<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Najbolja kino reklama!
Seksi reklama nazvana "Proof" (dokaz), u kojoj Kylie jaše mehaničkog bika u Agent Provocateur donjem rublju, proglašena je najboljom kino reklamom ikada.



Vecernji.hr: "Reklama koja je 2001. podigla prašinu u kojoj pjevačica Kylie Minogue u izazovnome donjem rublju jaše na mehaničkom biku proglašena je najboljom kinoreklamom svih vremena u anketi koju je proveo internetski portal Digital Cinema Media. Kylie je reklamirala donje rublje Agent Provocateur, “najerotičnije donje rublje na svijetu”, kako zvijezda kaže u spotu pod nazivom “Dokaz”, a “ona je tu da to i dokaže”.

Nakon što “odjaše” jednu rundu na biku, Kylie odjevena u crne čipkaste gaćice i grudnjak te samostojeće čarape s halterima, zamoli svu gospodu u publici da se ustanu. No svi ostanu sjediti. I eto dokaza da na ovako seksi donje rublje (i Kylie) nijedan muškarac ne može ostati ravnodušan."

Kylie Minogue Agent Provocateur Top 10:

1. Agent Provocateur 'Proof' (2001)
2. The Orange Gold Spot (2008)
3. Maxell Tapes 'Break the Sound Barrier' (1982)
4. Dunlop Tyres 'Tested for the Unexpected' (1993)
5. Ford Puma 'Bullitt' (1997)
6. Diet Coke 'Break' (1994)
7. Bacardi 'If' (1991)
8. Guinness 'Surfer' (1999)
9. Carling Black Label 'Dambusters' (1990)
10. Sony Bravia 'Balls' (2005)



Reklami koja se uvijek nađe u izboru najseksi reklama je zbog svog sadržaja bilo zabranjeno emitiranje na Britanskoj televiziji.
Koliko je reklama popularna pokazuje i to što je prema rezultatima najrasprostranjenijih videa na internetu objavljenim prije dvije godine, ova reklama četvrti najgledaniji online video ikada sa procjenom da je pogledan skoro 400 milijuna puta!




Doing it for the kids!


Kylie je za mlađu populaciju snimila pjesmu zajedno sa Australskom dječjom grupom "The Wiggles", izmijenjenu obradu pjesme "Monkey Man"

U jednom od posljednjih intervjua koje je dala prošle godine Kylie je rekla da želi snimiti pjesmu s The Wiggles jer ih njezin nećak obožava.

"Nebi mi smetalo kad bi snimila duet s njima. Moj nećak ih obožava - zaustavite me ako sam dosadna, ali opsjednuta sam njime. Ujna Kylie i ujna Dannii navodno imaju svoje pjesme ali The Wiggles su najvažniji."

Pjesmu možete poslušati/skinuti na linku - Monkey Man - The Wiggles ft. Kylie Minogue



New pics


Pojavila se još jedna slika iz nadolazećeg TOUS kataloga za proljeće/ljeto 2009.

Kylie Minogue for TOUS



Također cijela promo slika za Kylien novi parfem 'Couture', za sada samo malih dimenzija.

Kylie Mingoue Couture

utorak, 27.01.2009. • KOMENTARI • (3) • # ~ TOP.

Kylie 'Couture'!
Nakon uspješnih Darling, Sweet Darling, Showtime i Sexy Darling, Kylie izdaje svoj peti miris, 'Couture'.

Nedavno su se pojavile prve promotivne fotografije:

Kylie Minogue Couture

Kylie Minogue Couture



"Couture je novi miris Kylie Minogue predstavljen 2009. godine. Donosi uzbudljivi blend aroma amarena višnje, cvijeta limuna i vintage ljubičice. U srcu nastupa egzotična dubina koju stvara cvijet ylang ylang, jasmin koji cvijeta noću i passionflower. Donje note su komponirane od mošusnih traka, koje pružaju efekte kašmira, uz šerbet od vanile, i bijeli kedar. Parfem je dostupan u količini od 30, 50 i 75ml edt."

PunMiris.com


Najelegantnije žene u 2008.

opis slike

U anketi časopisa 'HELLO' u kojoj je u tri kategorije skupljno više od 900.000 glasova Kylie se nalazi na petom mjestu u kategoriji najelegantnijih žena u 2008.

1. Madonna
2. Sarah Michelle Gellar
3. Princess Mary
4. Satsuki Mitchell
5. Kylie Minogue
6. Kate Winslet
7. Nicole Kidman
8. Cate Blanchett
9. Beyonce
10. Princess Marie
11. Helen Mirren
12. Jennifer Lopez





Virgin Media Music Awards 2008


Kylie je okrunjena titulom 'Legende Godine' u godišnjim 'Virgin Music Awards' za koje se vjeruje da su najveće glazbene nagrade u kojima odlučuje samo publika a ove godine ostvareno je skoro tri milijuna glasova.

Kylie je sa 59% glasova daleko iza sebe na drugom mjestu ostavila Paula McCartneya te Britney Spears na trećem mjestu!



