<xmp> <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script> </xmp>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR><script type="text/javascript"> <!--//--><![CDATA[//><!-- var pp_gemius_identifier = 'p8ZF1D7vmeoe8Uuxwuq2j_TSLd8RN1sF.aREMenHvGT.i7'; var pp_gemius_use_cmp = true; var pp_gemius_cmp_timeout = 10000; // lines below shouldn't be edited function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};}; gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event'); (function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async'); gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://hr.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script'); //--><!]]> </script> <!-- slowmetrics --> <script type="text/javascript"> /* <![CDATA[ */ (function() { var d=document, h=d.getElementsByTagName('head')[0], s=d.createElement('script'); s.type='text/javascript'; s.async=true; s.src='//test-script.dotmetrics.net/door.js?id=' + (document.location.hostname.indexOf('dnevnik.hr')== -1? 610: 977); h.appendChild(s); }()); /* ]]> */ </script> <!-- Google Tag Manager --> <script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5H83FN');</script> <!-- End Google Tag Manager --> <!-- Google Tag Manager (noscript) --> <noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5H83FN" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript> <!-- End Google Tag Manager (noscript) --> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/prototype.lite.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/moo.ajax.js?=1"></script> <script type="text/javascript" src="//blog.dnevnik.hr/js/hr/frontend.js?=2"></script> <link rel="shortcut icon" href="//blog.dnevnik.hr/blog.ico" type="image/ico" /></head> <body onload="javascript:popUp('http://quincc.blogspot.com')"><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Kraljica Elizabeta II. odlikovala Kylie!
Kylie Minogue OBE U subotu Kylie se našla među ostalim zaslužnim osobama koje je u Novogodišnjoj listi odlikovala britanska kraljica Elizabeta II.

Kylie je dodijeljen Red Britanskog Carstva tj. titula OBE(Officer of the British Empire) za doprinos glazbi i kulturi općenito.

"Iznenađena skoro koliko i počašćena. Duboko sam dirnuta što sam priznata na ovaj način u Velikoj Britaniji, mom drugom domu," izjavila je Kylie u Melbourneu gdje provodi blagdane s obitelji.

"Ove sam godine osjetila toliko ljubavi i topline od svih koji su pratili moj povratak na scenu, i jedva čekam vidjeti što mi donosi nova 2008. godina."


Istog datume kad su objavljena priznanja, 29.12. točno prije 20.godina Kylie je izdala svoj prvi singl u Velikoj Britaniji, veliki hit "I Should Be So Lucky".



Manics want to perform with Kylie

Manic Street Preachers Manic Street Preachers planiraju duet s Kylie na NME nagradama sljedeće godine.

Band koji će predvoditi sljedeće NME nagrade u veljači želi napraviti što bolji nastup.

Član benda Nicky Wire je izjavio: “Želio bi pozvati Kylie da napravi nešto s nama. Mislim da je to odlična prilika.”


Kylie je surađivala s Manicsima na svojem albumu Impossible Princess 1997/98. uključujući i singl “Some Kind Of Bliss”.


New Kylie.com

Službena Kyliena stranica Kylie.com dobila je novi dizajn te su dodane neke nove stvari.

new kylie.com



Happy New Year!

Zahvaljujem svima koji su čitali i komentirali Kylie.blog.hr tijekom 2007. i želim vam sve najbolje u Novoj 2008. godini!
ponedjeljak, 31.12.2007. • KOMENTARI • (8) • # ~ TOP.

Voyage Of The Damned...
Na Božić prikazan je Božićni specijal kultne Veliko Britanske znanstveno fantastične serije Doctor Who u kojoj je Kylie imala ulogu.

Na vrhuncu epizode u kojoj je Kylie imala ulogu konobarice Astrid Peth na svemirskom brodu "Titanic" gledalo je masivnih 13.8 miljuna gledatelja, tj. 55% TV gledatelja u Velikoj Britaniji.

U prosjeku cijelih 70 minuta epizode nazvane "Voyage Of The Damned" gledalo je 12.2 miljuna gledatelja te je tako drugi najgledaniji program na Božićni dan.

Većem broju gledatelja od prijašnjih epizoda vjerojatno je zaslužna Kylie jer se radi o najgledanijoj epizodi od 1979.godine. Najbliža epizoda koja se približila toj brojki je epizoda iz 2005., "Rose"(10.8m) kad je Doctor Who ponovno počeo emitirati nakon godina stanke.


