<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
IN MY ARMS | WOW VIDEOS!!!
Pojavili su se video spotovi za Kyliena dva nova singla, "Wow" koji će biti izdan u Velikoj Britaniji, Australiji i Japanu te za "In My Arms" koji će biti izdan u ostatku Europe i svijeta.

Oba video spota režirala je Melina Matsoukas a snimljena su prije dva tjedna u Los Angelesu.

Videa pogledajte tako da kliknete na naziv pjesme!


In My Arms Video < - Watch here!

Kliknite na sliku za uvećani prikaz!
Kylie Minogue In My Arms



Wow Video < - Watch here!

Kliknite na sliku za uvećani prikaz!
Kylie Minogue Wow
srijeda, 30.01.2008. • KOMENTARI • (12) • # ~ TOP.

Kylie at NRJ Awards! *edited
Kylie Minogue at NRJ Awards 2008
Kylie arriving at NRJ Awards

Kylie je jučer nastupala na dodjelama NRJ nagrada u Cannesu u Francuskoj te joj je dodijeljena posebna NRJ nagrada časti za njezinu karijeru.

Kylie je po prvi put izvela odličan nastup novog singla In My Arms uz pratnju plesača. Na nastupu Kylie je nosila zanimljivu kreaciju Garetha Pugha.

Nakon nastupa Mika joj je uručio nagradu. (Video)


'In My Arms' nastup pogledajte ovdje!


Nastup možete skinuti na nekom od sljedećih linkova: Link1 | Link2 | Link3

Kylie Minogue at NRJ Awards 2008


Wow/IMA update

Osoba koja je navodno vidjela još ne skroz dovršene spotove za Wow i In My Arms opisala ih je ovako:

Wow:
the wig is great, shes dancing in a club in a kinda spinning around way. its a stylish video, shes all in white and the dancers wear space suits with robot masks and remind of daft punk.
in other parts shes dancing in front of a light wall (remember madonna in sorry video in front of that light wall...its similar).


In My Arms:
video begins with her in a blue room (or more like a blue box looking like a recording studio). she wears the same black/white outfit she wore at the NRJ awards. in other parts you see her with longer curly hair and a black dress and 2 more outfits. her looks are more diverse but also more over the place.

Koliko je ovo istinito saznat ćemo već ovog tjedna, premijera video spota za Wow je u srijedu na Channel 4 a za In My Arms još nepotvrđeno ali navodno 1. veljače na MTV Europe.


* Wow premiere on PerezHilton.com

Perez Hilton je na svojoj stranici objavio da će video spot za Kylien singl Wow biti ekskluzivno po prvi put objavljen na njegovoj stranici perezhilton.com u utorak navečer!


B-sides / Promo CDs

Pojavili su se isječci 3 pjesme(Do It Again, Carried Away i Cherry Bomb) koje će biti b-strane singlovima Wow/IMA.

Isječke od 30 sec možete poslušati ovdje!


Procurila su oba promo CD-a sa remixevima za singlove. Skinite ih tako da klinkete na naziv singla.

Wow
1. WOW (David Guetta F*ck Me I'm Famous Remix)
2. WOW (MSTRKRFT Remix)
3. WOW (Death Metal Disco Scene Mix)
4. WOW (CSS Mix)
5. WOW (Radio Edit)


In My Arms
1. In My Arms (Spitzer Dub Version)
2. In My Arms (Spitzer Radio Edit)
3. In My Arms (Chris Lake Vocal Mix)
4. In My Arms (Chris Lake Dub Mix)
5. In My Arms (Sebastien Leger Mix)
6. In My Arms (Sebastien Leger Dub)


Wow on charts

Wow se ovog tjedna popeo za jedno mjesto na službenoj Veliko Britanskoj top ljestvici. Također ušao je u top 5 na airplay ljestvici.
Zanimljivo je da se Wow popeo za čak 55 mjesta na Euro Airplay ljestvici iako će biti izdan u samo dvije Europske zemlje.

UK: 32-28-43-29-27-26
UK Airplay: 48-43-14-6-4
Ireland: 36-23
European Hot 100: 100-90-94-78
Euro Airplay HOT 100: 76-21

Candids

Kylie at Heathrow Airport, London - 24/1/2008

Kylie at Heathrow Airport, London - 24/1/2008

Kylie Leaving Her London Home - 26/01/08

Kylie Leaving Her London Home - 26/01/08
ponedjeljak, 28.01.2008. • KOMENTARI • (4) • # ~ TOP.

