<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Navodna suradnja: Kylie i Duran Duran???
Duran Duran Navodno, novi trač je kako Kylie planira surađivati s grupom Duran Duran na njezinom sljedećem albumu.

Kako mediji pišu, Kylie je imala tajne razgovore sa članovima benda, Simonom Le Bonom i Nickom Rhodesom u Južnoj Americi. Njih troje se se našlo u restoranu u Chileu dok su tamo bili, svatko na svojoj turneji i navodno razgovarali o idejama za novi album.

"Kylie je razmišljala o promjeni njezinog zvuka i oduvijek voli Duran Duran te je pomislila, 'zašto ne'?" - novine su citirale neimenovani izvor.


Kylie i Ben Lee su 1999.godine u duetu obradili "The Reflex" koju u orginalu izvode Duran Duran. Pjesma je izdana u Australiji u sklopu albuma na kojem su se nalazile i druge Duran Duran obrade.





Robert De Niro Kylie impresionirala Roberta De Nira!

Robert De Niro, koji je također bio među mnogim poznatim zvijezdama u Dubaiu na otvaranju Atlantisa (o čemu opširnije možete pročitati u prošlom postu), nakon što je upitan što misli o Kylie nakon što je gledao uživo, ukratko je odgovorio:
"KYLIE is an absolute powerhouse when she performs and I hear she acts as well."










Najbolje plaćeni privatni nastupi!

Prema najnovijoj listi umjetnika koji za privatni koncert dobiju/traže najviše novca, Kylie se nakon privatnog koncerta od 45 minuta, na privatnoj zabavi uoči otvaranja najskupljeg hotela na svijetu, Atlantis u Dubaiu za koji je navodno dobila 4.4 milijuna dolara našla čak na trećem mjestu.

Na prvom mjestu nalazese The Eagles, koji su najviše zaradili na privatnom koncertu, dok su iza njih The Rolling Stones. Kylie je tako žena s najvećom zaradom od jednog privatnog koncerta, slijede je Celine Dion i Mariah Carey.

The Eagles $6m
Rolling Stones $5.2m
Kylie Minogue $4.4m
Celine Dion $4.2m
Mariah Carey $3m
George Michael $3m
Tina Turner $2m
Aerosmith $2m
Christina Aguilera $1.5m
Amy Winehouse $1.5m
Elton John $1.5m
Rod Stewart $1.5m
Robbie Williams $1.5m
Justin Timberlake $1.5m
P Diddy $1m
Usher $1m
Paul McCartney $750,000
Kelly Clarkson $350,000
Jessica Simpson $200,000
The Beach Boys $200,000
Ashlee Simpson with boyfriend, Fall Out Boy Pete Wentz DJing $150,000
Jerry Lee Lewis $125,000
Michael Bolton $75,000
KC + the Sunshine Band $60,000


KYlieX2008

KylieX2008 update

Nakon šest koncerata u Južnoj Americi, KylieX2008 turneja preselila se u Aziju gdje je započela s prvim koncertom u Dubaiu, Festival City-u.

U Dubaiu, Kylie je nastupila ispred skoro 20.000 ljudi koji su nju svojim reakcijama oduševili jednako kao i ona njih svojim nastupom.

Nakon Dubaia Kylie je nastupila u Bangkoku i Singapuru, koji je napokon dočekao Kylie, sa Showgirl turnejom (2005) nisu imali sreće jer je drugi dio otkazan zbog već poznatih razloga.

Popis pjesama koje Kylie izvodi na turneji je opet malo izmjenjen, o tome i svemu ostalom možete pročitati na forumu!

Slijede koncerti u Hong Kongu, Shanghaiu, Pekingu i Tapeima...

Croatian Kylie fan forum

utorak, 25.11.2008. • KOMENTARI • (6) • # ~ TOP.

Uz Kylie i vatromet otvoren najskuplji hotel na svijetu!
Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch

Unatoč svjetskoj krizi, u Dubaiu, jednom od sedam Ujedinjenih Arapskih Emirata, otvoren je luksuzni, najskuplji hotel na svijetu, "Atlantis, The Palm", vrijedan 1,2 miljarde eura a samo na veliku zabavu potrošeno je više od 16 miljuna eura!

