<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Kylie u Mumbaiu kako bi snimila videospot! **Updated
Kylie Minogue Kako indijski mediji otkrivaju Kylie bi danas trebala stići u Mumbai kako bi snimila video spot sa Akshayem Kumarom i Sanjay Duttom za pjesmu koju je skladao dobitnik Oskara A.R. Rahman!

Kako piše 'Times Of India', sljedećih osam dana Kylie će u Mumbaiju raditi sa zvijezdama Bollywoodskog filma "Blue" - Akshayem Kumarom, Sanjay Duttom, Katarinom Kaif, Larom Dutta i Zayedom Khanom - za kojeg je glazbu producirao A.R. Rahman.

Kylie je već prije dva tjedna u Londonu snimila dvije pjesme za film, jednu solo za promotivni video za Blue i drugu u duetu sa vodećim Bollywoodskim pjevačem Sonu Nigamom.

U nastavku piše kako je Rahman pristupio Kylie te joj pustio pjesme koje su se njoj svidjele te je pristala snimiti ih za film ali u njezinom studiju u Londonu.

Njezina solo pjesma navodno je živahna i energetična i ima 'internacionalni' zvuk te je Rahman producirao vodeći računa o Kylienom glazbenom stilu.
Duet je snimljen dijelom u Mumbaiu a dijelom u Londonu, Sonov dio snimljen je u Mumbaiu te je kasnije pjesma poslana u London gdje je Kylie doprinijela svojim vokalima.

U Mumbaiju gdje je Kylie vrlo dobro poznata po složenim videima i skupo urađenim koncertima, snimiti će video za duet sa superzvijezdom Akshay Kumarom uz koreografiju Farah Khan.

Govoreći o Kylienom posjetu, Akshay je jučer izjavio: "Stvarno vjerujem da je Slumdog Millionaire otvorio vrata ne samo za Indiju, nego i za našu filmsku industriju. Samo nekoliko tjedana ranije Kylie je na pozornici uručila nagradu našem voljenom A.R. Rahmanu na dodjelama BAFTA nagrada a sada izvodi pjesmu koju je skladao isti čovjek. Mislim da se mora osjećati počašćeno i uzbuđeno da radi zajedno s njim kao i ja. I čuo sam da se Kylie kreće jednako dobro kao što i pjeva, tako povratak na probe za mene!"




Koncert na vrhu planine!

Kylie Minogue to perform at Ischlg

Ischlg, showbiz centar Alpa potvrdio je da će Kylie nastupiti na skijalištu na kraju sezone u svibnju!

Kylie nije prva zvijezda koja će zabavljati skijaše na ovom Austrijskom "Top of the Mountain" koncertu, poznate zvijezde koje su prije tamo nastupale uključuju Eltona Johna, The Pussycat Dolls, Rihannu, Lionel Richia, Scissor Sisters i Stereophonics.

Na koncertu koji se održava u prirodnom okružju na visini oko 2.300 metara se očekuje oko 20.000 ljudi.

Kylie će tako zatvoriti do sada najbolju sezonu na Ischlgu koju su na početku u studenom otvorili Leona Lewis i Cabriella Cilmi.

Koncert će biti održan 2. svibnja sredinom dana.

Kylie je oduševljena što se ponovno vraća u Austriju na njezin prvi dnevni koncert!




**Kylie će predvoditi Mawazine festival u Moroccu!

Kylie Minogue to perform at Mawazine festival Na službenoj stranici potvrđen je i još jedan nastup, Kylie, njezin bend i plesači će nastupiti na otvaranju Mawazine festivala u Morroccu 15. svibnja 2009.

Ovaj poznati festival će se nastaviti sve do 23. svibnja te će na njemu nastupiti još internacionalnih i lokalnih izvođača, uključujući Steviea Wondera, Sergia Mendeza, Ali Campbell (UB40) i Aliciu Keys.

Festival se održava u Rabatu, glavnom gradu Morocca te se razvio kao glavni glazbeni događaj u Africi. Njegovo Veličanstvo, Kralj Morocca je pokrovitelj ovog festivala koji je besplatan a svrha mu je slavljenje multikulturalne svjetske glazbe.
utorak, 24.02.2009. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

Brit Awards 2009!
Kylie Minogue at Brit Awards 2009

U srijedu su u Londonskoj 'Earls Court' areni dodjeljene 'Brit Awards' s Kylie, James Cordenom i Mathew Horneom kao domaćinima.

