<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Potvrđeno: Kylie će snimiti pjesmu za film "Blue"
A.R. Rahman A.R. Rahman, jedan od najpoznatijih Indijskih skladatelja u intervjuu za Reuters potvrdio je da će Kylie snimiti pjesmu za Indijski film 'Blue'!

Reuters: Čuli smo da ćete raditi sa Kylie Minogue?

A.R. Rahman: "Da, na filmu nazvanom "Blue". Producenti su željeli nekog slavnog. Imali smo tri ili četiri izbora, ali odabrali smo Kylie. Među njima je bila Beyonce i još dvoje, ali zaključili smo da je Kylie pravi izbor."
"To bi se trebalo dogoditi u sljedeća dva mjeseca nadam se. Neznam hoću li samo skladati ili pjevati s njom isto."


Nekoliko tjedana ranije u medijima je objavljeno da će Kylie za tu pjesmu dobiti 1.5 miljuna dolara.
"Blue" je Boolywoodski akcijski film koji se snima na Bahamima i jedan je od najskupljih Indijskih filmova ikad.



KylieX2008 posljednji koncert (video)


Na službenoj stranici objavljen je video snimljen u Melbourneu zadnjih nekoliko dana KylieX2008 turneje!

"Kylie has invited us to share with you the final days of the KYLIEX2008 tour in Melbourne. What a brilliant time! We hope you enjoy." - http://www.kylie.com/video





Najgore odjevene zvijezde u 2008!

Kylie Mingoue performs at Atlantis opening in Dubai Inače gotovo uvijek pri vrhu lista najbolje odjevenih, Kylie je ove godine 'Telegraph' stavio na listu top 10 najgore odjevenih!

Kylie se na listi nalazi zbog kreacije Jean Paul Gaultiera koju je nosila prije nekoliko tjedana na privatnom nastupu u Dubaiu povodom otvararanja najskupljeg hotela na svijetu, Atlantis.

Na listi se iznad Kylie nalaze Sharon stone, Madonna, Mary-Kate Olsen i drugi dok se na samom vrhu najgore odjevenih nalazi Katie Holmes.




Top 10 worst dressed celebrities by Telegraph:

1. Katie Holmes in one she made earlier
Katie thought the addition of black lace might disguise the fact she'd borrowed her painter-decorator's overalls.
2. Lesley Garrett in a selection from Rachel Elbaz
The soprano carried on smiling even when someone tipped their Tequila Sunrise all over her dress.
3. Gwyneth Paltrow in Stella McCartney
Inside every woman there's a smaller woman waiting to get out; the only problem is she's not the one wearing the frock.
4. Mary-Kate Olsen in Missoni
The diminutive twin realised she had made a mistake in volunteering to do a wardrobe swap with Queen Latifah.
5. Madonna in Louis Vuitton
Where's the Flymo when you need it? Green grass is for walking on, not wearing.
6. Sharon Stone in Christian Dior
Sharon thought the premiere was a sleepover.
7. Kylie Minogue in Jean Paul Gaultier
Kylie's horse bolted when he saw this get-up.
8. Tina Turner in Giorgio Armani
The "dummy" on a chain was the perfect finishing touch to the singer's "baby-gro".
9. Nancy Dell'Olio in Jitrois
Mutton and lamb? The bared torso, the blue eyeshadow, the blusher, the leather, the lace – it's hard to know where not to look first.
10. Heather Mills in her own design
"I've got two other suits exactly like this and I made them in the dark, too."

Galeriju slika zvijezda navedenih gore u izabranim odjevnim kombinacijama možete pogledati ovdje!

Katie Holmes, Heather Mills, Madonna

ponedjeljak, 29.12.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

KylieX2008 ends in Melbourne! | Sretan Božić!
KylieX2008

U ponedjeljak je -nakon skoro 8 mjeseci od početka - u Kylienom rodnom gradu, Melbourneu, Australija, održan posljednji koncert Kyliene najveće turneje - KYLIEX2008!