Kylie, uz nevjerojatan vatromet na kraju, je definitivno bila zvijezda večeri, nastupila je ispred oko oko 2000 uzvanika među kojima su se našle poznate zvijezde iz cijelog svijeta među kojima su bili Lindsay Lohan, Wesley Snipes, Mary Kate Olsen, Shirley Bassey, Charlize Theron, Denzel Washington, Robert De Niro, Gerard Butler, Janet Jackson, Nobu Matsuhisa, Santi Santamaria, Michael Rostang, Giorgio Locatelli, Lily Allen i Michael Jordan.

Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch
Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch

Kylie je navnodno za svoj nastup od 45 minuta tijekom kojeg je izvela 10 svojih hitova dobila nevjerojatnih 2 milijuna funti ali kad je upitana o tome nije htjela odgovoriti.
Kylien nastup - uz male promjene - bio je praktički samo skraćena verzija "KylieX2008" turneje na kojoj se trenutno nalazi.
Nastupila je u neobičnim kostimima koje je dizajnirao Jean Paul-Gaultier.

Nakon Kylienog nastupa uslijedio je nevjerojatan vatromet, po izjavama organizatora, čak sedam puta veći nego onaj na otvaranju Olimpijskih Igara u Pekingu. Vatromet koji se navodno mogao vidjeti i iz svemira osvjerlio je cijeli otok, eruptirajući iz svake grane otoka u obliku palme!

Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch
Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch
Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch

Organizatori su za proslavu službene inauguracije potrošili oko 16 milijuna eura, prema riječima Sola Kerznera, južnoafričkog hotelijerskog magnata, dok je hotel stajao oko 1,2 milijarde eura.
S ukupno 1.539 soba, Atlantis se sastoji od dva tornja ružičaste boje, koje povezuje most s kraljevskim apartmanom gdje jedno noćenje stoji 28.000 eura.

No za taj apartman već je sastavljena lista čekanja, a popunjenost hotela, koji radi još od rujna, iznosi oko 80 posto.
Dubaijski Atlantis sagrađen je po uzoru na prvi Atlantis hotel, što ga je Kezner dao sagraditi na Bahamima, a obogaćen je i najvećim vodenim parkom na Bliskom istoku i golemim akvarijem s 11 milijuna litara vode i 65.000 riba.

Atlantis je sagrađen na otočiću "Plam Jumeirah", prvome od tri umjetna otočića u obliku palme koje gradi tvrtka Nakheel.

Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch

Na sljedećim linkovima možete pogledati videa koja sadrže isječke Kylienog intervjua, nastupa ali i nevjerojatnog vatrometa!
Zadnji video u prvom dijelu traje oko 20 minuta a u njemu se mogu vidjeti nevjerojatni efekti korišteni na otvaranju te vatrometi!

Dnevnik.hr video

Intervju

Sky News 1

Sky News 2

Grand Opening video!

Amaterske snimke nekih nastupa, dobra kvaliteta:

On A Night Like This
Your Disco Needs You
Wow
In My Arms
Somewhere / Better The Devil You Know

Kylie Minogue at Atlantis, The Palm launch
subota, 22.11.2008. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

Kylie voditeljica Brit Awards?!
Prema informacijama objavljenim u Britanskim medijima Kylie će biti voditeljica Brit Awards koje se održavaju početkom sljedeće godine!

Kylie Minogue Brit Awards 2008 Pop Princeza Kylie Minogue potpisala je vođenje Brit Awardsa.

Kylie, i sama trostruka dobitnica Brit Awardsa, je iznenađujući superzvijezdani izbor šefova ovog prestižnog događanja.

Na dodjelama uz Kylie će još i prezentirati "Gavin & Stacey" komedijske zvijezde, James Corden i Mathew Horne, kako bi osigurali da događaj koji će biti održan u veljači u Ears's Court dvorani bude najbolji do sada.

ITV insajder jučer je izjavio: "Kylie je potvrdila svoj dolazak sa šefovima programa koji nisu mogli biti više zadovoljni.
"Bili su očajni dovesti je prošle godine da vodi dodjele ali, kako se ona spremala za turneju, to nije bilo moguće.

"Organizatori misle da će se Kylie super slagati sa Jamesom i Matom.

"Kylie je superzvijezda i veoma je cijenjena u glazbenoj industriji. Nadaju se da će dodjele 2009.g. biti među najboljim ikad."


Prije nekoliko tjedana Kylie je viđea kako snima skeč sa gore navedenim parom za njihov show "Gavin & Stacey", također Mathew Horne gostovao je u skečevima za "The Kylie Show" prikazan prošle godine!