Toxic | Nelly Furtado...
U jednom svojem intervjuu početkom mjeseca dok je boravila u Australiji Kylie je govorila o pjesmi Toxic te o 'suranji' s Nelly Furtado.

Iako se i prije nekoliko godina kad je Britney Spears izdala singl Toxic koji je napisala Cathy Dennis(Can't Get You Out Of My Head) govorilo da je Kylie bila prva kojoj je ponuđena pjesma, Kylie je to tek nedavno potvrdila.

"Poslušala sam isječak pjesme u uredu izdavačke kuće i odlučila protiv.

"Zapravo, nekoliko nas je donjelo zajedničku odluku."


I usprkos tome što je znala da su ljudi s druge strane tj. Britney zanima za pjesmu odlučila je odbiti.

"Ali sve je uredu. Nisam uopće bila ljuta kad je izpalo dobro za nju. To je kao riba koja je pobjegla. Morate to prihvatiti."

Kylie je s Cathy surađivala na zadnja 3 albuma. Na zadnjem albumu X, Cathy je jedan od tekstopisaca pjesme Sensetized.

U istom intervjuu Kylie je također potvrdila glasine da je trebala raditi s Nelly Furtado.

Naime Kylie je imala zakazan termin s Nelly početkom 2007. ali tog tjedna se razbolila, točnije diagnosticirana joj je infekcija dišnih puteva te je morala odgoditi i nekoliko koncerata te sastanak s Nelly.



KYLIEX2008 update

Od neslužbenih izvora saznale su se neke informacije o turneji KYLIEX2008.

Plesači su nedavno već započeli s probama a Kylie će im se pridružiti krajem veljače.

NAVODNO, show će započinjati s pjesmom The One sa albuma X a završavat će se s pjesmom In My Arms.

Pjesma Lose Control koja je procurila prošle godine i iako je bila favorit većini fanova nije dospjela na album biti će navodno izvedena te također mnogim obožavateljima favorit s albuma Light Years, pjesma Disco Down.

Kako dalje izvor piše show će među ostalim sadržavati 2 kratka dijela sa mixevima pjesama (medley).
Prvi mix sadržavat će Kyliene stare hitove ali remixane više u stilu X-a. U drugom mixu, koji se za sada zove "Thank You" Kylie se izvesti dijelove pjesama ostalih poznatih glazbenika (Madonne, Cher, Lulu i navodno Dannii.)

Kylie Fever 2002

GET READY SPAIN, QUE VIENE KYLIE!

Objavljen je još jedan novi koncert za turneju.

Kylie će po prvi put sa svojom turnejom doći u Madrid. U glavni grad Španjolske Kylie će nastupiti 3.lipnja.

Ulaznice su dostupne od danas.

Turneja za sada ima 48 potvrđenih datuma samo u Europi, očekuje se da će broj još rasti.



Kylie wins Golden Camera / ECHO Awards

Kylie će 8.veljače nastupati na dodjelama nagrada "Goldene Kamera" u Njemačkoj gdje će vjerojatno izvesti svoj Europski singl "In My Arms" te će primiti nagradu u kategoriji "Musik International".

15.veljače, također u Njemačkoj Kylie će se pojaviti na dodjelama ECHO nagrada.



Kylie on Music Lovers

Prošlog mjeseca dok je bila u Japanu Kylie je snimila nastupe za nekoliko emisija.
Prije nekoliko dana prikazani su Kylieni nastupi na Music Lovers. Kylie je izvela 3 pjesme, "Can't Get You Out Of My Head", "2 Hearts" i "I Should Be So Lucky" koji je nedavno bio hit u Japanu gdje su ga obradili 'mihimaru GT'.

Nastupe i intervju možete pogledati na sljedećim linkovima:
Download version

- Can't Get You Out Of My Head + Interview
- 2 Hearts
- I Should Be So Lucky

srijeda, 23.01.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

Kylie at G'Day USA
Kylie at G'Day USA

Jučer je Kylie prisustvovala na tradicionalnoj "G'Day USA black-tie" gala večeri koja se povodom tjedna Australije svake godine organizira u SAD-u.

Na večeri u Los Angelesu Australska vlada je Kylie i Phillipu Noyceu iskazala počast za "važane doprinose u poslovima koje rade te za uspješnu promociju Australije u SAD-u".