Slijedi sažetak turneje sa tekstom, slikama i videima!

KylieX2008
KylieX2008

Svjetska turneja za potporu Kylienog posljedenjg albuma 'X' najavljena je krajem 2007.g kao Europska turneja da bi se na kraju pretvorila u pravu svjetsku, Kylie je sa 74 koncerta na četiri kontinenta nastupila ispred više od 700.000 ljudi od čega većinu u Europi gdje je nastupila pred više od 500.000 ljudi.

Kylie, koja se - kako je izjavila - nikad do sada nije ovako zabavljala na turneji, oduševila je publiku i kritičare u svakoj državi gdje se zadržala s turnejom što još jednom potvrđuje njezin status jedne od najboljih izvođačica uživo!

KylieX2008
KylieX2008

Kad je najavljen show Kylie je izjavila: "Stvaram show koji će biti novo i uzbuđujuće iskustvo za mene i publiku. Električni mix zvukova na "X"-u pruža mi priliku da istražujem i razvijam novi show koji će biti svjež, zabavan i inovativan. Nakon dvije slavljeničke turneje, "X" će biti pogled u budućnost ali isto će uz nove uključivati i starije pjesme. Jedva čekam da podijelim sve to s vama sljedeće godine! Vidimo se uskoro!"

Troškovi postavljanja turneje koja je započela prije više od 7 mjeseci, točnije 6. svibnja u Parizu prelaze 10 milijuna funti što je do sada najskuplja Kyliena turneja.

Kylie je s turnejom posjetila čak 34 države gdje je u mnogo njih po prvi put nastupila.

Za turneju je sastavljen novi bend koji je po prvi put uključio i bend s limenom glazbom.
Kostime za turneju dizajnirao je poznati Francuski dizajner Jean-Paul Gaultier a Kylie je tijekom svakog showa mijenjala 8 kostima.
Uz Kylie na pozornici su se još nalazili 4 akrobata i 10 plesača/plesačica.

KylieX2008
KylieX2008

Vrhunska pozornica, se sastojala od 3 dijela. Centralne velike pozornice te dvije manje koje se nalaze sa svake strane glavne pozornice na kojima se nalazio bend i pomoćni vokali.

Pozornica je zamišljena i realizirana u minimalističkom stilu, sa video podijem i velikim video zastorima. Također na pozornici se tijekom showa pojavljuju razni dodatci među kojima je sigurno najimpresivnija velika kosturska glava na kojoj se Kylie pojavi na pozornici!
Na centralnoj pozornici nalazi se i veliko dizalo koje se može podijeliti u 3 dijela pomoću kojeg se na pozornicu postavljaju razni rekviziri, bend...

KylieX2008
KylieX2008

Show je bio podijeljen u 7 dijelova, tj. tema, te još kao dodatak bis!

Snimku cijelog koncerta možete pogledati na linkovima ispod tako da kliknete na naziv željene pjesme!

Act 1: Xlectro Static
Speakerphone
Boombox / Can't Get You Out Of My Head
Ruffle My Feathers
In Your Eyes

Act 2: Cheer Squad
Heart Beat Rock
Wow
Shocked

Act 3: Beach Party
Loveboat
Copacabana
Spinning Around

Act 4: Xposed
Like A Drug
Slow / Free
2 Hearts

Act 5: Naughty Manga Girl
Sometimes Samurai
Come Into My World
Nu-di-ty
Sensitized

Act 6: Starry Nights
Flower
I Believe in You

Act 7: Black versus White
On A Night Like This
Your Disco Needs You
Kids
Step Back In Time
In My Arms

Encore
No More Rain
The One
Love At First Sight
I Should Be So Lucky

KylieX2008
KylieX2008

Kylie je u prosjeku na svakom koncertu izvodila 28 pjesama, nekad više nekad manje a među njima se nalazi većina pjesama sa albuma 'X', starniji hitovi (i neki manje poznati), nekoliko novih pjesama te jednu obradu.
Popis pjesama koje je Kylie izvodila na turneji često se u nekim dijelovima mujenjao, gore navedena lista prikazuje kako je izgledao popis pjesama na većini koncerata!