Prošlogodišnje nagrade, kad je Kylie osvojila "Best International Female" nagradu, vodili su Sharon i Ozzy Osbourne.




KylieX2008 update

Jučer je Kylie održala svoj posljednji nastup Južno Američkog dijela KylieX2008 turneje.

Kylie je oduševila publiku u Beunos Airesu, Argenrini te na koncertu ranije, onu u Santiagu, Chile.

Na posljednjem koncertu u Buenos Airesu, Kylie je po prvi put izvela obradu pjesme Besame Mucho te je na kraju izjavila da se nada da joj neće opet trebati 20 godina da opet nastupi u Južnoj Americi.

Nakon Južne Amerike turneja se - prije Novog Zelanda i Australije - seli u Aziju gdje će Kylie u sklopu turneje održati 7 koncerata, prvi od njih sedam u Dubaiu.

Južna Amerika

November 01 2008 - Bogota - Colombia - Parque Jaime Duque
November 04 2008 - Caracas - Venezuela - Poliedro de Caracas
November 06 2008 - Lima - Peru - Explanada Del Monumental
November 08 2008 - Sao Paolo - Brazil - Credit Card Hall
November 13 2008 - Santiago - Chile - Pista Atlética del Estadio Nacional
November 15 2008 - Buenos Aires - Argentina - G E B A


Azija

November 21 2008 - Dubai - United Arab Emirates - Festival City
November 23 2008 - Bangkok - Impact Arena
November 25 2008 - Singapore - Singapore Indoor Stadium
November 27 2008 - Hong Kong - AsiaWorld-Arena
November 29 2008 - Shanghai - China Hong Kou Stadium
December 01 2008 - Bejing - China - Workers Gymnasium
December 04 2008 - Taipei - Soccer Stadium

Novi Zeland / Australija

December 8, 2008 - Auckland - New Zealand - Vector Arena
December 9, 2008 - Auckland - New Zealand - Vector Arena
December 14, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 16, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 17, 2008 - Sydney - Australia - Acer Arena
December 19, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena
December 20, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena
December 22, 2008 - Melbourne - Australia - Rod Laver Arena


Kylie Minogue KylieX2008 tour


Palm Jumeirah nastup

Prije prvog koncerta 'KylieX2008' u Aziji Kylie će nastupiti na privatnom koncertu u Dubaiu za koji će čak navodno primiti nevjerojatnih 2 milijuna funti za nastup od 60 minuta, što je jedan od najbolje plaćenih honorara nekom glazbeniku u povijesti.

Pripreme povodom otvaranja luksuznog otočnog resorta Palm Jumeirah u Dubaiu - čiji vlasnici priređuju najveću zabavu ikad čiji će troškovi za samo jednu noć iznostiti više od 16 milijuna funti - su pri kraju. Pristup resortu već je ograničen te je veliko osiguranje spremno.

O koliko velikoj zabavi se radi potvrđuje i to kako će vatrometi, biti skuplji, raskošniji i tehnički složeniji od onih na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Na zabavi koja će se održati 20. studenog među 2000 uzvanika pojavit će se i još mnoge poznate zvijezde.

Više o ovome možete pročitati u jednom od prošlih postove, ovdje!
ponedjeljak, 17.11.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

Baby I'm Your Boombox!
Na službenon stranici objavljen je datum izlaska nove kolekcije remixeva!

KYLIE
BOOMBOX
The Remix Album 2000 – 2009


KYlie Minogue Boombox cover "Kylie izdaje 'Boombox', kolekciju remikseva preko Parlophonea, 5. siječnja 2009. Album sadrži neke od Kylienih najpopularnijih pjesama, te neke malo manje, remiksane do savršenstva od strane nekih od najboljih dance producenata kao što su Chemical Brothers, Fischerspooner, Mylo i Sebastien Leger."


Većina remikseva na albumu već je u nekom formatu izdana dok neke kao što su 'The One (Britrocka Remix)' i 'LA Riots' remiks neobjavljene pjesme 'Boombox' nisu još službeno izdane ali su ipak procurile na internet ranije ove godine.

Orginal pjesme 'Boombox', po kojoj je album dobio ime nije izdan niti je procurio već je kroz ovu godinu više remikseva pjesme procurilo na internet uključujući i ovu na albumu, samo u lošijoj kvaliteti.

