<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-696110-50']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); </script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Kylie wows Glastonbury with Scissor Sisters!
Photobucket

Jučer, po prvi put, Kylie je nastupila na poznatom Glastonbury festivalu gdje se pojavila na glavnoj pozornici kao gošća grupe Scissor Sisters!

Kylie koja je trebala biti glavni izvođač na festivalu 2005. godine bila je prisiljena otkazati svoj nastup kad joj je ne dugo prije diagnosticiran rak dojke.

Kylie se pojavila kao gost iznenađenja kako bi pomogla proslaviti 40. godina ovog velikog festivala.

Scissor Sisters i Kylie izveli su pjesmu "Any Which Way" s njihovog novog albuma. Zanimljivo je to da je Kylie u zaslugama na njihovom novom albumu "Night Work", baš za "Any Which Way" doprinijela kao pomoćni vokal u pjesmi što i piše unutar omota albuma.

Nastup možete pogledati ispod a HQ verziju skinuti na forumu ->kylie.go-forum.net!Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
nedjelja, 27.06.2010. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

Kylie on Jonathan Ross show!
Photobucket

U petak je na BBC 1 emitiran Kylien prvi TV nastup u Velikoj Britaniji za "All The Lovers" na showu "Friday Night With Jonathan Ross".
Kylie je uz intervju i "All The Lovers" izvedbu izvela i nešto stariji klasik, "Love At First Sight".

Nastup i intervju možete pogledati na playerima ispod a download potražiti na forumu -> kylie.go-forum.net!

Interview PART 1Interview PART 2
All The Lovers
Love At First Sight

KOMENTARI • (0) • # ~ TOP.

Kylie on M6 Mobile Music Live!
Danas je na Francuskom televizijskom programu M6 emitiran Kylien nastup s 'M6 Mobile Music Live' koncerta koji je održan prošlog tjedna i o kojem je već pisano ranije (link)!

Kylie je izvela "All The Lovers" i "Can't Get You Out Of My Head"!

Nastup možete pogledati na playeru ispod a download potražiti na forumu -> kylie.go-forum.net!KOMENTARI • (0) • # ~ TOP.

Kylie at amfAR Inspiration Gala in Paris
Nakon što je početkom mjeseca u New Yorku bila domaćica amfAR-ove gale, u petak je održana druga večer, ovog puta u Parizu.

Na ovoj humanitarnoj večeri gdje su se skupljala sredstva za istraživanje HIV-a/AIDS-a, među ostalim Kyliena haljina je prodana za $24,770.

Photobucket
KOMENTARI • (0) • # ~ TOP.

Kylie to join Scissor Sisters at Glastonbury???
Kylie Minogue and Jake Shears, Scissor sistersOtvoreni.hr: Kylie Minogue dolazi na Glastonbury!

Australska pop zvijezda je 2005.-te morala otkazati svoj nastup nakon što joj je dijagnosticiran rak na dojci. Pjevačica još od tada ima veliku želju da konačno dođe na taj legendarni festival, a ta bi joj se želja konačno ove godine trebala i ispuniti. Minogue će se, prema izvorima bliskima samoj organizaciji Glastonburya, na pozornici pridružiti grupa Scissor Sisters koja najavljuje nezaboravan show.

Oni su za Kylie napisali pjesmu 'I Believe In You' iz 2004.-te. Kad smo kod Scissor Sistersa, otkrijmo još jedan detalj. Band ima u planu, osim showa sa Kylie i nastup sa slavnim glumcem Sir Ianom McKellenom, Gandalfom iz filma 'Lord Of The Rings'.

Također Kylie je i drugi tjedan Br. 1 na inozemnoj top listi singlova otvorenog radija. Ljestvicu možete vidjeti (i glasati) ovdje!Kylie for Sat.1!

Photobucket


Kylie je lice nove promotivne kampanje Njemačkkog televizijskog programa Sat.1!

Reklamna kampanja koja započinje 25. lipnja sa sloganom "Colour Your Life" do 2. srpnja uz pozadinsku glazbu "All The Lovers" prikazivat će uz Kyliene scene program Sat.1, dok glavna kampanja započinje 2. srpnja.

Prvi dio reklamne kampanje možete pogledati ovdje!


Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
petak, 25.06.2010. • KOMENTARI • (3) • # ~ TOP.

Kylie on Attitude magazine cover!
Kylie se nalazi na naslovnici spranjskog izdanja Veliko Britanskog časopisa 'Attitude'.