Kylie, koja je nosila haljinu koju je dizanirala J'Aton modna kuća iz Melbournea i TOUS nakit koji će Kylie promovirati, nagradu je uručio John Travolta nakon čega je Kylie izjavila: "Veoma sam ponosna što mi je moja zemlja iskazala ovakvo poštovanje. Predivan osjećaj."

Kylie at G'Day USA
Kylie at G'Day USA

Kylie je izjavila kako je obožavala hit film Grease od kad je bila dijete i bila je uzbuđena upoznati njezine idole.

"Biti u istoj prostoriji sa Johnom Travoltom i Oliviom Newton-John je predivno. Osjećam se kao da sada imam osam godina.
"Kao da sam u 'Wantirna South' i sa bratom i sestrom izvodim Greased Lightning. Kad bi sada to mogla reći toj maloj djevojčici da ću dijeliti posebnu večer s dvije ikone, srušila bi se.

"Možete iznijeti djevojku iz Australije ali nikada ne Australiju iz djevojke."


Uz Kylie koja je bila glavna atrakcija večeri pojavili su se i druge poznate zvijezde iz Australije i svijeta kao što su: Julian McMahon, Harry Hamlin, Harrison Ford, Calista Flockhart, Melissa George, Chris Hemsworth, Olivia Newton-John, Lisa Rinna, Jason Isaacs...

Kylie at G'Day USA



Wow | In My Arms...

Na internet su procurili neki remixevi za Wow koji se nalaze ne promo cd-ovima.

Također pojavile su se slike navodno službenih omota za singlove. Moguće da su slike objavljene u prošlom postu coveri za druge formate singlova, poznato je da će oba singla biti izdana na 3 formata.

Kylie at G'Day USA

Wow remixeve možete poslušati/skinuti na sljedećim linkovima:

Radio Edit
CSS Radio Mix
CSS Death Metal Disco Scene Mix

Promo CDs

Track lista promo CD-ova oba singla:

1. WOW (David Guetta F*ck Me I'm Famous Remix)
2. WOW (MSTRKRFT Remix)
3. WOW (Death Metal Disco Scene Mix)
4. WOW (CSS Mix)
5. WOW (Radio Edit)

1. In My Arms (Spitzer Dub Version)
2. In My Arms (Spitzer Radio Edit)
3. In My Arms (Chris Lake Vocal Mix)
4. In My Arms (Chris Lake Dub Mix)
5. In My Arms (Sebastien Leger Mix)
6. In My Arms (Sebastien Leger Dub)


Wow on UK charts

Wow se ovog tjedna popeo na 27. mjesto službene Britanske top ljestvice te je tako već 5 tjedana na ljestvici.
(32-28-43-29-27)
Singl koji izlazi 18.02. tako će vjerojatno biti čak 8 tjedana na ljestvici prije nego službeno bude izdan kad će se vidjeti hoće li to štetiti njegovoj poziciji na ljestvici. Wow se do sada prodao u oko 25.000 primjeraka.

Wow se brzo uspinje na airplay ljestvici u UK te je već na 6. mjestu. (48-43-14-6)

Dolje možete vidjeti koji će sve singlovi biti izdani na isti datum u UK.

18th Feb

Amy MacDonald – Run
Benjamin Wetherill – The Derby Ram (7”)
Coheed & Cambria – Feathers
Craig David – 6 Of 1 Thing
Cut Off Your Hands – Oh Girl (7”)
Foals – Cassius
H Two O feat Platnum - What's It Gonna Be
Hatcham Social – So So Happy Making / Berlin
Joe Lean & The Jing Jang Jong – Lonely Buoy
Kid Harpoon - The Second (EP)
Kylie Minogue – Wow
Laura Critchley – Sometimes I
Les Savy Fav – Patty Lee (7”)
Lowline – Monitors (12”) [Limited]
Mark Ronson – Just
Nick Cave & The Bad Seeds - Dig Lazarus Dig!!!
Operator Please – Get What You Want
Out Of Office – Break of Dawn 2008
Plain White T’s - Our Time Now
The Rascals - Suspicious Wit
Reverend And The Makers - Bandits
Richard Fleeshman – Hold Me Close
Vampire Weekend – A-Punk
Westlife – Us Against The World
Whitey - Made Of Light (EP)
Windmill – Tokyo Moon
Yila feat Scroobius Pip – Astronaut (7”)

ponedjeljak, 21.01.2008. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

Wow | In My Arms update
opis slike Na službenoj stranici potvrđeno je da će Wow u Velikoj Britaniji izaći 18.veljače i to na 3 formata (CD, Maxi CD i 12"picture disc) i kao digitalni download.

