<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Happy Birthday Kylie!
Kylie Minogue

Happy 40th Birthday Kylie!

Have a wonderful birthday! May all your wishes come true!


"...Like a pure white diamond
I'll shine on and on and on..."


srijeda, 28.05.2008. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

"The One" 4th X single???
Kylie Minogue X

Iako nije ništa službeno potvrđeno, Britanski tabloid, "The Sun" objavio je vijest da će četvrti singl s albuma "X" u Velikoj Britaniji biti pjesma "The One" koju su uz Richarda Standarda producirali Russell Small i James Wiltshire poznatiji kao “Freemasons”.
Također već je poznato da su Freemasons već napravili remixeve za pjesmu te su na svojim koncertima puštali clubski remix pjesme. Ako je isitina da će “The One” biti singl vjerojatno će to biti neki novi single mix koji će napraviti Freemasons.

Pjesmu (orginalno nazvanu “I’m The One”) snimila je elektronska grupa Laid (ft. Emma Holmgren) 2006.g.
Kylie i producenti su iz orginalne pjesme uzeli samo refren dok je ostatak teksta i glazba prerađeno.
Za tekst konačne pjesme zaslužni su Kylie, John Andersson, Johan Emmoth, Emma Holmgren, Stannard i Freemasons.

Kylie je do sada pjesmu izvela 2 puta, prvi put na “The Kylie Show”, a drugi put na "KYLEX2008" turneji i to samo na prvom koncertu u Parizu!

The One možete poslušati ovdje!


Orginalni članak iz The Sun-a:

The Sun: A belter from Freemasons

DANCE troop Freemasons are back with another scorcher of a track.
When You Touch Me features UK diva Katherine Ellis and is yet another hot tune from their brilliant album, Unmixed.
Of course, they have sexy video to showcase the single, which you can see by clicking the link below.
Freemasons played the Opening Party at Cannes Film Festival last Wednesday and The One (produced by Freemasons) has just been confirmed as the fourth single to be released from Kylie Minogue's album, X.




Kylie Minogue X Wow Wow u Europi

Dok je u Francuskoj "Wow" već visko na airplay ljestvicama, u drugim Eurposkim zemljama (ne računajući UK i Irsku) polako započinje airplay.

Za razliku od Velike Britanije i ostalih zemalja gdje je singl "Wow" izdan kao drugi singl u ostatku Europe prikazivat će se alternativna verzija video spota koja se u nekim dijelovima razlikuje od UK verzije.

Tko još nije vidio alternativni edit video spota može ga pogledati ovdje!



TOUS promo pictures

Nove slike za promociju Španjoske tvrtke TOUS čije je Kylie novo lice.

Slike je napravila Kyliena osobna asistentica, fotografkinja i prijateljica Leanne Buckham a s njima se promoviraju nakit, torbice, satovi, naočale i ostali modni dodatci.

Više slika u boljoj kvaliteti možete pogledati na forumu – kylie.go-forum.net

Također možete posjetiti i službenu TOUS stranicu – www.tous.com

Kylie Minogue X
Kylie Minogue X
subota, 24.05.2008. • KOMENTARI • (1) • # ~ TOP.

X2008 Tour Book
KylieX2008 tour book

Slike iz knjige turneje KylieX2008. Više slika te ove u višoj kvaliteti možete poronaći na forumu!

kylie.go-forum.net


KylieX2008 tour book
KylieX2008 tour book
KylieX2008 tour book
KylieX2008 tour book
KylieX2008 tour book




KylieX2008 Update

Turneja KylieX2008 naravno se nastavlja te je Kylie još posjetila Bukurešt(Rumunjska), Sofiju(Bugarska) i Istanbul(Turska) gdje je održala veoma uspješne koncerte.

KYLIEX2008 tour, Kylie Minogue

Pošto su sva 3 koncerta održana na otvorenom dogodile su se neke promjene setliste i same pozornice.

Naime, zbog nedovoljnog prostora za cijelu pozornicu, 2 podija za bend koja stoje sa obe strane glavne pozornice postavljeni su na samu glavnu pozornicu što je rezultiralo manjim prostorom na pozornici.