Astrid Peth (Kylie)

Astrid je sa planeta Sto te radi kao konobarica na međuzvjezdanom brodu Titanic pošto želi vidjeti zvijezde. Pomaže desetom Doktoru nakon što otkrije da je slijepi putnik, te joj vrlo brzo postane drag.

Doktor je odvede na izlet na Zemlju kojeg vodi povjesničar sa Titanica, gospodin Cooper. Teleportiraju se natrag na brod upravo prije no što je napadnut. Prema "staroj tradiciji" na Stou, Astrid poljubi Doktora kada se razdvoje pokušavajući zaustaviti pad Titanica na Zemlju.

Astrid se kasnije teleportira i pridruži Doktoru u suočavanju s neprijateljem. Daje otkaz s posla te odgurnuvši Maxa Capricorna u pogonski reaktor broad žrtvuje samu sebe te biva rastavljena na atome. Doktor se kasnije sjeti da je Astrid nosila narukvicu za teleportiranje, te je zato može ponovno oživjeti "sastavljanjem" svih atoma. Pošto je postrojenje ozbiljno oštećeno, Doktor joj može dati samo tijelo nalik duhu. U konačnici odluči poslati je u svemir u obliku energije, poljubivši je prethodno u skladu sa "starom tradicijom". Nije jasno koliko je Astrid "živa" kada joj Doktor pruži ovaj oblik slobode.


"TardisCentar.com"

Kylie Minogue as Astrid Peth in Doctor Who, Voyage Of The Damned

Na sljedećim YouTube linkovima možete pogledati cjelu epizodu.

Linkove za download stavit ću kasnije ili u sljedećem postu. Koga zanima može potražiti na Torrent (link) stranici.

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8


Kylie napisala pjesmu za Hot Chip?

Tportal: Australska pop zvijezda Kylie Minogue napisala je pjesmu za engleski elektro pop bend Hot Chip

Član grupe Joe Goddard kaže da će se ta stvar naći na albumu koji će naslijediti Made in the Dark, njihov treći po redu studijski materijal, najavljen za veljaču 2008. godine.

Hot Chip, koji su ponudili nekoliko pjesama za ovogodišnji album Kylie Minogue X, poprilično su se iznenadili kad im je preko njihovog menadžmenta došla ponuda s autorskom pjesmom slavne Australke, piše NME.com.

'Riječ je o glazbi kakvu nikad ne biste povezali s Kylie. Mislim da je ona napisala tu pjesmu i odmah pomislila: 'Ovo je baš za Hot Chip', rekao je Goddard dodajući da je to pjesma u stilu industriala dodajući da se čak mogu čuti i 'zvuci životinja s farme'.



Kylie on 'Later with Jools Holland'

Kylie on 'Later with Jools Holland'

Kylie je početkom mjeseca nastupala u emisiji 'Jools Holland's Hootenanny' koja će biti prikazana na BBC2 31.12.

Gledatelji koji će dočekati Novu godinu s ovom emisijom mogu očekivati najbolji show do sada izjavio je voditelj Jools Holland koji je dodao da je svakako Kylie jedan od najboljih djelova.

Kylie je u emisiji povodom dočeka Nove godine izvela 'I Should Be So Lucky' u sporijoj, pijano verziji te u duet sa Sir Paul McCartneyem jednu njegovu pjesmu.

Kylie on 'Later with Jools Holland'
Kylie on 'Later with Jools Holland'
Kylie on 'Later with Jools Holland'
petak, 28.12.2007. • KOMENTARI • (21) • # ~ TOP.

Kylie on X Factor
Kylie on X Factor

Prošle subote Kylie je nastupila na finalnom showu popularnog X Factora.

Kylie je izvela "Better The Devil You Know" u duetu s Leonom Jacksonom koji je na kraju i pobijedio te po prvi put pjesmu "Wow" s novog albuma koja će vjerojatno biti sljedeći singl.

24SATA: Kylie je svojim nastupom na natjecanju talenata "X Factor" mušku publiku ostavila "otvorenih usta". Odjevena u pripijeno crno čipkasto odijelo, crni korzet i visoke potpetice, Kylie Minogue (39) se po pozornici šuljala poput mačkice. Obline koje su joj se vratile nakon borbe s teškom bolešću došle su do izražaja više nego ikada. Kylie je bila u centru pozornosti, a svojom je slikom i prilikom najvjerojatnije utjecala i na konačni rezultat natjecanja. Naime, ona se u showu pojavila kako bi otpjevala duet sa Leonom Jacksonom (18), a upravo je on na kraju osvojio ugovor za snimanje albuma vrijedan milijardu i tristo tisuća kuna.