Također na KylieX2008 turneji Kylie izvodi 'Boombox' kao uvod u 'Can't Get You Out Of My Head' što možete pogledati ovdje!


Popis pjesama na albumu:

1. Can't Get Blue Monday Out Of My Head (Bootleg with New Order)
2. Spinning Around (7th District Club Mental Mix)
3. Wow (Death Metal Diva Scene Mix)
4. Love At First Sight (Kid Creme Vocal Dub)
5. Slow (Chemical Brothers Mix)
6. Come Into My World (Fischerspooner Mix)
7. Red Blooded Woman (Whitey Mix)
8. I Believe In You (Mylo Mix)
9. In Your Eyes (Knuckleheadz Mix)
10. 2 Hearts (Mark Brown's Pacha Ibiza Upper Terrace Mix)
11. On A Night Like This (Bini & Martini Mix)
12. Giving You Up (Ritron Re-Rub Vocal Mix)
13. In My Arms (Sebastien Leger Vocal Mix)
14. The One (Britrocka Remix)
15. Your Disco Needs You (Casino Mix)
16. Boombox (LA Riots Remix)


iTunes klijenti mogu skinuti sljedeće ekskluzivne remikseve kao dodatak gore navedenim:

- Can't Get You Out Of My Head (Greg Kurstin 2007 Mix)
- Butterfly (Mark Piccotti Sandstorm Dub)


Također, izdanje se može skinuti kao dvostruko izdanje, sa orginalnim verzijama pjesama na drugom izdanju!




KylieX2008 DVD Trailer

Na stranici HMV.co.uk objavljen je trailer KylieX2008 DVD-a koji izlazi 1.prosinca!

U kratkom pregledu kojeg možete pogledati na playeru ispod može se primjetiti da će DVD tj. edit biti drugačiji od onog prikazanog ekskluzivno na '4Music' televizijskom programu te će naravno sadržavati potpuni koncert koji je kako se već zna snimljen u Londonskoj O2 Areni.

Više o DVD-u i njegovom sadržaju možete pročitati u pretprošlom postu!


petak, 14.11.2008. • KOMENTARI • (12) • # ~ TOP.

KylieX2008 - Južna Amerika
Caracas (Venezuela) | Lima (Peru) | Sao Paolo (Brazil)

Kylie Minogue KylieX2008 South America tour

Nakon početka drugog dijela KylieX2008 turneje u Kolumbiji (više u prošlom postu), turneja se nastavila u Venezueli, Caracasu.

Za razliku od prvog koncerta u Južnoj Americi nije izvela 'No More Rain' te je tako bis bio malo kraći. Moglo se u nekim djelovima koncerta primjetiti da nešto nije uredu s Kylienim glasom ali bez obzira na to Kylie je nakon dva sata pjevanja i plesanja iza sebe ostavila još jednu odušeljenu publiku.

Na trećem koncertu, u Limi moglo se primjetiti da je Kylie prehlađena što je i ona sama potvrdila kad je publiku upitala dali primjećuju da njezin glas nije u top formi večeras. Publika je kao i na svim koncetima u Južnoj Americi bila veoma energetična a najglasnije reakcije Kylie je dobila dok je izvodila "Your Disco Needs You" gdje u sredini pjesme dio izgovori na Španjolskom.
Nakon izvedbe "Kids" dok je pričala s publikom netko je na pozornicu bacio tipičnu Peruansku kapu koju je stavila te u šali rekla da je trebala ranije nabaviti pa da se nebi ovako prehladila.

Četvrti koncert u Južnoj Americi održan je u Sao Paolu, u Brazilu gdje je Kylie dočekala veoma glasna publika što je Kylie ostavilo veoma odušeljenom, gotovo svi su znali sve riječi pjesama koje je izvela.
Kako joj se glas još nije skroz oporavio, na ovom koncertu nije izvela dio s baladama, 'Flower' i 'I Believe In You', vjerojatno vokalno najzahtjevniji dio koncerta te nije izvela standardni bis već je ispunila želje obožavatelja.

Nakon 'Better The Devil You Know' publika je u glas počela pjevati refren pjesme 'The One' nakon čega je Kylie razgovarala s bendom te je i otpjevala 'The One'. Nakon toga najglasniji u publici su tražili da otpjeva 'Come Into My World' što je i napravila.
Kylie je bila odlično raspoložena, šalila se s publikom te je čak otplesala sambu.