Također video zastori su postali nepomični te tako nije bilo ni dodataka kao inače (ulaza unutar kruga povezanog žicama i kosturske glave). Izbačen je i dio "Naughty Manga Girl" - u kojemu se nalaze četiri pjesme - zbog limitiranosti pozornice.

Kylie za završni dio, bis, otpjevala dodatnu pjesmu - "I Should Be So Lucky".
Zamijenjena su i mjesta nekih dijelova showa te nije bilo pauze u sredini koja inače bude.

Usprkos svim promjenama show je dobio odlične kritike te oduševljenu publiku.

Kylie je u Bukureštu nastupila ispred više od 20.000 ljudi što je do sada najviše publike na jednom koncertu KylieX2008 turneje a u Sofiji ispred više od 15.000!


Za više informacija o turneji, slike i videa posjetite Hrvatski Kylie forum...

KylieX2008 tour promo picture

srijeda, 21.05.2008. • KOMENTARI • (1) • # ~ TOP.

A Kylie Unlikely Duet For Coldplay
Kylie Minogue and Chris Martin (from Coldplay) Chris Martin iz grupe Coldplay otkrio je da su snimili duet sa Kylie za njihov novi album, ali nažalost neće biti objavljen.

U ekskluzivnom intervjuu za časopis "Q", Chris je otkrio kako je bend bio pun strahopoštovanja kad im se Kylie pridružila u studiu kao gost vokalist. Ali nakon promjene plana, bend je odlučio ne iskoristiti njezin doprinos za njihov četvrti album "Viva La Vida Or Death And All His Friends".

U intervjuu za srpanjsko izdanje časopisa "Q", Chris je izjavio da je odlučio ponovno razmisliti o pristupu pjesmi koju su snimili pošto su članovi iste izdavačke kuće, Parlophone Records.

"Kylie je nevjerojatna," rekao je Chris. "Ona je kao sve Girls Aloud u jednoj. Na kraju sam pjesmu rastavio, sad je jedna od onih polu dovršenih modela koji stoje u garaži."

Chris je dodao da je snimanje s Kylie bilo nakrcano te je bend na kraju odlučio da se pjesma ne uklapa u novi album.
Kad je Kylie bila s njima u studiu, ostatak benda je bio "u šoku", rekao je, bili su u nevjerici.




Kylie Minogue In My Arms single cover In My Arms goes Top 10 in UK!

In My Arms, treći singl sa albuma X u Velikoj Britaniji u svom četvrtom tjednu u top 75 popeo se u top 10 (#10) službene Veliko Britanske top ljestvice singlova sa 12,206 prodanih primjeraka.

Kylie je u Velikoj britaniji izdala 43 singla koji su svi ušli u Top 75 a njih 41 u top 40.
"In My Arms" je Kylien 16. Top 10 singl za redom te 32. top 10 singl ukupno.

Zanimljivo je da je In My Arms na digitalnoj ljestvici tek na 26. mjestu a na "fizičkoj" ljestvici na broju 1 tako da je veliki uspjeh što je postigla top 10 sa ovim singlom jer više od 90% prodaje singlova otpada na digitalnu prodaju!
X se također popeo ovog tjedna, u svom 24 tjednu u top 75, sada je na #33.
UK
IMA: 69-57-46-10
X: 4-5-19-18-17-29-40-36-37-34-32-38-24-22-19-25-40-59-65-71-66-43-39-33

Irska
IMA: 34-15-18
Wow: 36-23-20-17-20-10-13-16-19-26-28-43-43-out-(RE)44-

Australija
U Australiji uz gotovo nikakav airplay singl je ušao veoma nisko na ljestvicu te postao jedan od rijetkih Kylienih singlova koji su ovako loše prošli na ljestvici.
IMA: 35-43

World Chart
In My Arms se tek sada pojavio na svjetskoj top ljestvici - #31 - usprkos što je već dugo hit u Europi.



KylieX2008 update

Kylie Minouge KylieX2008 tour

Turneja koja je krenula iz Pariza već je prošla kroz 7 Europskih zemalja, Kylie je do sada održala uspješne koncerte u Belgiji, 2 koncerta u Njemačkoj, Češkoj, Austriji te se večeras održava osmi koncert u sklopu 53 koncerta u Europi i to u Rumunjskoj, točnije na stadionu Cotroceni u Bukureštu.