Kylie on X Factor

U drugom, finalnom dijelu showa Kylie je izvela pjesmu "Wow" uz pratnju plesača koja je vjerojatno njezin sljedeći singl.

Nastupe pogledajte na sljedećim linkovima:

Better The Devil You Know (with Leon Jackson)

Wow

Download videos:
Better The Devil You Know - Link
Wow - Link1 | Link2


Kylie Wow X Factor

UK charts update

Uz samo jedan nastup na X Factoru, Wow je ovog tjedna zbog downloada ušao na 32. mjesto službene Veliko Britanske top ljestvice iako će tek službeno biti izdan u veljači.

- Nakon što je 2 tjedna proveo u top 5, X je prošlog tjedna pao na 19. mjesto sa dobrim prodajama, oko 50 000.
Ovog tjedna popeo se jedno mjesto(#18) sa prodajom oko 70-80 000 te se tako do sada u Velikoj Britaniji prodao u oko 270 000 primjeraka.

- 2 Hearts se u sedmom tjednu na top ljestvici nalazi na 26. mjestu.

- Na ljestvici se nalazi i Kyliena obrada Božićne pjesme Santa Baby, ovog tjedna na 76. mjestu (101-93-76). Kyliena verzija Santa Baby je izdana 2001. kao b-side na singlu Please Stay.



New Doctor Who Trailers

Novi isječci iz epizode serije Doctor Who u kojoj Kylie ima ulogu.
Epizoda od 71 minutu, nazvana Voyage Of The Damned biti će prikazana na Božić na BBC1.

Video 1
Video 2
Video 3
Video 4


KYLIEX2008 update

I dalje, Kylie nastavlja dodavati datume za turneju za koju se čini da će biti njezina najveća do sada.

Novi datumi:

UK:
Manchester Arena - 12.07.2008.
Naewcastle Arena - 23.07.2008.
O2 Arena (London) - 02.08.2008.

Latvia Riga - 20.06.2008.

Prague, Sazka Arena - 12.05.2008.

Russia:
Moscow Olimpiiski - 16.06.2008.
St Petersburg New Arena – 18.06.2008.


Kylie in Japan

opis slike Prošlog tjedna Kylie je po prvi put nakon 10 godina doputovala u Japan gdje je promovirala X te White Diamond.
Pojavila se u nekoliko emisija gdje je nastupala te dala intervjue te je održana premijera White Diamonda.

Na KylieKonnect možete vidjeti i nekoliko slika sa nastupa koje je Kylie održala.

Emisije koje su snimljene biti će prikazane sljedećeg mjeseca a kratak video s premijere White Diamonda i konferencije za novinare možete pogledati ovdje!

Kako su Japanski mediji objavili Kylie bi već sada trebala biti kod kuće u Melbourneu gdje će s obitelji provesti Božić.


Happy Christmas!!!
ponedjeljak, 24.12.2007. • KOMENTARI • (16) • # ~ TOP.

Kylie at Nobel Peace Price Concert
U utorak, 11.12. Kylie je predvodila veliki koncert održan u Oslu povodom dodjela Nobelove nagrade za mir.
Uz Kylie nastupali su još Alicia Keys, Annie Lennox i ostali dok su koncert i dodjele vodili Uma Thurman i Tommy Lee Jones.

Bivši kandidat za predsjednika SAD-a Al Gore primio je Nobelovu nagradu za mir. Gore je svoju nagradu podijelio s nevladinom udrugom za klimatske promjene koju predstavlja Rajendra Pachauri.

Kylie je izvela dvije pjesme, "Can't Get You Out Of My Head" i "2 Hearts".
Nastup pogledajte na sljedećim linkovima:

Can't Get You Out Of My Head

2 Hearts

- Download HQ Video

opis slike
opis slike
opis slike


Kylie Minogue u svibnju nastupa u Karlovcu?

Net.hr: Svjetski popularna pjevačica Kylie Minogue mogla bi u svibnju sljedeće godine nastupiti u Karlovcu.
Australska zvijezda svakodnevno turneji pridodaje pokoji novi koncert, a ako će sve ići prema planu 24. svibnja bi mogla zapjevati i u Karlovcu na novom gradskom stadionu.

Informacija je to koju je za Radio 047 dao ravnatelj karlovačkog kazališta Zorin dom Zvonimir Ilijić, a prenio ju je Totalportal.hr. Prema Ilijićevim riječima, pjevačica bi 24. svibnja trebala nastupiti na novom karlovačkom stadionu.