Iako je Duffy na kraju večeri trijumfirala sa osvojene 3 Brit Awards, Kylie je čak sa 6 promjena kostima tijekom dva sata definitivno zasjenila sve ostale u modnom pogledu.

Kylie se na crvenom tepihu pojavila u blještavo crnoj Dolce & Gabbana haljini gdje su je dočekali brojni obožavatelji.

Kylie Minogue at Brit Awards 2009
Kylie Minogue at Brit Awards 2009

Nakon što su show otvorili U2 sa svojim novim singlom Kylie se na pozornici pojavila u bijeloj Jean Paul Gaultier Spring 2009 haljini sa visokim prorezom kako bi zajedno sa Jamesom i Mathewom - koji su se pojavili u crvenim haljinama i plastičnim čizmama do iznad koljena - izvela parodiju na video spot njezinog singla Can't Get You Out Of My Head.

Kylie Minogue at Brit Awards 2009
Kylie Minogue at Brit Awards 2009

Nedugo nakon toga Kylie u novoj kombinaciji, mini haljini iz Balmain kolekcije S/S 2009.

Kylie Minogue at Brit Awards 2009

Četvrta promjena, Kylie nosi dugu srebrnu haljinu iz Blumarine kolekcije S/S 2009.

Kylie Minogue at Brit Awards 2009

Peta promjena, Kylie u Emanuel Ungaro S/S2009 kreaciji.

Kylie Minogue at Brit Awards 2009

I na kraju, šesta haljina za Kylie uz najavu nastupa Pet Shop Boysa koji su zatvorili show!

Kylie Minogue at Brit Awards 2009

O nagradama

Otvoreni.hr: Duffy je velika pobjednica Brit Awardsa 2009, a Coldplay najveći gubitnici. Mlada velška pop zvijezda Duffy osvojila je tri nagrade na velikoj svečanosti britanske glazbe, gdje su joj pripale nagrade za najboljeg britanskog ženskog izvođača i novog izvođača te za najbolji britanski album 'Rockferry'. Coldplay, koji su bili najveći favoriti za nagrade, kući su otišli praznih ruku, a umjesto njih najboljom britanskom grupom proglašeni su Elbow, za najbolji singl nagrađena je grupa Girls Aloud za singl 'Promise', a najboljim britanskim live izvođačem proglašeni su Iron Maiden. Paul Weller je osvojio nagradu za najboljeg britanskog muškog izvođača. U internacionalnim kategorijama slavila je grupa Kings Of Leon koja je nagrađena sa dva Britsa – za najbolji internacionalni album 'Only By The Night' i za najbolju internacionalnu grupu.

Listu svih dobitnika možete pogledati ovdje!

Nastupali su U2, Coldplay, Girls Aloud, Ting Tings i Estelle, Take That, Duffy, Kings Of Leon, i Pet Shop Boys kojima su se pridružili Brandon Flowers i Lady Gaga!


Pogledajte...






Kylie Minogue at Brit Awards 2009

Više slika, download videa i ostalo na forumu -> kylie.go-forum.net
petak, 20.02.2009. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

Today: Brit Awards 2009!
Kylie Mingoue at 2002 Brit Awards

Londonska 'Earls Court' arena spremna je za današnju dodjelu 'Brit Awards'. Dodjela ovih prestižnih nagrada koje će Kylie voditi uz Britanske komičare Jamesa Cordena i Mathew Hornea biti će uživo prenošena na Britanskom TV kanalu ITV1 od 20:00h.

Sa potvrđenim nastupima grupe U2, Estelle, Ting Tings, Coldplay, Duffy, Take That, Girls Aloud, Kings of Leon i Pet Shop Boys uz koje se očekuju i još neki gosti te uz vodstvo Kylie, Jamesa i Methewa može se očekivati jedno od boljih izdanja Brit Awards-a!


Više o dodjelama u sutrašnjem postu ili odmah tijekom događaja na forumu!

Kylie HR forum

(komentiranje omogućeno u prošlom postu)
srijeda, 18.02.2009. • KOMENTARI • (0) • # ~ TOP.