Za razliku od prvog koncerta u Parizu Kylie je malo promijenila set listu te se čini se mijenja svakim koncertom. Samo na prvom koncertu je izvela pjesmu "The One" a od drugog pa nadalje umjesto nje izvodi "Your Disco Needs You".
Izbačena je i jedna od 3 nove pjesme, "That's Why They Write Love Songs". "Love At First Sight" je iz prvog dijela showa prebačena na kraj, za bis.

All I See i Cosmic je na nekim koncertima otpjevala a na nekim nije.

Nekoliko videa. Više na dailymotion.com ili youtube.com.

Like A Drug
Your disco needs you
2 Hearts
Shocked
Step back in time
Sometime samurai / Come into my world
Kids
Wow
Love At First Sight
Copacabana
I believe in you

Više o turneji i ostalom na forumu -> kylie.go-forum.net
subota, 17.05.2008. • KOMENTARI • (5) • # ~ TOP.

Kylie započela 'KYLIEX2008' turneju!!!
KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue
KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

U utorak navečer Kylie je u Parizu, točnije u dvorani Bercy započela svoju "najveću turneju u karijeri" te upriličila pravi spektakl!

Kylie je oduševila više od 10.000 obožavatelja među kojima su bile neke Francuske zvijezde te poznati kao što su David Tennant i Matthew Horne a Kylie je uz njene roditelje bodrio i njezin bivši dečko Olivier Martinez!

Tijekom ekstravagantnog nastupa Kylie se pojavila u čak osam impresivnih kostima koje je kreirao poznati francuski modni dizajner Jean Paul Gaultier.
Kylie je pratio novi bend kojem se po prvi put pridružio i bend sa limenom glazbom te 14 plesača i plesačica uključujući 4 akrobata.

Pozornica je svakako jedan od glavnih elemenata showa. Zamišljena je i realizirana da bude kao jedan veliki video ekran a sastoji se od velikih video zastora te je cijeli pod kao nastavak toga jer se i na njemu prikazuju video projekcije što je pridodalo novom doživljaju Kylienog koncerta.

Na koncertu koji je trajao nešto manje od 3 sata računajući pauzu od 20 min koja se nalazi u sredini showa Kylie je otpjevala čak 29 pjesama od kojih je 12 sa albuma X - sve osim pjesme Stars!

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue
KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Video



Opis showa

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Show započinje, tj. prvi dio nazvan "Xlectro Static" sa odličnim glazbenim i video uvodom u pjesmu "Speakerpone", počimajući sa izobličenim te polako ubrzavajućim rječima iz pjesme uz mix koji podsjeća na djelo Daft Punka.
Na pozornici se nalaze plesači i plesačice uz velike zvučnike koji su poslagani po širini pozornice.
Nakon uvoda Kylie započne pjevati te se dva velika ekrana razdvoje te se između njih pojavi Kylie u sredini kruga povezana žicama. Nakon što se krug spusti te s njim i Kylie na pozornicu se počme puštati dim što je izgledalo veoma mistično uz pod koji svijetli.
Nakon Speakerphone samo kao uvod u sljedeću pjesmu započne dio neobjavljene pjesme "Boombox" koja ubrzo prijeđe u "Can't Get You Out Of My Head".
Slijedi jedna od tri do sada nečuvene pjesme, "Ruffle My Feathers" koja je bila ugodno iznenađenje za publiku. Nakon toga još jedan poznati hit, "In Your Eyes".
Za ovaj dio koncerta korištena su videa bazirana na omotu albuma X što je izgledalo veoma impresivno na velikom ekranu.

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Drugi dio, "Cheer Squad" je veoma šarolik i dobro napravljen, jedan od dijelova u kojem su video zid i video pod odlično funkcionirali zajedno kreirajući pozornicu kao jednu veliku video kutiju što je odlično izgledalo za one koji su bili u uzdignutim dijelovima arene.
Ovaj dio je inspiriran navijačicama a Kylie ga je započela sa pjesmom "Heart Beat Rock" gdje su joj se pridružili plesači te limeni bend što je taj nastup učinilo jednim od vrhunaca večeri.
U nastavku je uslijedila pjesama "Wow" sa koreografijom sličnoj onoj na Brit Awards. Nakon "Wow" uslijedila je jedna od starijih pjesama, "Shocked" koja se također odlično uklopila u ovaj segment showa.