Voditelj marketinga Zorinog doma Goran Đurašević za Net.hr je izjavio da je njegov ravnatelj ponudu dobio od kuće Arian entertaiment d.o.o. iz Rijeke, koja je organizirala i koncert Josea Carerasa, Michaela Boltona i Tonija Cetinskog u zagrebačkoj Ciboni.

"Trenutno očekujemo još neke informacije, te očitovanja sponzora i karlovačke Gradske uprave, jer je taj projekt poprilično skup. No, na dobrom smo putu da realiziramo ugovor. Ukoliko sve bude kako treba, već bismo vas sljedeći tjedan mogli o tome izvijestiti", ispričao je Goran Đurašević.

A prema informacijama dostupnima na njezinoj službenoj stranici, prije dolaska u Karlovac Kylie će "balkanski dio turneje" odraditi u Bukureštu 15., Sofiji 16. i Ateni 22. svibnja.


- Video s Dnevnika Nove TV o Kylienom mogućem dolasku u Karlovac možete pogledati ovdje!



MORE DATES FOR KYLIEX2008!

Dodano je još datuma za Europsku KYLIEX2008 turneju. Trenutno je potvrđen 41 koncert.

Novi datumi:

17/05/08 Cotroceni Stadium, Bucharest, Romania
18/05/08 Lokomotic Stadium, Sofia, Bulgaria
22/05/08 Terra Vibe, Athens, Greece
20/07/08 & 21/07/08 Newcastle Arena, Newcastle


Kylie on X Factor

Kylie Minogue Money Can't Buy 2003

Potvrđeno je da će Kylie danas nastupiti na veoma polularnom X Factoru u Velikoj Britaniji.

Kako mediji pišu Kylie će u duetu s jednim od finalista, Leonom izvesti svoj klasik "Better The Devil You Know" te sama svoj kako su mediji objavili sljedeći singl "Wow" koji će biti objavljen u veljači 2008 ako je istinito što su mediji objavili.

The Sun piše kako će Kylie napraviti spektakularan ulaz na pozornicu na motoru.

Leon je o nastupu s Kylie izjavio: "Pjevati s Kylie će biti fantastično. Ne mogu vjerovati da ću djeliti pozornicu sa superzvijezdom.
Veoma sam uzbuđen. Izaći ću na pozornicu i dati sve od sebe."

subota, 15.12.2007. • KOMENTARI • (20) • # ~ TOP.

Kylie at Wetten Dass...?
Kylie Minogue 2 Hearts Wetten Dass...?

U subotu Kylie je nastupila na najvećem showu u Europi, Njemačkom showu Wetten Dass...?

Izvela je 2 Hearts te dala kratki intervju. Na showu su još uz Kylie bile neke njemačke zvijezde te Renee Zellweger i Jerry Seinfeld.

Kylie je nastup izvela slično kao i u spotu, započevši nastup plešući na klaviru.

Odličan nastup možete pogledati ovdje!

Kylie Minogue 2 Hearts Wetten Dass...?
Kylie Minogue 2 Hearts Wetten Dass...?
Kylie Minogue 2 Hearts Wetten Dass...?
Kylie Minogue 2 Hearts Wetten Dass...?

Russell T Davies about Kylie

Čovjek koji stoji iza popularne serije Doctor Who u kojoj Kylie ima ulogu u posebnom Božićnom specijalu u današnjem intervju za BBC News24 govorio je o Kylie.

"Kylie Minogue je odlična u Božićnom Doctor Who, i doslovno jedva čekam da ljudi to vide. Moj je posao da kažem da je odlična, ali stvarno je! Vidjet će te izuzetno kvalitetnu izvedbu, vidjet ćete zašto je ona ikona te tako uspješna.

Nitko ne može biti uspješan tako dugo bez talenta a ona talent definitivno ima. Stavite je zajedno s Davidom Tennantom koji je nevjerojatan i tako dobijete više nego ikad u Božićnoj epizodi - Stvarno, ne mogu biti sretniji, odlična zabava za Božićni dan!"



Radio Times magazine scans
(Thanks to Kylie1000)



Candids

London - 07.12.07.

Kylie Minogue in London 07.12.2007.
utorak, 11.12.2007. • KOMENTARI • (11) • # ~ TOP.