Različiti formati će sadržavati nekoliko do sada neobjavljenih pjesama kao b-strane, točnije 3 nove pjesme - 'Cherry Bomb', 'Do It Again' i 'Carried Away'.
Također remixeve koje su napravili CSS, David Guetta i MSTRKRFT.


CD single
1. Wow
2. Cherry Bomb

Maxi CD
1. Wow
2. Do It Again
3. Carried Away
4. Wow (Death Metal Disco Scene Mix)

12"picture disc
Side A
1. Wow
2. Wow (CSS Remix)
Side B
1. Wow (F*** Me I'm Famous Remix By David Guetta and Joachim Garraud)
2. Wow (MSTRKRFT Remix)

Jedno-minutne isječke remixeva za Wow možete poslušati ovdje!



opis slikeIn My Arms će također biti izdan 18.veljače u Europi na 3 formata sa istim b-stranama.


CD single
1. In My Arms
2. Cherry Bomb

Maxi CD single
1. In My Arms
2. Do It Again
3. Carried Away

12" Picture Disc
1. In My Arms
2. In My Arms (Spitzer Remix)
3. In My Arms (Sebastian Leger Remix)




Videos

Nakon dolaska u Los Angeles Kylie nije gubila vrijeme, istog dana započela je sa snimanjem video spotova za Wow i In My Arms.
Video spotove režirat će Melina Matsoukas.

Premijera video spota za Wow biti će 30.siječnja na Channel 4 dok će premijera za In My Arms biti na MTV-u 1.veljače.


Pojavile su se neke paparazzi slike sa snimanja:

opis slike

Kylie pink wig

Wow chart update

Iako još nije službeno izdan Wow se već pojavio na nekim top ljestvicama zbog downloada, u UK je već četiri tjedna na službenoj top ljestvici singlova.

UK - 32-{28}-43-29- / Airplay - 48-43-14
J-Wave Tokyo Hot 100 - #15
Ireland - #36
European Hot 100 -100-90
Eurochart Hot 200 Singles - ?-89


Kylie in LA (Candids) - UPDATED

Kylie je u utorak doputovala iz Sydneya u Los Angeles gdje su je dočekali paparazzi, Kylie je bila dobrog raspoloženja što se nije moglo reći za njezinog zaštitara koji je došao u mali sukob s paparazzem. Video!

Kylie Minogue arrives at the Los Angeles International Airport, January 15

Kylie Minogue arrives at the Los Angeles International Airport, January 15

Kylie Minogue arrives at a Photo Studio in Los Angeles 15/1/2008

Kylie Minogue arrives at a Photo Studio in Los Angeles 15/1/2008

Kylie Minogue - Out And About in West Hollywood - 17.01.08

Kylie Minogue - Out And About in West Hollywood - 17.01.08
petak, 18.01.2008. • KOMENTARI • (9) • # ~ TOP.

Kylie nominated for 2 Brit Awards!!!
The Brit Awards 2008 Jučer su objavljene nominacije za The Brit Awards 2008.

Kylie je nominirana u dvije kategorije, "International Album" za X i po sedmi put u kategoriji "International Female Solo Artist".

Potvrđeno je također da će Kylie nastupati na dodjelama gdje će sa svojim nastupom otvoriti show koji će se održati 20.veljače.

Očekuje se još jedan nastup o kojemu će se dugo pričati. Zadnji nastup na Britsima Kylie je izvela 2003. sa Justinom Timberlakeom.

Kylie je ovo deseta nominacija za Britse a do sada je osvojila dvije nagrade 2001. u istim kategorijama u kojima je nominirana ove godine.