KYLIEX2008 wins TPi Award!
KylieX2008 wins TPi Award

KylieX2008 svjetska turneja s kojom je Kylie prošle godine oduševila više od 700.000 ljudi - sa 75 koncerata na 4 kontinenta - te dobila odlične kritike u oštroj konkurenciji osvojila je glavnu TPi nagradu!

X2008 turneja osvojila je nagradu u kategoriji, "Live Production Of The Year" te tako potukla turneje Coldplaya, Radioheda te čak ceremoniju otvaranja Olimpijskih Igara u Pekingu!

LIVE PRODUCTION OF THE YEAR
sponsored by BARCO
Kylie: X2008 Tour
• Coldplay: Viva La Vida Tour
• 46664: Nelson Mandela’s 90th Anniversary Concert in Hyde Park, London
• Radiohead: In Rainbows Tour
• Roger Waters: The Dark Side Of The Moon Live
• Beijing 2008: Olympics Opening Ceremony


About TPi
"Total Production International is a business to business magazine serving the live event, touring and temporary performance markets. Its readership consists of personnel involved in the production and staging of these events - from the equipment-lugging roadie to the performing artists themselves. Its main focus is the technology, ranging from the front/audience facing audio, lighting, video, staging to the back end of tour management and support infrastructure of organisation, crewing, catering, trucking and power...."





Koncert za pomoć žrtvama požara!

Navodno Kylie će predvoditi humanitarne koncerte koji će biti održani u Melbouneu i Sydneyu za pomoć svima pogođenima katastrofalnim požarima u Australiji.

Michael Gudinski potvrdio je održavanje 2 velika koncerta kako bi se prikupio novac te da su još u razgovorima s Kylie. Kylie bi se još na koncertima pridružili ostali poznati Australski glazbenici.




Kylie at 'Crazy Horse'


Pojavila se slika iz Pariškog kluba Crazy Horse gdje je Kylie krajem prošlog mjeseca prisustvovala premijeri nastupa Dite Von Teese.
(kliknite na sliku za uvećani prikaz)

Kylie at Crazy Horse, Dita Von Teese



IN Magazine scan

Scenirana stranica iz Njemačkog časopisa IN na kojoj se nalaze slike sa snimanja reklame i photoshoota za Kylien novi parfem Couture.
(kliknite na sliku za uvećani prikaz)

Kylie Couture




Kylie HR forum
subota, 14.02.2009. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

Kylie at the BAFTA awards!
Kylie je u nedjelju prisustvovala dodjelama 62. Britanskih filmskih BAFTA nagrada u Londonskoj Royal Opera Hause.

opis slike
opis slike

Kylie je izgledala elegantno u Chanel Couture haljini iz 2002. te zlatnim Jimmy Choo Keenan cipelama.
Uručila je prvu nagradu večeri, onu za najbolju glazbu koja je pripala glazbenom direktoru A.R. Rahmanu za soundtrack filma "Slumdog Millionare".

Kylie će uskoro i raditi sa A.R. Rahmanom na pjesmi za nadolazeći Bollywoodski film Blue!


- Pogledajte video - Kylie Presenting an award to A.R. Rahman



KylieX2008 Projekcije / Studio verzije mixeva

opis slike

Na stranicama nekih od dizajnera projekcija za KylieX2008 turneju objavljeno je još nekoliko projekcija koje su se prikazivale tijekom nastupa na velikim video zastorima.
Također uz projekcije se nalaze i studio verzije odličnih novih remixeva pjesama. (osim za Step Back In Time)

Projekcije možete pogledati a tako i poslušati nove remixeve na sljedećim linkovima!

In Your Eyes
Better The Devil You Know
Step Back In Time


Mp3 novih remixeva i projekcije u boljoj kvaliteti možete skinuti na forumu!

Kylie HR forum
utorak, 10.02.2009. • KOMENTARI • (1) • # ~ TOP.

Razočarani gledatelj tuži Kylienog promotora!
Sud u St. Petersburgu će u srijedu razmotriti tužbu u iznosu od 5.500$ protiv promotora turneje Kylienog koncerta prošlog ljeta koji je jednog gledatelja ostavio razočaranog.

opis slike Ruska NCA kompanija je bila odgovorna za promociju Kylienih koncerata u Moskvi i St. Petersburgu prošlog lipnja.
Koncerti su bili dio pjevačicine Europske turneje za promociju albuma X.

