupa Abba.
Pjesma je obrađena za BBC-evu humorističnu seriju "Beutiful People" koja se nedavno počela prikazivati.

U seriji, duet će se moći čuti u četvrtoj epizodi a prije toga, točnije 20.listopada moći će se kupiti na soundtracku serije.

Isječak možete poslušati ovdje!





Kylie sings to Alexandre de Betak

Kylie Minogue sings to Alexandre de Betak

Prošlog vikenda u Parizu Kylie se pojavila na proslavi rođendana Pariškog "kralja" produkcije modnih pista, Alexandrea de Betaka, koji je rekao je je bio "presretan" što mu je "Sretan Rođendan" opjevao nitko drugi nego Kylie Minogue na njegovoj proslavi rođendana prošle nedjelje na kraju Pariškog tjedna mode.

"Kylien seksi "Sretan Rođendan" dao mi je još energije za sljedećih 10 godina," izjavio je de Betak.




Kylie Minogue KylieX2008 tour KylieX2008 update


Drugi dio Kyliex2008 turneje i dalje se širi, dodano je još datuma za Azijski dio turneje:

23.11.2008. - Bangkok - Impact Arena

25.11.2008. - Singapore - Indoor Stadium

29.11.2008. - Shanghai - Hongkou Stadium

04.12.2008. - Taipei - Soccer Stadium

Za drugi dio turneje koji obuhvaća Južnu Ameriku, Aziju i Australiju za sada je potvrđeno 19 koncerata što je sve ukupno 72 koncerta na KylieX2008 turneji ali očekuje se još novih datuma!
četvrtak, 09.10.2008. • KOMENTARI • (10) • # ~ TOP.

Kylie na zabavi Dite Von Teese!
Kylie se jučer pojavila na proslavi 36. rođendana Dite Von Teese.

Kylie Minogue at Dita Von Teese birthday party

Na proslavi rođendana - koji je zapravo bio tjedan ranije - na Fendi 'O' zabavi u 'La Milliardiaire' klubu u Parizu uz Kylie su se pojavile još neke zvijezde s A liste.

"Ne izlazim često, ali Ditin je rođendan," izjavila je Kylie, dodavši kako njih dvije cijene jedna drugu "kao jedna 'showgirl' drugu!" "Puštaju neke dobre stare stvari, što je dobro za nas starije žene," našalila se, dodajući kako uživa u zadnjem tjednu prije nastavka njezine svjetske turneje.

Kylie Minogue at Dita Von Teese birthday party
Kylie Minogue at Dita Von Teese birthday party

Više HQ slika na forumu - kylie.go-forum.net



'Beautiful People' soundtrack

BBC 'Beautiful People' soundtrack Objavljen je popis pjesama za soundtrack nove BBC-eve humoristične serije 'Beutiful People' te je tako ujedno i potvrđeno da su sestre Minogue snimile duet, kako je već ranije objavljeno radi se o obradi pjesme "The Winner Takes It All" koju u orginalu izvodi grupa Abba.

Na soudtracku koji izlazi 20.listopada će se pojaviti još jedna Kyliena pjesma a radi se o Kylienom hit singlu iz 1994., "Confide In Me".

Postoje i glasine da će se Kylie imati i gostujuću ulogu u jednoj epizodi ali ništa nije potvrđeno. "The Winner Takes It All" će se moći čuti u trećoj ili četvrtoj epizodi serije!


Tracklist:

1. Beautiful People Theme - Dan Gillespie Sells with The BBC Concert Orchestra
2. The Winner Takes It All - Dannii & Kylie Minogue with The BBC Concert Orchestra
3. Work [Freemasons Radio Edit] - Kelly Rowland
4. Jolene - Sophie Ellis-Bextor
5. So Macho - Sinitta
6. Yes Sir, I Can Boogie - Baccara
7. I Know Where It's At - All Saints
8. She's Gone - The Feeling
9. Sometimes I Need You - Sam Taylor
10. Moving On Up - M People
11. Ooh Aah... Just A Little Bit - Gina G
12. Something Better Than This - Frances Barber, Luke Ward-Wilkinson & Layton Williams with The BBC Concert Orchestra
13. I've Never Been To Me - Charlene
14. Things Can Only Get Better - D:Ream
15. Don't Cry Out Loud - Melissa Manchester
16. Confide In Me - Kylie Minogue
17. Spice Up Your Life - Spice Girls
18. Run Away - Sam Taylor with The BBC Concert Orchestra
19. Somewhere - Pet Shop Boys
20. Beautiful People - Dan Gillespie Sells




Kylie inspirirala Paris Hilton

Paris Hilton još jednom je izjavila kako je Kylien obožavatelj. Ovog puta je izjavila kako je Kylie inspirirala njezin novi album.