INTERNATIONAL FEMALE SOLO ARTIST:
Alicia Keys
Bjork
Feist
Kylie Minogue
Rihanna

INTERNATIONAL ALBUM:
Arcade Fire - Neon Bible
The Eagles - Long Road Out Of Eden
Foo Fighters - Echo, Silence, Patience & Grace
Kings Of Leon - Because Of The Times
Kylie Minogue - X


Kylie in Sydney

Kylie Minogue Sunrise interview Sydney

Tijekom svog posljednjeg dana boravka u Australiji Kylie je dala nekoliko intervjua u Sydneyu, ekskluzivan TV intervju za Sunrise, nekoliko radijskih intervjua te intervjue za novine u kojima je otkrila neke planove za budućnost.

Intervju za Sunrise možete pogledati ovdje!

Kylie Minogue Sunrise interview Sydney

Intervjue za radio stanice snimila je u hotelskom apartmanu gdje je odsjela tog dana u Sydneyu.

Merrick, Rosso and Kate Ritchie interview

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

'Kyle and Jackie O' interview

Link (2 videos)

Kylie Minogue in Sydney

Dok su mnogi očekivali da će u intervjuu za Sunrise objaviti datume za Australski dio KYLIEX2008, to se nije dogodilo.

“Znam da još nije najavljeno ovdje. Želim samo znati kako će turneja ići i mogu li još dalje. Naravno da bi se željela vratiti ovdje. Trenutno planiramo.”

Stotine obožavatelja od ranih jutarnjih sati došli su kako bi gledali Kylie kroz veliko staklo gdje se održavao intervju.
Kylie je rekla kako je užasno uzbuđena zbog turneje.

“Jedna stvar kojom se veselim je ići na turneju s novim albumom i vidjeti kako nove pjesme ožive. Tek sam shvatila da još imam samo tri mjeseca do prve večeri u Parizu.”

- Kylie je upitana jeli trenutno u vezi na što je odgovorila da
viđa nekoga ali nije otkrila više detalja.


Wow / In My Arms video

Kylie je u jednom od svojim intervjua potvrdila da putuje u Los Angeles gdje će snimiti 2 video spota, za “Wow” i “In My Arms”. Kad je upitana nešto o video spotu za “Wow” samo je odgovorila “Neon”.

- Dok je još u Los Angelesu Kylie će biti iskazana počast na gala večeri povodom dana Australije (G’Day) koja će se održati 19.01. Nagradu će joj uručiti John Travolta.



Kylie visits Sydney Children's Hospital

Također u ponedjeljak, kao što već radi godinama Kylie je posjetila bolesnu djecu u Sydneyskoj dječjoj bolnici gdje se zadržala više od 2 sata.

Kylie visits Sydney Children's Hospital
Kylie visits Sydney Children's Hospital


Candids

SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 15: Australian singer Kylie Minogue prepares to depart Sydney International Airport on January 15th in Sydney, Australia.

opis slike
utorak, 15.01.2008. • KOMENTARI • (7) • # ~ TOP.

CGYOOMH Germany's 3rd biggest radio hit ever!
Kylie Minogue Can't Get You Out Of My Head Prošlog tjedna je na Njemačkom RTL-u u ChartShow emisiji prikazana lista najviše puštanih pjesama ikada na radiu u Njemačkoj.

Kylie se nalazi na visokom trećem mjestu sa svojim najvećim hitom Can't Get You Out Of My Head!

Top 3:

1. Robbie Williams - Feel
2. Herbert Groenemeyer – Mensch
3. Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head



Wow video...

Kako pišu Australski mediji Kylie će video spot za novi singl Wow snimiti u Los Angelesu gdje će otputovati sljedećeg tjedna.

Koliko je poznato Wow će biti izdan u Velikoj Britaniji i Australiji dok će ostatak svijeta kao singl dobiti In My Arms iako to još nije potvrđeno.
Wow se već 3 tjedna nalazi na službenoj Veliko Britanskoj top ljestvici te se već penje na airplay ljestvici dok je u Australiji na radio stanice dodan ovog ponedjeljka.


Kylie performing at NRJ Awards

Potvrđeno je da će Kylie nastupati na Francuskim NRJ Awards koje će se održati 26.01. u Cannesu.

Na dodjelama nagrada još će nastupati i Amy Winehouse, Tokio Hotel, Mika, Celine Dion, Rihanna, James Blunt, Mr. Justice Pokora...

Također 2 Hearts se nalazi na kompilaciji hitova NRJ MUSIC AWARDS 2008 koja će biti izdana kasnije ovog mjeseca na dvostrukom CD-u te DVD-u.
petak, 11.01.2008. • KOMENTARI • (10) • # ~ TOP.