Kylie Minogue KylieX2008 South America tour

Sljedeći koncert Kylie će održati u Santiagu, Chile, 13.11., do kojeg ima nekoliko dana slobodnog te će kako lokalni mediji pišu posjetiti neke od znamenitosti zemlje.
Nakon njega, zadnji u nizu od 6 koncerata u Južnoj Americi bit će održan u Buenos Airesu, Argentina, nakon kojeg turneja se seli u Aziju.




Kylie snimila duet s Francuskim pjevačem??

Ako je vjerovati Francuskim medijima Kylie je snimila duet sa Francuskim pjevačem Christopheom Willemom.

Kako je objavljeno radi se o ponovno snimljenoj verziji pjesme "Sensitized" s Kylienog albuma "X" izdanog prošle godine.
Pjesmu - koju je Kylie navodno opet snimila sa Willemom - producirao je Guy Chambers a temelji se na samplu Serge Gainsbourgove "Bonnie & Clyde".

Poslušajte/pogledajte "Sensitized" (orginal)

Sensitized (Studio version)
Sentisized (Live at KylieX2008)




"Kylie Minogue bi opet glumila"

Nakon što je dvadeset godina uspješno provela na samom vrhu svjetske pop-scene, australska pjevačica Kylie Minogue odlučila se vratiti svojim počecima - glumi.

Naime, ta je 40-godišnjakinja započela karijeru glumeći polovicom 80-tih u popularnoj australskoj sapunici "Neighbours", zajedno s tadašnjim dečkom (u seriji i u životu), pjevačem Jasonom Donovanom, s kojime je kasnije snimila i hit "Especially For You".

"Počela sam ponovno razmišljati o glumi. Bilo bi dobro kad bih dobila neku ulogu. Voljela bih glumiti u nekom filmu, zapravo u komediji. Već sam radila na komičnim prizorima i gostovala u raznim show programima i svidjelo mi se", rekla je, kako prenosi britanski tabloid "The Sun", slavna pjevačica koja je svoj najveći glazbeni uspjeh postigla upravo u Velikoj Britaniji.

Vrlo je izgledno da će joj se ta želja uskoro ispuniti, jer engleski redatelj John Maybury, koji je surađivao sa Siennom Miller i Keirom Knightley u filmu "The Edge of Love", navodno želi upravo Kylie u svojem novom filmu.




Više o turneji i svemu ostalom na forumu!

opis slike

utorak, 11.11.2008. • KOMENTARI • (9) • # ~ TOP.

KylieX2008 - Colombia, Bogota
Kylie Minogue in Bogota, Colombia, KylieX2008 tour

1. studenog, u Kolumbiji, točnije Bogoti sa početkom u 23:00 sata po lokalnom vremenu Kylie je održala svoj prvi koncert drugog dijela KylieX2008 turneje te ujedno i njezin prvi koncert u Južnoj Americi.

Ni ukradena oprema, ni kiša nije mogla pokvariti odličnu zabavu koju je Kylie pripremila za oko 8.000 prisutnih koji su pjevali i plesali zajedno sa Kylie više od 2 sata.

Za razliku od Europskog dijela turneje show je po svojoj veličini i tehničkom složenošću smanjen; nema ulaska u krugu povezanom žicama, nastupanja na velikoj kosturskoj glavi niti 'Naughty Manga Girl' dijela jer su veliki video zastori nepomični, također nema osvijetljenog poda a dvije manje pozornice za bend koje se inače nalaze sa strane, sada se nalaze na glavnoj pozornici.

Kylie Minogue in Bogota, Colombia, KylieX2008 tour
Kylie Minogue in Bogota, Colombia, KylieX2008 tour

Uvedene su i promjene u listi pjesama koje Kylie izvodi te neki kostimi.

Kylie je dočekala veoma glasna i energetična publika kakvu se nemože svugdje vidjeti, iako je kiša neko vrijeme padala nije im smetalo da pjevaju i plešu uz Kylie preko 2 sata da bi i na kraju željeli još više.

Prvi dio showa, tj ulazak na scenu promijenjen je te tako sada se Kylie pojavi iza zvučnika koji se na početku razdvoje te se i kasnije se njihov raspored po sceni mijenja. Također Kylie nosi novi kostim u ovom dijelu.
U drugom dijelu kostim više nije plave nego roze boje.
Ulaz na scenu za Like A Drug je također promijenjen, Kylie i plesači se pojavljuju iza nekakvih rešetki na pozornici.