Turneja je snimljena i za DVD izdanje koje je u nekim zemljama već izašlo a u većini Europe očekuje se sljedećeg mjeseca!
Koncert koji se nalazi na DVD-u snimljen je u Londonskoj O2 Areni!

KylieX2008

Datumi i mjesta održavanja koncerata:

Datum .............Grad........Država................Dvorana

Europa

May 06 2008 - Paris - France Palais - omnisports de Paris-Bercy
May 07 2008 - Antwerp - Belgium - Sportpaleis
May 09 2008 - Stuttgart - Germany - Schleyerhalle
May 10 2008 - Frankfurt - Germany - Festhalle
May 12 2008 - Prague - Czech Republic - O2 Arena
May 14 2008 - Vienna Austria Stadthalle
May 15 2008 - Budapest - Hungary - Budapest Sports Arena
May 17 2008 - Bucharest - Romania - Cotroceni Stadium
May 18 2008 - Sofia - Bulgaria - Lokomotiv Stadium
May 20 2008 - Istanbul - Turkey - Kuruçeşme Arena
May 22 2008 - Athens - Greece - Terra Vibe Park
May 25 2008 - Zurich - Switzerland - Hallenstadion
May 27 2008 - Cologne - Germany - Kölnarena
May 29 2008 - Munich - Germany - Olympiahalle
May 30 2008 - Geneve - Switzerland - SEG Geneva Arena
June 01 2008 - Lyon - France - Halle Tony Garnier
June 03 2008 - Madrid - Spain - Palacio De Los Deportes
June 05 2008 - Esch-sur-Alzette - Luxembourg Rockhal
June 07 2008 - Hamburg - Germany - Color Line Arena
June 08 2008 - Copenhagen - Denmark - Forum Copenhagen
June 10 2008 - Oslo - Norway - Spektrum
June 11 2008 - Stockholm - Sweden - Stockholm Globe Arena
June 13 2008 - Helsinki - Finland - Hartwall Arena
June 16 2008 - Moscow - Russia - Olimpisky
June 18 2008 - St. Petersburg - Russia - New Arena
June 20 2008 - Riga - Latvia - Arena Riga
June 22 2008 - Berlin - Germany - Velodrom
June 23 2008 - Rotterdam - Netherlands - The Ahoy
June 26 2008 - Belfast - United Kingdom - Odyssey Arena
June 27 2008 - Belfast - United Kingdom - Odyssey Arena
June 29 2008 - Belfast - United Kingdom - Odyssey Arena
June 30 2008 - Belfast - United Kingdom - Odyssey Arena
July 05 2008 - Glasgow - United Kingdom - S.E.C.C.
July 06 2008 - Glasgow - United Kingdom - S.E.C.C.
July 08 2008 - Glasgow - United Kingdom - S.E.C.C.
July 09 2008 - Glasgow - United Kingdom - S.E.C.C.
July 11 2008 - Manchester - United Kingdom - Manchester Evening News Arena
July 12 2008 - Manchester - United Kingdom - Manchester Evening News Arena
July 14 2008 - Manchester - United Kingdom - Manchester Evening News Arena
July 15 2008 - Manchester - United Kingdom - Manchester Evening News Arena
July 17 2008 - Manchester - United Kingdom - Manchester Evening News Arena
July 18 2008 - Manchester - United Kingdom - Manchester Evening News Arena
July 20 2008 -Newcastle - United Kingdom - Metro Radio Arena
July 21 2008 - Newcastle - United Kingdom - Metro Radio Arena
July 23 2008 - Newcastle - United Kingdom - Metro Radio Arena
July 24 2008 - Newcastle - United Kingdom - Metro Radio Arena
July 26 2008 - London - United Kingdom - The O2
July 27 2008 - London - United Kingdom - The O2
July 29 2008 - London - United Kingdom - The O2
July 30 2008 - London - United Kingdom - The O2
August 1 2008 - London - United Kingdom - The O2
August 2 2008 - London - United Kingdom - The O2
August 4 2008 - London - United Kingdom - The O2