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Treći dio, "Xposed" započinje sa video projekcijom u kojoj se nalazi Kylie obučena u čudnu odjeću, nakon toga počinju se čuti zvuci pjesme "Like A Drug" te se iza video zastora pojavi divovska kosturska glava na kojoj je Kylie ležala te otpjevala pjesmu do kraja.
Uslijedila je pjesma "Slow" u kojoj je ubačen i dio pjesme "Free". Nakon toga za pjesmu "The One" koja je većini obožavatelja najdraža s albuma Kylie je izvela "standardan" nastup koji je možda neke raočarao pošto je favorit obožavatelja. Na projekcijama su se prikazivali dijamanti kako lete uokolo.
Nakon "The One" Kylie je predstavila svoj novi bend koji je započeo sa sviranjem pjesme "2 Hearts". Još jedan odličan vokalni nastup od Kylie, pozornica je izgledala veoma minimalno kako je Kylie bila sama na pozornici a publika joj se pridružila na pjesmi tijekom "wooh" dijelova.

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

U četvrtom dijelu, "Black versus White" prvo se pojave plesači, plešući na pozornici koja je pretvorena u šahovsku ploču/dvoranu te im se Kylie pridruži pjevajući pjesmu "On A Night Like This", još jedan odličan vokalni trenutak.
Nakon toga uslijedila je pjesma "Kids" u kojoj su Robbie Williamsa zamijenile dva pomoćna vokala koje su joj se pridružile na pozornici. Kylie je tijekom pjesme podigla cijelu dvoranu.
Nakon "Kids" Kylie je zapitala publiku dali su spremni vratiti se u vremenu te je sa pomoćnim vokalima započela pjesmu "Step Back In Time" u akapela verziji koja se ubrzo pretvorila u ubrzanu verziju kad su joj se pridružili plesači.
Nastavila je s pjesmom "In My Arms" koja je dobila najveće reakcije od publike, pozornica je izgledala veoma šareno dok su se na video zidu prikazivali dijelovi iz spota za istoimenu pjesmu.
Ovaj dio zatvoren je sa izvedbom pjesme "Love At First Sight". Na projekcijama su se prikazivali nekakvi fragmenti kako lete uokolo dok je Kylie sama bila na pozornici. Nakon tog nastupa zastori su se spustili za pauzu koja je trajala oko 20 min.

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Peti dio nazvan "Naughty Manga Girl" mnogima vizualno najljepši, čija je tema bila Japan, započeo je sa pjesmom "Sometime Samurai" koju Kylie nije otpjevala nego se puštala uz projekcije u kojima je Kylie bila u kostimu gejše što je izgledalo veoma zanimljivo.
Nakon toga na pozornicu počmu padati latice ruža te se otvori crna piramida u kojoj se nalazila Kylie koja započne s pjesmom "Come Into My World", točnije sa Fischerspooner remixom te pjesme što je bilo veoma dojmljivo uživo.
Sljedeća pjesma, "Nu-Di-Ty" je također veoma dobro funkcionirala uživo uz pripadajuće kostime i koreografiju.
Kylie se zatim vrati do rastvorene piramide gdje izvede pjesmu "Sensitized".

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

O šestom dijelu, "Starry Nights" se nema o čemu puno govoriti, lijepi dio s baladama. Kylie izvodi još jednu novu pjesmu, "Flower" koja prikazuje da Kylie uistinu ima veoma dobre vokalne sposbnosti.
Slijedi izvedba "I Believe In You" kao balade te "Cosmic" s kojim završi ovaj dio.