"Bila sam vrlo inspirirana Kylie Minogue. Obožavam je, jednostavno volim taj Europski dance zvuk.
Prošli album je bio skroz hip-hop a ovaj je skroz drugačiji,"
izjavila je Paris govoreći o nadolazećem albumu.
nedjelja, 05.10.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

Kylie trijumfirala na digitalnim glazbenim nagradama!
Kylie Minogue wins 2 BT digital music awards Čestitke Kylie i njezinom timu koji je zaslužan za Kylie Konnect i Kylie.com za njihovu trijumfalnu večer na 'BT Digital Music Awards' gdje su osvojili dvije nagrade!

Kylie je proglašena 'Najboljom Pop Umjetnicom' dok je njezina stranica Kylie Konnect dobila nagradu u kategoriji za 'Najbolju inovaciju'!

Naime, njezin web site Kylie Konnect (Kyliekonnect.com) je bio prvi site takve vrste koji je fanovima omogućio da na njemu otvaraju i uređuju svoje profile i tako komuniciraju s njom.

Kylie se nije pojavila na dodjelama već je preko video poruke zahvalila svom timu i obožavateljima na potpori.

"Jako sam sretna što sam dobila ovakvo priznanje. Stvarno sam ponosna što sam prvi umjetnik koji ima jedan takav interaktivni site, nadam se da će te se fanovi nastaviti dobro zabavljati s njim", izjavila je Kylie.


Best Pop Artist in association with More magazine
Winner: Kylie

Shortlist:
Alphabeat
Sam Beeton
The Hoosiers
The Ting Tings

Best Innovation
Winner: Kylie Konnect

Shortlist:
MusicStation
People's Music Store
Sellaband
U-myx



Kylie snimila scene za 'Horne and Corden'!

Prije nekoliko dana, na lokaciji u Londonu Kylie je snimila scenu za novi BBC3 skeč show, "Horne and Corden".

U snimci paparazza, u jednoj sceni može se vidjeti kako Kylie trči za Mathew Horneom u elegantnoj odjeći sa vrećicama iz shoppinga.

Kylie films scene for 'Horne and Corden'
Kylie films scene for 'Horne and Corden'

Show će biti prikazaj u veljači sljedeće godine!

Paparazzi snimku i više slika sa snimanja možete pogledati ovdje!



Kylie mjuzikl?

Britanski tabloid 'The Sun' nedavno je objavio članak o tome kako Kylie piše mjuzikl.

Kylie piše mjuzikl na podlozi njezinih hitova

Navodno Kylie zajedno sa Australskom spisateljicom Kathy Lette piše dialoge za West End mjuzikl za koji se nadaju da će biti pretvoren u film.

Također, kako 'The Sun' piše, Kyliena sestra - sutkinja u showu X Factor, Dannii - isto pomaže u projektu.

Kathy, 49, navodno je izjavila: "Složit ćemo sve njezine hitove u jednu odličnu priču. Kylie nikad ne radi nešto bezveze."

Mjuzikl bi mogao stati uz bok We Will Rock You, sa pjesmama grupe Queen te Mamma Mia!, koji se temelji na glazbi Abbe.



Kylie na meti terorista???

Špijuni su navodno razotkrili plan o terorističkom napadu za vrijeme koncerta australske pjevačice Kylie Minogue u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prema pisanju Daily Stara, britanski špijuni trenutno istražuju prijetnju koncertu, koji bi se trebao održati za vrijeme otvaranja hotela Atlantis u Dubaiju - 20. studenog, gdje će Kylie nastupiti ispred 2000 gostiju na najvećoj zabavi ikada, prenosi DigitalSpy.

"Vjerujemo da teroristi planiraju izvesti napad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima", rekao je glasnogovornik britanske ambasade u toj zemlju, dodavši da bi se napadi mogli dogoditi bilo gdje u bilo koje vrijeme, uključujući i mjesta koja posjećuju turisti.

Kylie će zaraditi 2 milijuna funti za nastup od 60 minuta u hotelu Atlantis u Dubaiju!
subota, 04.10.2008. • KOMENTARI • (5) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)