Južna Amerika

November 01 2008 - Bogota - Colombia - Parque Jaime Duque
November 04 2008 - Caracas - Venezuela - Poliedro de Caracas
November 06 2008 - Lima - Peru - Explanada Del Monumental
November 08 2008 - Sao Paolo - Brazil - Credit Card Hall
November 13 2008 - Santiago - Chile - Pista Atlética del Estadio Nacional
November 15 2008 - Buenos Arires - Argentina - G E B A

Azija

November 21 2008 - Dubai - United Arab Emirates - Festival City
November 23 2008 - Bangkok - Thailand - Impact Arena
November 25 2008 - Singapore - Singapore Indoor Stadium
November 27 2008 - Hong Kong - China - AsiaWorld-Arena
November 29 2008 - Shanghai - China - Hong Kou Stadium
December 01 2008 - Bejing - China - Workers' Gymnasium
December 04 2008 - Taipei - Taiwan - Soccer Stadium

Novi Zeland/Australija

December 8, 2008 - Auckland - New Zealand - Vector Arena
December 9, 2008 - Auckland - New Zealand - Vector Arena
December 14, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 16, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 17, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 19, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena
December 20, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena
December 22, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena


KylieX2008
KylieX2008

Ukratko

10.000.000 miljuna vrijedna turneja
700.000+ ljudi vidjelo show
100 ljudi na turneji
74 koncerata
49 gradova na 4 kontinenta
34 države
14 plesača i akrobata
1 Kylie

KylieX2008
KylieX2008

Kraj turneje označava i kraj još jedne ere u Kylienoj glazbenoj karijeri te sada preostaje čekati Kylien sljedeći korak!



Merry Christmas!

Sretan Božić svim čitateljima Kylie bloga i foruma!



Također Kylie je na službenoj stranici ostavila poruku!

What a year!! I have had an absolutely wonderful 2008 and want to thank you for helping make it so. I have traveled to so many countries for the first time and revisited some amazing places. It's been a pleasure to be on the road and sharing time with my touring 'family' on 'X2008' and of course sharing these incredible experiences with you!

Wishing you a Merry Christmas and all good things for 2009.

Love to you all, Kylie x



Snimka s posljednjeg koncerta KylieX2008 - Santa Baby!
(u još boljoj kvaliteti - http://www.youtube.com/watch?v=DqDPWeTq7SI&fmt=18)


srijeda, 24.12.2008. • KOMENTARI • (7) • # ~ TOP.

KylieX2008 update!
Nakon što je Kylie s turnejom koja je započela 6. svibnja u Parizu obišla Europu, Južnu Ameriku i Aziju te po prvi put nastupila u Novom Zelandu na dva rasprodana koncerta, turneja je stigla u posljednju državu na svome putovanju, Australiju te danas na svoju posljednju stanicu, Kylien rodni grad Melbourne gdje će turneja završiti u ponedjeljak nakon što Kylie održi tri koncerta u gradu!

KylieX2008 tour

Herald Sun recenzija prvog koncerta u Melbourneu:

Prošla turneja Kylie Minogue, Showgirl, je bila proslava Kylie, svih hitova, svo to perje, sve te emocije.

KylieX2008 turneja prikazuje Kylie kako izlazi iz njezine sigurnosne zone.

Ima novi, moderni bend i novu, modernu pozornicu.

Uistinu, pozornica je ogromna i širom otvorena - glazbenici su smješteni sa obe strane pozornice - tako da je Minogue morala pojačati svoj nastup kako nebi bila zasjenjena od strane okruženja.