*Nova slika tjedna i video tjedna dodani u box!
subota, 24.01.2009. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

Nove TOUS slike!
Na TOUS stranici (www.tous.com) postavljen je novi dizajn na kojem se nalaze i nove promotivne fotografije.
Kao što je već poznato, Kylie je glavno lice marketinške kampanje TOUS nakita.

Tous je španjolska kuća nakita koja se još 1965. godine, kada su Salvador i Rosa Tous naslijedili draguljarnicu čija tradicija seže do 1920- te, proširila izvan granica zemlje te danas, sa 300 prodajnih mjesta u 34 različite zemlje i planom za otvaranje 500 novih u slijedećih pet godina, čini jednog od najpoznatijih ambasadora španjolske u svijetu.

Kylie Minogue for TOUS
Kylie Minogue for TOUS



Potvrđeno: Kylie vodi Britse!

BRIT Awards 2009


Iako se već i ranije znalo tek nedavno je službeno potvrđeno da će Kylie - trostruka dobitnica nagrade - biti voditeljica ovogodišnjih Brit Awardsa.
Kylie će u svom voditeljskom imati pomoć od strane britanskog komičarskog dua, Jamesa Cordena i Mathewa Hornea s kojima je već ranije surađivala.

Svoje nastupe na ovom najvećem glazbenom događaju u Europi potvrđili su U2, Coldplay, Duffy, Take That, Kings of Leon, Pet Shop Boys i Girls Aloud.

Dodjela nagrada biti će održana u Earls Court areni u Londonu, 18. veljače!


Kylie in Paris!


Prekjučer, uz vjernu pratnju paparazza Kylie je sa svojim stilistom, prijateljom i kreativnim direktorom, Williamom Bakerom bila u shoppingu u Parizu. Vjerojatno se radi o kupnji odjeće za nadolazeće Brit Awards gdje se od očekuje mnogo promjena odjeće u jednoj večeri.

Kylie je posjetila nekoliko najskupljih trgovina kao što su Chanel, Givenchy i Prada.

Videos:

- Shopping at Chanel and Givenchy in Paris
- Returns to the George V Hotel in rainy Paris

Kylie Minogue in Paris
srijeda, 21.01.2009. • KOMENTARI • (9) • # ~ TOP.

HELLO! magazine scans...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U časopisu HELLO! objavljene su ekskluzivne fotografije Kylie i Andresa Valencose. Kylie i Andres su u Francuskom Chamonixu dočekali Novu godinu te po prvi put javno otkrili svoju vezu.

Kylie & Andres Valencoso
Kylie & Andres Valencoso
Kylie & Andres Valencoso

Nekoliko dana kasnije par je viđen u Barceloni (slika dolje) te je Andres navodno Kylie odveo u svoj rodni grad Tossa de Mar kako bi upoznala njegovu obitelj.

Više slika na forumu!

Kylie & Andres Valencoso




Boombox / KylieX2008 DVD

Kylie Boombox



Boombox, kolekcija remixeva od 2000-2008 izašla je prošli tjedan te je ušla na 28. mjesto Britanske top ljestivice što je dobro za takvo izdanje.

KylieX2008 DVD

DVD Kyliene posljedenje turneje za sada je izdan u samo nekoliko zemalja, evo najviših pozicija u zemljama u kojima je ušao na top ljestivice:

Australija - #2
Novi Zeland - #7
Velika Britanija - #8
utorak, 13.01.2009. • KOMENTARI • (7) • # ~ TOP.

Kylie ponovno zaljubljena!

Kylie Minogue and Andres Velencoso Segura


Novo izdanje časopisa HELLO! donosi svjetsku ekskluzivu, slike Kylie i njezinog novog dečka, Španjolskog manekena Andresa Velencosa Segure!

Kylie je dočekala Novu godinu na romantičnom snowboardanju sa svojim španjolskim ljubavnikom. Četrdesetogodišnja pop-diva i njezin deset godina mlađi ljubavnik, maneken Andres Velencoso Segura, prov­eli su prve dane 2009. u odmorištu Chamonix u francuskim Alpama.

Kylie, koja je i prije izjavila da obožava ići na skijanje jer je nitko nemože prepoznati u odijelu nagovorila je Andresa i da ode instruktoru pošto nikad nije bio na skijanju.

Na ekskluzivnim slikama objavljenim u novom izdanju časopisa HELLO! vidno zaljubljen par se može vidjeti kako se ljube, drže za ruke i zabavljaju na snijegu.
Ostale slike iz časopisa biti će objavljene uskoro!

Novi par prvi je put uslikan na zabavi u Parizu u listopadu prošle godine (slika dolje), Kylie, koja je 2007. prekinula vezu s francuskim glumcem Olivierom Martinezom, tada je tvrdila da su ona i Andres samo prijatelji.

Kylie Minogue and Andres Velencoso Segura
utorak, 06.01.2009. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

HAPPY NEW YEAR!
Sretna Nova, 2009. godina svim čitateljima Kylie bloga i foruma!


Hrvatski Kylie forum

Croatian Kylie Froum


*Komentiranje je omogućeno u prethodnom postu!
četvrtak, 01.01.2009. • KOMENTARI • (0) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)