Kylie at 'Les Disques d'Or'
Kylie at 'Les Disques d'Or'

U subotu prikazan je Kylien nastup u Francuskom showu 'Les Disques d'Or' na TF1. Kylie je izvela '2 Hearts'.

Nastup možete pogledati ovdje!


Kylie @ Musicronik (interview)

U nedjelju je prikazan kratak intervju koji je Kylie dala za Musicronic.

Kylie @ Musicronik (interview)

Koga zanima može skinuti nastup na 'Les Disques d'Or' i interview za 'Musicronik'(odvojeno) ovdje!


Groove Armada on Kylie

U jednom svom intervjuu član britanskog dance dua Groove Armada govorio je međuostalim i o suradnji s Kylie.

Groove Armada...Još jedan uspjeh u ovoj godini bio je rad s Kylie Minogue.

"Proveli smo nekoliko sati u studiu s njom, što je bilo dobro ali nismo uspjeli upasti na album. Ali u časnom smo društvu, isto se može reći za Myla i Hot Chip-tako da mogu živjeti s tim. Pošteno, ipak izgleda da je Minogue probala suradnje s mnogim ljudima na novom albumu X.

"Mislim da je ono što smo napravili s njom zapravo bilo vrlo dobro ali očito ne dovoljno dobro.

Ona je veoma otvorena, neumišljena i očito, vrlo sitna. Uz nju smo se osjećali ugodno. Nisam se osjećao kao da sam u prisustvu megazvijezde, što sam naravno bio..."




KYLIE TO WOW BREKKY CENTRAL WITH SUNRISE EXCLUSIVE!

Kylie koja već od nekoliko dana prije Božića uživa u odmoru u svom rodnom Melbourneu u ponedjeljak će uživo prisustvovati u emisji Sunrise koja se snima u Sydneyu.

U ponedjeljak 14.siječnja Kylie će ugostiti voditelji Larry Emdur i Samantha Armytage.

Pop princeza će pričati o njezinom novom singlu 'Wow' s posljednjeg albuma i o planovima za novu godinu.

'Počašćeni smo s time što je Kylie odabrala Sunrise,' izjavio je direktor jutarnjeg programa, Adam Boland.


Novi dizajn

Zahvaljujem Minni na još jednom odličnom dizajnu!
utorak, 08.01.2008. • KOMENTARI • (19) • # ~ TOP.

Wow next single in UK! (kylie.com update)
Kylie Minogue Wow X U posljednjim vijestima na službenoj stranici Kylie.com potvrđeno je da će Wow biti drugi singl u Velikoj Britaniji a biti će izdan u veljači.

Započelo je i puštanje pjesme na radio stanicama te je tako Wow najviši new entry na 48. mjestu airplay ljestvice u Velikoj Britaniji.

Čini se da će In My Arms biti izdan u ostatku svijeta kao singl ili bar Europi ako se stanje ne promijeni. EMI u Španjolskoj, Njemačkoj i Francuskoj je to nedavno potvrdio.



- U drugom dijelu na službenoj stranici piše da će Kylie 19.01. otputovati u Los Angeles gdje će kao i Nicole Kidman, Cate Blanchett, Hugh Jackman i Olivia Newton John biti iskazana počast od strane njezine zemlje na gala večeri u Hollywoodu povodom Tjedna Australije.

Nakon toga vratit će se na probe za njezinu rasprodanu turneju koja započinje 6.svibnja. Turneja se i dalje šriri kako bi zadovoljila nevjerojatnu potražnju, nedavno su najavljeni novi datumi u Latviji, Grčkoj i Rusiji.



2007 Billboard Top 25 Concert Boxscores

Kylie se sa svojom turnejom Showgirl Homecoming nalazi na 2 mjesta u top 25 koncerata koji su najviše zaradili u jednoj dvorani, objavio je Billboard.

Na 17. mjestu se nalazi njezinih 7 rasprodanih koncerata u Manchester Evning News Areni gdje je nastupala ispred 100,072 osobe a zaradila 7,976,089$.
Na 19. mjestu sa 7 rasprodanih koncerata u Wembley Areni u Londonu na kojima je bilo 78,526 ljudi zaradila je 7,578,217$.