Više nego ikada, pozornica je njezino igralište.

I s Melbourneom kao zadnjom stanicom njezine svjetske turneje, opuštena je i posebno zaigrana.

"Ovo je naš zadnji grad na X turneji i baš zgodno, u Melbourneu smo," Kylie je izjavila.
"Presretna sam što sam opet tu s vama."

Show je veoma razlonik i izgleda da zbunjuje poneke: neki od Kylienh više eksperimentalnih hitova kao što je Slow stoje zajedno sa nekim od najpopularnijim među publikom kao što je I Should Be So Lucky.

Nekad čuvan kao siguran bis, Can't Get You Out Of My Head je sada stavljen na početak showa dok je za kraj Kylie uključila više hitova za lokalne obožavatelje - uključujući dramatičnu verziju Better The Devil You Know.

Kič element sveden je na minimun, ne uključujući 'over-the-top' izvedu Barry Manilowog hita 'Copacabana'.
Prikazuje i trenutak gdje Minogue, 40, pokazuje da se ponaša sukladno njezinim godinama, za razliku od Madonne.
Kylie više ne glumi zabavljačicu Lolu u Copacabani - iako nova Lola je očito posjetila Kylien ormar, i vruće, zlatne hlačice još su tu u Spinning Around ali ovog puta na plesačicama, ne na ženi koja ih je proslavila.

Sa Britney koja je serijski playback izvođač i s Madonnom koja trči za trendovima i izmiče prošlim hitovima (kao i Australskim obožavateljima), Kylie Minogue ostaje pop zvijezda kod koje se uvijek možete pouzdati u novi izgled i dobru zabavu uživo.




Boombox pics

Slike kompilacije remixeva "Boombox" koja je nedavno izašla u Japanu. U Europi, "Boombox" izlazi sljedećeg mjeseca a više o kompilaciji možete pročitati u jednom od prošlih postova - ovdje!

Kylie Minogue Boombox
Kylie Minogue Boombox
petak, 19.12.2008. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

"Sexy Darling" promocija u Sydneyu!
Danas je u Sydneyu, Australija, Kylie ispred oko 1000 obožavatelja održala promociju svog parfema Sexy Darling!

Kylie Minogue, Sexy Darling promotion, Sydney
Kylie Minogue, Sexy Darling promotion, Sydney

Pop princeza, Kylie minogue oduševila je gomilu ljudi tijekom pojavljivanja u Sydneyu kad je otpjevala duet sa 11. god. starom djevojčicom.

Stotine obožavatelja okupilo se u Myer trgovini u Sydneyu kako bi prisustvovali promociji Kylienog posljednjeg parfema "Sexy Darling" i ako su imali sreće biti u prvih 100 upoznati Kylie i dobiti autogram.

Noseći jednostavu plavu haljinu i crne platformske cipele, vidno uzbuđena Minogue sretno je pozirala fotografima i brojnim obožavateljima.

"Lijepo vas je sve vidjeti," Kylie je rekla.

Kylie Minogue, Sexy Darling promotion, Sydney
Kylie Minogue, Sexy Darling promotion, Sydney

Jedanaesto-godišnjakinja, koja je malo prije toga zagrijala publiku pjevajući rasplakala se od sreće kad je pozvana da se pridruži Kylie na pozornci.

"Mala ptičica mi je upravo rekla da si malo prije pjevala. Misliš li da se možeš sabrati da nam nešto otpjevaš?" Kylie je upitala djevočicu Alanu Quartly koja se rasplakala od sreće.

Kylie je zagrlila djevojčicu te su otpjevali dio pjesme White Diamond.

"Nije li ovo nešto najljepše što ste ikad vidjeli," Kylie je dodala.