Bis je razdvojen na dva dijela te su dodane dvije pjesme, obrada pjesme 'Somewhere' te 'Better The Devil You Know' koje Kylie izvodi u novom kostimu. U 'Your Disco Needs You' dio koji se izgovara je izgovorila na Španjolskom a nakon toga je i uz pomoć i na oduševljenje publike otpjevala dio Juanesova hita 'La Camisa Negra'.

Sve ostalo je uglavnom slično sa prvim dijelom turneje, koga zanima može više pronaći u arhivi bloga u svibnju!

Kylie Minogue in Bogota, Colombia, KylieX2008 tour


Setlist:

ACT1:
Speakerphone
Boombox/Can't Get You Out Of My Head
Ruffle My Feathers
In Your Eyes

ACT2:
Heart Beat Rock
Wow
Shocked

ACT3:
Loveboat
Copacabana
Spinning Around

ACT4:
Flower
I Believe in You

ACT5:
Like A Drug
Slow
2 Hearts

ACT6:
On A Night Like This
Kids
Your Disco Needs You (Spanish Version)
Step Back In Time
In My Arms

ENCORE1:
No More Rain
Love At First Sight

ENCORE2:
Somewhere
Better The Devil You Know
I Should Be So Lucky

Kylie Minogue in Bogota, Colombia, KylieX2008 tour


Kylie u Venezueli

Kylie je jučer stigla u Caracas, Venezuelu gdje će večeras održati koncert.

Čini se da i problemi putuju s turnejom, nakon što im je u Bogoti ukradena oprema i putovnice nekim članovima tima, jučer je greškom njihov let za Caracas preusmjeren u 150km udaljenu Valenciju, navodno zbog pogreške posade.
Pogreška je ostavila stotine obožavatelja koji su je čekali na aerodromu u Caracasu te je odgođena i press koncerencija za novinare.

Nakon lošeg početka turneje u Latinskoj Americi, Argentina, zadnja stanica Južno Američkog dijela turneje neće riskirati, obećavajući osiguranje i pažnju kao za članove kraljevske obitelji.

"Uvijek smo osiguranje smatrali veoma ozbiljnim za umjetnike kao što je Lenny Kravitz, za najbolje svjetske nogometaže, te čak za kralja Španjolske. Za Kylie neće biti ništa drugačije," izjavio je Marisol Koren, predstavnik Fenix Entertainment Grupe koji su organizatori događaja.

"Imamo opširne planove kako bismo osigurali da je njezin boravak siguran, zadovoljavajući i da show bude uspješan."



Za više slika, videa i ostalih informacija o turneji posjetite forum!

opis slike




KylieX2008 DVD

Na stranici Play.com objavljeni su detalji u vezi DVD-a KylieX2008 turneje koji izlazi 1.prosinca.

Kako se već od prije znalo DVD će uz cijeli koncert sadržavati dokumentarac nazvan "12 Hours" no ono što će obožavatelje vjerojatno najviše od bonus stvari zanimati su video projekcije iz showa.
Uz to DVD će sadržavati konceptualne dizajne i foto galeriju.

Special Futures

- 12 Hours... in the life of Kylie Minogue - a unique taste of what goes on backstage on a Kylie tour, from waking in the morning to the final encore at the end of the show.
- Stage back-drop projections
- Conceptual Designs
- Photo Gallery

Review

Capturing Kylie Minogue in sensational live form at the end of the European leg of her spectacular KylieX2008 tour at London's O2 Arena in August 2008 and including the previously unreleased Ruffle My Feathers and Flower, this is the Princess of Pop at her very best!

Tracklisting:

1 : Speakerphone
2 : Can't Get You Out Of My Head
3 : Ruffle My Feathers
4 : In Your Eyes
5 : Heartbeat Rock
6 : Wow
7 : Shocked
8 : Loveboat
9 : Copacabana
10 : Spinning Around
11 : Like A Drug
12 : Slow
13 : 2 Hearts
14 : Sometime Samurai
15 : Come Into My World
16 : Nu-Di-Ty
17 : Sensitized
18 : Flower
19 : I Believe In You
20 : On A Night Like This
21 : Your Disco Needs You
22 : Kids
23 : Step Back In Time
24 : In My Arms
25 : No More Rain
26 : The One
27 : Love At First Sight
28 : I Should Be So Lucky

utorak, 04.11.2008. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)