Photobucket
PhotobucketLos Amores preview

Pojavio se dio Španjolske verzije pjesme 'All The Lovers', isječak 'Los Amores' možete poslušati ovdje!
četvrtak, 24.06.2010. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

Scissor Sisters cover ATL
Scissor Sisters obradili su uživo Kylienu pjesmu 'All The Lovers'. Grupa je pjesmu na BBC Radio 'Live Lounge show' izvela u country stilu.

Nastup možete pogledati na playeru ispod a mp3. download potražiti na forumu -> kylie.go-forum.net!Još jedna zanimljivost vezana uz Scissor Sisters i Kylie. Na njihovom novom albumu 'Night Work' u pjesmi 'Something Like This' može se čuti kratak dio Kyliene pjesme 'Can't Get You Out Of My Head', tj. jedan 'la'.


Australian promo tour announced

Kylie je nedavno najavila kratku promotivnu turneju krajem sljedećeg mjeseca u Australiji (Video). Promotivna turneja trajat će od 21.-25. srpnja 2010.

Prvi za sada potvrđeni nastup je na showu "Hey Hey, It's Saturday" gdje će Kylie kako je najavljeno 21. srpnja uz svojih 25 plesača/plesačica izvesti "All The Lovers" i još jednu pjesmu s novog albuma!

Od zadnjeg Kylienog promotivnog nastupa na TV-u svojoj rodnoj Australiji prošlo je čak 10 godina!ATL Charts update

Poland: 2-
UK: 4-
Ireland: 6-
Switzerland: 6-
Germany: 10-
Austria: 10-
Australia: 14-
Belgium (Flanders): 27-
French Digital Singles Chart: 35-
Netherland: 61-

Hrvatski 'Airplay Radio Chart': 52-27-16-

srijeda, 23.06.2010. • KOMENTARI • (1) • # ~ TOP.

Kylie at M6 concert | Chart update
Photobucket

Kylie je prekjučer u Francuskoj nastupila na 'M6 Mobile Music Live' koncertu. Izvela je novi singl "All The Lovers" i "Can't Get You Out Of My Head"!

Koncert će biti emitiran 27.lipnja na M6 programu dok se za sada mogu pronaći samo LQ snimke na YouTube-u!

Photobucket


ATL Chart Update

'All The Lovers' - koji je prije tjedan dana izdan kao samo download - je ušao na prve top ljestivice prodaja singlova! U Velikoj Britaniji singl je debitirao na 4. mjesto top ljestvice najprodavanijih singlova sa vrlo dobrih 49,213 prodanih downloada.
U Irskoj, singl je ušao na 6. mjesto što je Kyliena najviša pozicija od singla "Slow" iz 2003.g. U Australiji je ušao tek na 14. mjesto sa prodanih 5,220 downloada.

UK: #4
Ireland: #6
Germany: #10 (još ne potvrđeno)
Australia: #14
Belgium (Flanders): #27


Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
ponedjeljak, 21.06.2010. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

Kylie on 'Le Grand Journal'!
Kylie je jučer održala svoj prvi promotivni nastup u Francuskoj za "All The Lovers".

Photobucket

Kylie je uz "All The Lovers" na popularnom Francuskom showu 'Le Grand Journal' dala i kratak intervju te izvela i "Can't Get You Out Of My Head"!

Nastupe i intervju možete pogledati na playerima ispod a HQ verziju skinuti na forumu -> kylie.go-forum.net!


"Aphrodite" sampler!

Aphrodite Sampler by kylieminogue

Malo drugačije isječke pjesama možete poslušati ovdje!


Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
subota, 19.06.2010. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

WMA performance || 'Aphrodite' preview
Photobucket

Danas je emitiran 'All The Lovers' nastup kojeg je Kylie izvela na 'Wind Music Awards' u Veroni, Italija - 29.05.2010.
'Aphrodite' preview

Danas su na iTunes-u postavljeni isječci svih pjesama sa posebnog izdanja albuma 'Aphrodite' na kojem se nalazi 13 pjesama. Također objavljeni su i isječci videa sa DVD-a.

Isječke možete posušati na playeru ispod:Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
srijeda, 16.06.2010. • KOMENTARI • (5) • # ~ TOP.

Behind the scened of Black Book magazine photoshoot!
Kratak video sa snimanja photoshoota za Američki časopis Black Book (Scanovi ranije objavljeni ovdje!)
UK midweeks

Kylie se s 'All The Lovers' nalazi na 4. mjestu midweeks liste za srijedu u Velikoj Britaniji. Jučerašnje brojke prodaja nisu objavljene ali u prva dva dana (nedjelja i ponedjeljak) 'All The Lovers' je legalno downloadan više od 18.300 puta (3.000 manje nego pjesma na trećem mjestu).