Kylie Minogue, Sexy Darling promotion, Sydney
Kylie Minogue, Sexy Darling promotion, Sydney


Kylie, koja je jučer doletjela u Syndey za zadnji dio njezine KylieX2008 turneje rekla je kako joj je veoma drago dovesti turneju u Australiju.
Hit turneja do sada je posjetila više od 30 zemalja!

"Nikad se nisam ovoliko zabavljala na turneji. Veoma sam sretna što ću je završiti ovdje u Australiji," rekla je.
"Bilo je nevjerojatno!"

Kylien prvi Australski koncert biti će održan u Nedjelju u Sydneyskoj Acer Areni a Kylie je rekla da obožavatelji neće biti razočarani.

"Sama pozornica je predivna zvijer. Nevjerojatno je da cijela pozornica svijetli i veoma sam ponosna na nju."

Kylie će završiti turneju u njezinom rodnom gradu, Melbourneu, 22.prosinca, prije nego će Božić provesti sa svojom obitelji.
Minogue je izjavila da jedva čeka više vremena provesti sa njezinim novim nećakom.

"Imam novog člana u obitelji tako da ću ostavili sav sjaj i dijamante na pozornici kako bi se posvetila svom nećaku."

Kylie Minogue, Sexy Darling promotion, Sydney

Videa s promocije parfema možete pogledati na sljedećim linkovima!

http://www.youtube.com/watch?v=zcov8FCt0y4
http://www.youtube.com/watch?v=FsApWNZsvdk
http://www.youtube.com/watch?v=ixE8Q7x7IeM




Kylie Goes Bollywood??

Navnodno Kylie će sljedeće godine snimiti pjesmu za soundtrack Bollywood filma nazvanog "Blue".

Kako mediji prenose Kylie će skupiti nevjerojatnih milijun dolara za jednu pjesmu te će se uputiti u Mumbai sljedeće godine kako bi počela raditi na njoj sa poznatim AR Rahmanom.

Detalji soundtracka bi trebali biti finalizirani danas ali glasnogovornik filmske kompanije 'Nine Winds' nije htio potvrditi ime 'internacionalne' zvijezde koju su osigurali za film dok sve ne bude finalizirano:

"Da, dolazi nam internacionalni umjetnik u siječnju ili veljači za jednu pjesmu, ali ne želimo još otkriti o kome se radi", objasnio je.
četvrtak, 11.12.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

'X' nominiran za Grammya!
Kylie Minogue Grammy Awards X Objavljene su nominacije za prestižne glazbene nagrade Grammy koje se dodjeljuju u SAD-u!

Kylie tj. njezin album 'X' nominiran je u kategoriji 'Best Electronic/Dance Album'.
To je prvi Kylien album nominiran za Grammya, a peta nominacija sveukupno.

'X' je u SAD-u izdan u travnju, pet mjeseci kasnije nego u ostatku svijeta te je doživio komercijalni neuspjeh.

Kylie je u svojoj karijeri osvojila jednu Grammy nagradu, u kategoriji 'Best Dance Recording' za singl 'Come Into My World'. U istoj kategoriji bila je nominirana još tri puta, za singlove 'Love At First Sight', 'Slow' i 'I Believe In You'.

Dodjela Grammy Awards održat će se u Los Angelesu 8. veljače.

Best Electronic/Dance Album
(For vocal or instrumental albums. Albums only.)
- New York City
Brazilian Girls
[Verve Forecast]

- Alive 2007
Daft Punk
[Virgin Records]

- Bring Ya To The Brink
Cyndi Lauper
[Epic]

- X
Kylie Minogue
[Capitol/Astralwerks]


- Last Night
Moby
[Mute]

- Robyn
Robyn
[Konichiwa/Cherrytree/Interscope]



X2008 DVD out now! / Stage projections

DVD Kyliene posljedenje/trenutne turneje 1.12. izašao je u Velikoj Britaniji!
U Australiji DVD izlazi kasnije ovog mjeseca dok bi u većini Europski zemalja trebao biti dostupan sljedećeg mjeseca iako još nije potvrđeno.