17.
$7,976,089 (Ł4,115,608)
Kylie Minogue
Jan. 12-13, 15-16, 18-19, 22
Manchester Evening News Arena, Manchester, England
Attendance: 100,072
Capacity: seven sellouts
Ticket prices: $94.96/$48.45
Promoter(s): 3A Entertainment

19.
$7,578,217 (Ł3,868,154)
Kylie Minogue
Dec. 31, Jan. 2-3, 5-6, 8-9
Wembley Arena, London
Attendance: 78,526
Capacity: seven sellouts
Ticket prices: $96/$48.98
Promoter(s): 3A Entertainment

Kylie Minogue Fever tour 2002

Futuristička turneja

Kako piše The Sun Kylie je odlučila smanjiti seksualni naboj tijekom svojih nastupa kako bi svojoj KYLIEX2008 turneji dala još više futuristički i elektro osjećaj.

The Sun još piše kako će uglavnom izvoditi pjesme s novog albuma dok će stariji hitovi biti zanemareni.

Neimenovani izvod navodno je za The Sun izjavio: "Stil Kylienog showa je inspriran pjesmom Speakerphone sa albuma X. Izgleda da Kylie planira izbaciti velike hitove iz set liste. U najboljem slučaju biti će ubačene u mix."


Što se tiče činjenica a ne tračeva, Steve Anderson je na svojoj stranici objavio da je u studiu započeo raditi na glazbenim aranžmanima za Kylienu turneju!



Showtime

Pojavile su se slike Kylienog trećeg parfema nazvanog Showtime koji izlazi u veljači. Na eBay se već mogu kupiti testni primjerci koji su sa zabave koju je Kylie organizirala u Parizu u studenom za prezentaciju parfema.

Kylie Minogue Showtime fragrance

petak, 04.01.2008. • KOMENTARI • (15) • # ~ TOP.

Kylie on 'Later...with Jools Holland'
Kylie on 'Later...with Jools Holland'

Gledatelji koji su dočekali 2008. gladajući BBC2, točnije emisuju "Later...with Jools Holland" mogli su vidjeli nekoliko Kylienih nastupa te nastupe ostalih glazbenika uključujući Sir Paula McCartneya, Miku, Kate Nash, Kaiser Chiefs, Duffy i ostale.

Kylie je izvela 3 pjesme plus duet sa Sir Paulom McCartneyem te na kraju sa svima.

Kylie je sjedeći na klaviru izvela obradu pjesme "Come On Strong" (orginal-Lena Horne).
U duetu s Paulom McCartneyem njegovu pjesmu "Dance Tonight", ubrzanu verziju "2 Hearts" te na kraju "I Should Be So Lucky" kao lijepu baladu.

Nastupe pogledajte na sljedećim linkovima:

Come On Strong
2 Hearts
I Should Be So Lucky
Dance Tonight (with Paul McCartney)
End of Later...with Jools Holland

Download
Link1 | Link2



Next single??

Sljedeći singl s albuma bi trebao biti izdan u veljači ali još nije objavljeno koja će to pjesma biti.
Msilio se da će to biti Wow ali više nije sigurno jer su se pojavili promo CD-ovi za Wow i In My Arms.

Nakon jednog nastupa na X Factoru prije 3 tjedna Wow je ušao na Veliko Britansku top ljestvicu singlova na 32. mjesto a iznenađenje je to što se ovog tjedna popeo za 4 mjesta te je tako sada na 28. mjestu bez promocije.

Pretpostavlja se da će Wow biti izdan samo kao promo singl na radio stanicama a In My Arms u veljači kao pravi singl.

Na slikama možete vidjeti kako izgledaju promo Cdovi za te dvije pjesme.

Kylie Minogue Wow and In My Arms promo cd s

UK Charts update

- Wow je kako je već napisano bez promocije popeo za 4 mjesta na službenoj Veliko Britanskoj top ljestvici singlova te je tako sada na 28. mjestu

- 2 Hearts se popeo za pet mjesta te je tako sada na 21. mjestu.
Do sada se u Velikoj Britaniji prodao u 103.750 primjeraka te je tako 77. najprodavaniji singl 2007. godine

- Platinasti X se i ovog tjedna popeo za jedno mjesto te je tako sada na 17. mjestu sa ukupnim prodajama oko 300.000 u UK

- Dvostruko DVD izdanje White Diamond/Showgirl Homecoming je u trećem tjednu na 5. mjestu. (3-5-5)
utorak, 01.01.2008. • KOMENTARI • (10) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)