Kylien glavni adut, fizičko izdanje singla u tri formata kao i ostali digitalni formati izlaze 28.lipnja! Također prvi TV nastup u Velikoj Britaniji Kylie će održati sljedećeg tjedna.

1 Dizzee Rascal/James Corden
2 K'naan
3 Example
4 Kylie Minogue
5 Tinie Tempah
KOMENTARI • (0) • # ~ TOP.

All The Lovers update!
'All The Lovers' No. 1 Airplay hit in UK

'All The Lovers' se ovog tjedna popeo na prvo mjesto Veliko Britanske radio airplay ljestvice!

U svom petom tjednu (53-27-12-8-1) na airplay ljestvici 'All The Lovers' je tako postao peti Kylien br. 1 airplay hit u Velikoj Britaniji. Iako jedna od najviše puštanih izvođačica ikad, sam vrh airplaya u UK postigla je sa prva tri singla s Fever albuma (Can't Get You Out Of My Head, In Your Eyes i Love At First Sight) te s 'I Believe In You'.

Također na TV Airplayu "All The Lovers" je doživio veliki skok na br. 9 (71-9)!

UK Radio Airplay top 10

TW LW Wks Artist/Title Total Plays Plays % + or - Total Aud. (m) Aud. % + or – Label
01 08 04 Kylie Minogue All The Lovers 2533 14.46 55.97 42.09 Parlophone
02 05 04 Katy Perry California Gurls 1722 19.33 53.71 32.32 Virgin
03 03 09 B.o.B Feat. Bruno Mars Nothin' On You 2092 2.95 45.75 3.6 Rebel Rock E nt./ Atlantic/ Grand Hustle
04 06 02 Lady Gaga Alejandro 1547 34.64 44.07 9.82 Interscope
05 02 05 Fyfe Dangerfield She's Always A Woman 2464 0.69 44.01 -1.1 Geffen
06 09 05 Jason Derulo Ridin' Solo 1746 11.14 40.67 10.7 Beluga Heigh t
07 01 08 Alexandra Burke Feat. Pitbull All Night Long 3102 -9.8 40.2 -11.94 Syco
08 14 03 Scissor Sisters Fire With Fire 1201 31.54 38.62 28.95 Polydor
09 04 11 Plan B She Said 2945 -9.08 38.23 -13.09 679/ Atlantic
10 07 06 Alicia Keys Try Sleeping With A Broken Heart 2836 19.71 36.43 -8.81 J

UK TV Airplay top 10

TW LW Artist/Title Plays
01 01 Dizzee Rascal Dirtee Disco 545
02 34 JLS The Club Is Alive 484
03 02 B.o.B Feat. Bruno Mars Nothin' On You 479
04 03 Alexandra Burke Feat. Pitbull All Night Long 450
05 05 Jason Derulo Ridin' Solo 435
06 13 David Guetta & Chris Willis Feat. Fergie & LMFAO Gettin' Over You 432
07 03 Roll Deep Feat. Jodie Connor Good Times 420
08 06 Tinie Tempah Feat. Labrinth Frisky 394
09 71 Kylie Minogue All The Lovers 358
10 07 Usher Feat. Will.i.Am OMG 354

Photobucket


All The Lovers on digital charts!

Prije nekoliko dana 'All The Lovers' izdan je u digitalnom formatu u nekoliko Europskih zemalja i Australiji. Danas je izdan u Velikoj Britaniji gdje se u manje od 24h popeo do 3. mjesta gdje se sada nalazi iza dvije pjesme svjetskog nogometnog prvenstva (koje se nalaze i na prvim mjestima većine iTunes online trgovina).
U ostatku svijeta digitalna verzija singla izlazi 15. lipnja!

iTunes charts:

Ireland #3
UK #3 (#3 Amazon) / Video #1
Austria #4
Switzerland #4
Germany #6 (#10 Amazon, #10 Musicload)
Luxembourg #10
Australia #12
Belgium #12
Italy #18
Finland #28
Netherland #32


Kylie Minogue All The Lovers Otvoreni Radio Kylie br. 1 na Otvorenom radiju!

Kylie se ovog tjedna s "All The Lovers" popela na prvo mjesto inozemne top ljestivce Otvorenog radija!

Za 'All The Lovers' možete glasati (do 4 puta) ovdje!


Na službenom Hrvatskom 'Airplay Radio Chart'-u (zbroju top ljestvica sa 40 Hrvatskih radija), 'All The Lovers' je prošlog tjedna ušao na br. 52!

Hot Shot Debut: ARC #52 KYLIE MINOGUE All The Lovers (Parlophone – Dallas)


Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
nedjelja, 13.06.2010. • KOMENTARI • (3) • # ~ TOP.