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Sedmi dio, "Beach Party" u kojem kako su mnogi rekli Kylie je najviše uživala započeo je s pjesmom "Loveboat". Pozornica je izgledala bogato sa svim rekvizitima i plesačima.
Nastavila je s obradom pjesme "CopaCabana" - veoma živahan nastup sa velikom plesnom rutinom.
Nakon toga još jedna nova pjesma nazvana "This Is Why They Write Love Songs".
Dio je zatvoren s pjesmom "Spinning Around" koju je također pratila ekstravaganza od strane Kylie, plesača i ostalog.

opis slike

"Bis"

Kylie se opet vraća na pozornicu te je otpjevala pjesmu "No More Rain" koju je na kraju popratio top koji je ispalio zlatne papiriće. Nakon oko 2.5h koliko je koncert trajao, pomalo čudan izbor za zadnju pjesmu, akustična verzija pjesme "All I See" nakon koje se pozdravila s publikom!

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Belgija

Drugi koncert održan je sljedećeg dana u Belgiji, također ispred pune dvorane u kojoj je bilo oko 17000 ljudi. Show je kasnio oko sat vremena zbog tehničkih poteškoća te su izbačene pjesme "The One" i "All I See" koju je zamijenila "Love At First Sight".

Uspokos izbačenim pjesmama show je tek završio oko 00:20 a Kylie je izjavila da je zadnji put bila ovdje 2005. te se nada da će se opet uskoro vratiti!

Večeras je Kylie nastupila u Njemačkoj, točnije u Stuttgartu a nakon toga slijedi još 50 koncerata po Europi!

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue
KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue

Setlist

Popis izvedenih pjesama.

Do pjesama su stavljeni linkovi do video snimaka. Koga zanima više neka potraži na stranicama kao što su youtube.com ili dailymotion.com, gdje možete pronaći mnogo više snimaka!

Act 1: Xlectro Static

Speakerphone (Video1/Video2)
Boombox / Can't Get You Out Of My Head (Greg Kurstin Remix) (Video1/Video2/Video3)
Ruffle My Feathers (Video)
In Your Eyes (Video)

Act 2: Cheer Squad

Heart Beat Rock (Hey Mickey) (Video1/Video2/Video3)
Wow (Video)
Shocked (Video)

Act 3: Xposed

Like A Drug (Video)
Slow (with excerpts of "Free") (Video)
The One (Video)
2 Hearts (Video)

Act 4: Black versus White

On A Night Like This (Video1/Video2)
Kids (Video)
Step Back In Time (Video)
In My Arms (Video)
Love at First Sight (Video)

Act 5: Naughty Manga Girl

Sometime Samurai (Video Projection) (Video)
Come Into My World (Fischerspooner Mix) (Video1/Video2)
Nu-di-ty (Video1/Video2)
Sensitized (Video)

Act 6: Starry Nights (Video)

Flower
I Believe in You (Ballad Version)
Cosmic

Act 7: Beach Party

Loveboat (Video1/Video2)
Copacabana (a cover of Barry Manilow's hit) (Video)
That's Why They Write Love Song (Video)
Spinning Around (Video1/Video2)

Encore

No More Rain (Video1/Video2)
All I See (Acoustic Version) (Video)

KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue
KYLIEX2008 Tour, Kylie Minogue
petak, 09.05.2008. • KOMENTARI • (12) • # ~ TOP.

KYLIE HONOURED WITH FRENCH CULTURAL AWARD!
opis slike

Jučer, U Parizu, Francuska vlada Kylie je dodijelila prestižno priznanje tj. titulu 'Chevalier Dans L'Orde Des Arts Et Des Lettres' (Knight in the Order of Arts and Letters).

Kylie je dodijeljeno to jedno od najviših kulturalnih nagrada u Francuskoj za njezin "doprisnos obogaćenju Francuske kulture". Kylie je priznanje osobno uručila Francuska ministrica kulture i komunikacija, Christine Albanel.

Nekoliko videa s dodijele priznanja možete pogledati na sljedećim linkovima:

Video 1
Video 2

opis slike

Više slika s događaja, u viskoj kvaliteti možete vidjeti na forumu!



"TOUS" press conference

Kylie se jučer, također u Parizu pojavila na pres konferenciji za TOUS - Španjolsku tvrtku za nakit i druge modne dodatke - čije je Kylie novo lice!

opis slike




Today is The Day!!!

Za još oko sat vremena, Kylie će u Parizu započeti svoju veliku Europsku turneju KYLIEX2008!

Više o prvom koncertu u sutrašnjem postu ili već večeras na forumu!