Kako je već prije pisano, DVD uz snimku cijelog koncerta održanog u Londonskoj O2 Areni sadrži i dodatke kao što su, dokumentarac, video projekcije, galerija slika, konceptualne dizajne...

Kako je spomenuto gore, neke od projekcija koje se tijekom koncerata prikazuju na velikim video zastorima nalaze se na DVD-u, možete ih pogledati na sljedećim linkovima:

Kliknite na naziv pjesme za pogledati videa!

::Speakerphone::

KylieX2008 DVD projections

::Boombox/Can't Get You Out Of My Head::

KylieX2008 DVD projections

::Ruffle My Feathers::

KylieX2008 DVD projections

::Like A Drug::

KylieX2008 DVD projections

::Sometime Samurai::

KylieX2008 DVD projections

::Sensitized::

KylieX2008 DVD projections
četvrtak, 04.12.2008. • KOMENTARI • (12) • # ~ TOP.

'Lhuna' [Coldplay & Kylie]
Suradnja s Coldplayem premijerno puštena!

U sklopu RED(WIRE) - novog digitalnog servisa koji će pomoći skupljati novac za ljekove koji život znače onima koji žive sa HIV/AIDS-om u Africi - danas je na stranici red.msn.com premijerno puštena suradnja Coldplaya i Kylie, pjesma nazvana Lhuna!

Pjesma je snimljena tijekom snimanja Coldplayevog albuma Viva La Vida kad im se Kylie pridružila u studiju.

::Lhunu možete poslušati ovdje ili na youtube ovdje!!::


Više o projektu i kako pridonijeti

Otvoreni.hr: U2, Coldplay, Killers i Bob Dylan neki su od glazbenika udruženih u novom 'crvenom' projektu – digitalnom glazbenom magazinu RED(WIRE). Radi se o 'produženoj ruci' poznate humanitarne kampanje RED koju je pokrenuo Bono iz grupe U2, u kojoj razni proizvodi obojeni crvenom bojom doniraju novac za borbu protiv AIDS-a. Glazbeni magazin RED(WIRE) bit će pokrenut digitalno 1. prosinca, na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a korisnici će za 5 dolara dobiti tjedno izdanje magazina (svake srijede) te ekskluzivne pjesme nekih od najvećih svjetskih glazbenika i pristup multimedijalnom dijelu koji uključuje video elemente, fotografije i ostalo. Sav prihod od pretplate na magazin bit će doniran fondovima za borbu protiv AIDS-a u Africi, a magazin će također pratiti na koji način se prikupljen novac koristi. Pretplatnici će također moći poslati svojim prijateljima dva besplatna primjerka magazina, a očekuju ih i dodatne nagrade ukoliko učlane nove prijatelje u RED(WIRE). Glazbenici već najavljuju ekskluzivne pjesme za one koji učlane najviše prijatelja. Prvi će biti U2, koji su prošli tjedan snimili jednu novu pjesmu, a slijede ih The Killers, koji su s Eltonom Johnom i Neilom Tennantom iz Pet Shop Boysa snimili božićnu pjesmu 'Joseph, Better You Than Me', koja će također biti dostupna putem RED(WIRE) magazina. Ovo je ujedno i treća godina za redom za Killerse da objavljuju božićnu pjesmu i svu zaradu uplaćuju u 'crveni' fond. Svoje sudjelovanje u prvom izdanju magazina već su potvrdili i Dixie Chicks, John Legend, R.E.M., Elvis Costello, the Police i Jay-Z. Organizator (RED)WIRE magazina Don MacKinnon rekao je kako je odaziv glazbenika jako velik i svi su rado prihvatili ideju da se internet kao popularan način društvenog komuniciranja iskoristi kako bi se promijenio svijet.

www.redwire.com

ponedjeljak, 01.12.2008. • KOMENTARI • (2) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)