Kylie on Germany's Next Top Model!
Photobucket

Kylie je jučer s 'All The Lovers' nastupila u velikom finalu Njemačkog Top Modela!

Iako je već nastupila u Italiji s pjesmom ovo je prvi emitirani TV nastup. Kylie je bila jedna od tri glazbene gošće, uz Kylie, na showu koji vodi Heidi Klum nastupile su i Monrose i Katy Perry.

Nastup možete pogledati na playeru ispod a skinuti na forumu - > kylie.go-forum.net!

PhotobucketPhotobucket


"All The Lovers" out today!

Kylie Minogue All The Lovers Digitalni singl 'All The Lovers' od danas je dostupan u većini Europe te u Australiji. U Velikoj Britaniji digitalni singl može se kupiti od nedjelje 13.lipnja, dok u ostatku svijeta od utorka, 15.lipnja.
CD singl i ostali digitalni formati biti će dostupni krajem mjeseca osim u Njemačkoj gdje je CD singl dostupan od danas.

Podljednja mjesta (15:55) na iTunes-u u nekim od država:

Austria #4
Germany #7
Australia #27
Belgium #61
Italy #67
Switzerland #4
Ireland #27
Finland #38
Netherland #67

Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
petak, 11.06.2010. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

BlackBook magazine: Mighty Aphrodite!
Photobucket

Kylie se nalazi na naslovnici Američkog časopisa BlackBook za Lipanj/Srpanj 2010.

Magazine: BlackBook
Published: June / July 2010
Cover star: Kylie Minogue
Editorial: Mighty Aphrodite
Styled by Christopher Campbell
Photographer: Simon Emmett
Website: www.bbook.com
Back in September she was numbering the Last Days of Disco for BlackBook, now with a new hit single All The Lovers and album Aphrodite coming in July, Minogue is the cover star of magazines June/July issue. The Mighty Aphrodite was styled by Christopher Campbell for the cover shoot by photographer Simon Emmett, view preview of the accompanying cover story after the jump:


Potpunu digitalnu HQ verziju časopisa koja uključuje intervju možete skinuti na forumu - > kylie.go-forum.net!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketViše na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
KOMENTARI • (0) • # ~ TOP.

Aprhodite Megamix!
Procurio je megamix Kylienog nadolazećeg albuma 'Aphrodite' kojeg je Kylie prije nekoliko dana pustila u klubu 'Splash' u New Yorku.

U megamixu kojeg možete poslušati na playeru ispod se nalazi 6 isječaka različitih pjesama sa albuma, redosljedom:

Get Outta My Way / Cupid Boy / Can't Beat The Feeling / Too Much / Put Your Hands Up / Aphrodite
Megamix možete skinuti na forumu - > kylie.go-forum.net!

Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
ponedjeljak, 07.06.2010. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

Aphrodite/All The Lovers update
Na kraju YouTube videa sa spotom 'All The Lovers' (video) objavljeni su podaci o sadržaju dva formata albuma 'Aphrodite'.

- Standardno izdanje će uz 12 pjesama sadržati mogućnost downloada 'knjižice' albuma od 28 stranica.
- CD+DVD+Online Experience Edition će uključivati knjižicu od 28 stranica, prije ne objavljene snimke s Kyliene prošlogodišnje Sjeverno Američke turneje (ne potvrđeno radi se o snimkama nastupa White Diamond, Confide In Me i I Believe In You), snimku iza scena sa snimanja Aphrodite photoshoota i galeriju slika, Kylien intervju...

Photobucket

PhotobucketB sides / Bonus tracks

- Na stranici Amazon.jp objavljen je popis pjesama Japanske verzije albuma 'Aphrodite' na kojem se nalazi jedna pjesma više nego ostalim verzijama. Naziv 13. pjesme je 'Heartstrings'.

- Saznali su se i još neki nazivi b-strana za singl 'All The Lovers', još ne potvrđeno, nazivi pjesama su 'Mighty River' i 'Go Hard or Go Home'.
- Već od ranije poznato, b-strana na 7" vinilu će biti španjolska verzija singla, 'Los Amores'


**Kylie Kalendar updated! (desni box)
srijeda, 02.06.2010. • KOMENTARI • (3) • # ~ TOP.

'All The Lovers' video out now!
Danas je premijerno prikazan video spot za singl 'All The Lovers' kojeg možete pogledati na playeru ispod ili na nekom od linkova u prošlom postu!Više na forumu -> kylie.go-forum.net!
Kylie Croatian Forum
utorak, 01.06.2010. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online UsersFree Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live albumOSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The RainbowTURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)