Kylie Minogue KylieX2008 tour

utorak, 06.05.2008. • KOMENTARI • (5) • # ~ TOP.

Kylie dobila francusko viteško odličje!
(Nova slike za koju su vjerojatno zaslužni Pierre & Giles koji su Kylie slikali za knjigu KYLIEX2008 turneje.)

Kylie Minogue, KylieX2008

Kylie, australska pop princeza dobila je najviše francusko viteško odličje za umjetnost i književnost.

"Chevalier dans l'ordre des Arts et des Letters" je najviše priznanje za kulturu u zemlji a Kylie je dodijeljeno za "dopirinos i obogaćenje Francuske kulture".

Nagrada se, od 1957. godine, dodjeljuje Francuzima i strancima koji su značajno doprinjeli širenju francuske kulture u svijetu.

Kylie se tako pridružila uglednom društvu glazbenika i književnika koji su dobili ovu nagradu, poput Elle Fitzgerald, Boba Dylana, Celine Dion i T. S. Eliota.

U izjavi za medije Kylie je izjavila da je "duboko počašćena zbog priznanja".

"Francuska kultura je imala veliki utjecan na mene i oduvijek sam imala veliko poštovanje prema umjetnosti i ljudima u Francuskoj," Kylie je dodala.

Francuski ministar za kulturu i komunikacije tu će nagradu popularnoj pjevačici osobno dodijeliti na svečanosti u Parizu 5. svibnja, dan prije početka njezine velike Europske turneje u istom gradu!




"KYLIEX2008": THE TIME IS NEAR!

Još novosti o turneji KylieX2008 koja započinje za samo nekoliko dana, točnije u utorak. Nešto od ovog objavljeno je u prošlom postu ali evo sada opširniji i službeni tekst sa Kylie.com stranice. (+ nova slika)


Kylie Minogue KylieX2008 tour Kylie Minogue vraća se njezinom pravom domu - pozornici - kad otvori svoju najveću turneju ikada KylieX2008 u Parizu 6. lipnja.

Turneja će Kylie odvesti preko većine Europe gdje će nastupati po prvi put u zemljama kao što su Grčka, Mađarska, Rumunjska, Bugarska, Turska, Luksemburg, Rusija, Latvija i Španjolska. Također bit će to njezino prvo pojavljivanje u Sjevernoj Irskoj nakon njezine prve svjetske turneje iz 1990.g. Turneja završava u Londonu 4.kolovoza, na zadnjem od 7 koncerata u 02 Areni.

Trenutno je prodano više od pola milijuna ulaznica a sam show je koštao nevjerojatnih 10 milijuna funti, što ga čini najvećim i najskupljim showom koji je Kylie ikad napravila, lako nadmašujući velike turneje kao što je "Fever" iz 2002. u ambiciji i veličini.

Kylienu garderoba za ovu turneju ekskluzivno je dizajnirao majstor visoke mode, Jean Paul Gaultier a show će sadržavati najmanje 7 promjena kostima samo za Kylie, sa još više vizualnih elemenata dodavanih svakog dana!

KylieX2008 će još vidjeti Kylie s novim live bendom uključujući, po prvi put, bend limene glazbe te ukupno 14 plesača, uključujući 4 akrobata.

Za pjesme, Kylie je izabrala materijal iz cijele svoje karijere ali također obećava neke dosad nikad čuvene pjesme i najmanje jednu iznenađujuću obradu. Pjesme uključujući one s "X"-a, Kylienog trenutnog studijskog albuma, biti će izvedene na pozornici na kojoj će dominirati veliki video ekrani koji će se integrirati sa grafičkim režiranjem i teatralnom rasvjetom kako bi stvorili novo koncertno iskustvo za publiku.

Oduvijek poznata po svojim nevjerojatnim koncertima, ovaj show prikazuje Kylie kako se odmiče ispred svojih suvremenika.


Elle Srbija scanovi

Scanovi iz Srpskoj izdanja časopisa Elle u kojem možete pročitati intervju s Kylie!

Također scanove iz ostalih Elle izdanja u kojima se nalazi još novih slika možete pogledati na fourmu!


petak, 02.05.2008. • KOMENTARI • (3) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)