Muškarac iz St. Petersburga, Stanislav Pazaratskas, koji je bio toliko impresioniran Kylienim Moskovskim koncertom i reklamom koju je vidio na NCA stranici kupio je ulaznicu u iznosu oko 100$ za koncert u Ice Palace dvorani u St. Petersburgu.

Međutim, izjavio je kako je je bio frustriran jer koncert u njegovom rodnom gradu održan 18. lipnja nije bio impresivan kao koncert u Moskvi održan dva dana ranije, na kojem je Kylie pjevala iznad pozornice na divovskoj srebrnoj lubanji**.

"Bio sam veoma uzbuđen samo zamišljajući pjevačicu kako lebdi iznad pozornice. Ovo je najskuplji show na svijetu,“ izjavio je.
Kad je shvatio da neće biti ništa od dugo-očekivanog trenutka naljutio se.
"Bio sam zainteresiran samo u show,“ izjavio je dodajući: "Da su me organizatori obavijestili prije da će show u St. Petersburgu biti drugačiji od onog u Moskvi, nebi bilo tužbe."

Tijekom Europskog dijela turneje zbog tehničke ograničenosti nekih dvorana nije bilo moguće postaviti cijelu produkciju Kylienog show-a što je na kraju rezultiralo nešto manjom spektakularnosti showa. Među tih nekoliko koncerata nalazi se i ovaj u St. Petersburgu.

**Video – Like A Drug @ KylieX2008



opis slike Duet iz snova


Popularna Britanska pjevačica Duffy izjavila je kako je jedan od njezinih najvećih snova pjevati u duetu s Kylie koja ove godine vodi Brit Awards za koje je Duffy nominirana u više kategorija.

"Moj san je da otpjevamo Mercy zajedno,“ izjavila je.
Vidno uzbuđena pjevačica nastavila je: "Odrasla sam kupujući njezine singlove i albume i kad pomislim da će me ona najaviti je ludo.“







KylieX2008 na Blu-ray-u!

Potvrđen je izlazak KylieX2008 turneje na Blue-ray discu! Za sada je potvrđeno izdanje samo u Njemačkoj 23.03.2009!
DVD turneje već je u nekim zemljama izašao krajem prošle godine. Ovo je prvo Kylieno Blu-ray izdanje!


Kylie ponovno u studiju!?

Prema neslužbenim ali dosta pouzdanim izvorima saznalo se da je Kylie već počela snimati nove pjesme za 11. studijski album!
Za sada nema nikakvih detaljnijih informacija.


Kylie HR forum
petak, 06.02.2009. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

Behind The Scenes of TOUS photoshoot!
Kylie Mingoue TOUS

Kratak video sa snimanja novog photoshoota za TOUS kolekciju S/S 2009!

Kao i za prijašnje TOUS slike zaslužna je Kyliena osobna asistentica Leanne Buckham!

Slike za novu koleckiju snimljene su prošle godine tijekom trodnevnog photoshoota u Barceloni.



Kylie Mingoue TOUS
Kylie Mingoue TOUS

Nekoliko slika iz novog TOUS kataloga torbica!

Više slika i u boljoj kvaliteti na forumu - kylie.go-forum.net

Kylie Mingoue TOUS
Kylie Mingoue TOUS
Kylie Mingoue TOUS



Jean-Paul Gaultier show /Kylie in Paris


Kylie Mingoue Jean-Paul Gaultier show

U srijedu Kylie se pojavila na modnoj reviji Jean-Paula Gaultiera u sklopu Pariškog tjedna mode.

Otkrila je kako uskoro odlazi u Indiju kako bi smilila pjesmu za Bollywoodski film. Također dok je u Parizu napravit će photoshoot za Britansko izdanje časopisa Elle!

Kylie Mingoue Jean-Paul Gaultier show
Kylie Mingoue Jean-Paul Gaultier show

Istog dana, Kylie je uz Kanye Westa i model Elsu Pataki otišla na premijeru nastupa Dite Von Teese u Pariškom klubu 'Crazy Horse'.


TOUS in Croatia


Slika promotivnog plakata tvrtke TOUS u Zagrebu gdje uskoro otvaraju svoju trgovinu!

Hvala N!c¸k-u na slici!

Kylie Mingoue TOUS Zagreb - Croatia - Hrvatska
nedjelja, 01.02.2009. • KOMENTARI • (7) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)