Voyage Of The Damned Trailer
Pojavile su se nove slike za promociju epizode Doctor Who u kojoj Kylie ima ulogu konobarice Astrid. Dosada najduža(71min) epizoda nazvana 'Voyage Of The Damned' biti će prikazana na Božić.

Kratak trailer pogledajte ovdje!

Kylie Doctor Who promo pic
Kylie Doctor Who promo pic


Kylie at Channel Party

Prošlog tjedna Kylie je zajedno s Natalie Imburgliom bila na privatnoj Channelovoj zabavi/večeri koju je organizirao Karl Lagerfeld.

Kylie and Natalie Imburglia
Kylie and Natalie Imburglia


X charts (prošli tjedan)

Australia: #1
Taiwan(international Chart): #1
UK: #4
European Top 100 Albums: #5
United World Chart: #9
Switzerland: #9
Japan(International chart): #13
Ireland: #14
Germany: #15
Austria: #16
France: #19
Spain: #28
Sweeden: #28
The Netherlands: #29
Italy: #36
New Zealand: #38
Japan: #40
Canada: #43


White Diamond/Showgirl Homecoming 2DVD

U nekim zemljama dvostruko DVD izdanje već je izašlo, od sutra je dostupno i u Velikoj Britaniji.
Na prvom DVD-u se nalazi Kylien film White Diamond te nastup pjesme 'Kids' koju je Kylie izvela sa sestrom Dannii na jednom od koncerata Showgirl Homecoming turneje.
Na drugom DVD-u se nalazi snimka cijelog Showgirl Homecoming koncerta te isto 'Kids' samo ovdje izveden zajedno s Bonom iz U2.
Dodani su i neki editirani nastupi sa prijašnje turneje Showgirl (2005).

Slike omota:

opis slike

Tracklisting:

Disc One:

1. White Diamond (The Film)
2. Kids (Featuring Dannii)

Disc Two:

4. Act 1 - Showgirl
5. Act 2 - Taboo
6. Act 3 - Temple
7. Act 4 - Athletica
8. Act 5 - Dreams
9. Act 6 - Pop Paradiso
10. Act 7 - Space
11. Act 8 - Encore
12. Overture - The Showgirl Theme
13. Better The Devil You Know
14. In Your Eyes
15. White Diamond
16. On A Night Like This
17. Shocked
18. What Do I Have To Do
19. Spinning Around
20. Confide In Me
21. Cowboy Style
22. Finer Feelings
23. Too Far
24. Butterfly (Video Interlude)
25. Red Blooded Woman
26. Slow
27. Kids (Featuring Bono)
28. Somewhere Over The Rainbow
29. Come Into My World
30. Chocolate
31. I Believe In You
32. Dreams
33. Burning Up
34. The Locomotion
35. I Should Be So Lucky
36. Hand On Your Heart
37. Can't Get You Out Of My Head
38. Light Years
39. Especially For You
40. Love At First Sight

Special Features

• Super King Jewel Case!
• In Denial (Showgirl Tour) (Re-edit)
• Je Ne Sais Pas Pourquoi (Showgirl Tour) (Re-Edit)
• Confide In Me (Showgirl Tour) (Re-Edit)
• Please Stay (Showgirl Tour) (Re-Edit)
• Your Disco Needs You (Showgirl Tour) (Re-Edit)


KYLIEX2008 Update!

Zbog velike potražnje dodano je još datuma za KYLIEX2008 turneju. Dodan je jedan datum u Lyonu (Francuska) te 2 u Velikoj Britaniji te je trenutni broj koncerata koje bi trebala održati 36.

Neslužbeno, Kylie bi trebala još dodati datume u Španjolskoj i Australiji te još nekoliko u Velikoj Britaniji za koju je trenutno najavljeno 17.


Kylie Minogue je manje zahtjevna od Hrvatskih manekenki

Index.hr: U backstageu nedavnog Wella Fashion Weeka, manekenke za izlazak na pistu je uređivala i head dresser Nina Butković-Budden, vlasnica vintage i retro frizerskog salona u Londonu koja je imala priliku surađivati i s pjevačicom Kylie Minogue.

"Nakon što je preboljela rak, Kylie se ponovno posvetila karijeri i radila je jedan ogroman televizijski show, gdje je izvela svojih dvadesetak pjesama, ali u različitom stilu dvadesetih, tridesetih i četrdesetih godina, a kako sam ja jedina u Europi koja je specijalizirana za takve frizure oni su mene pozvali da odradim taj posao oko pripreme perika, odnosno da radim s njenim frizerom poznatim Danillom. Tako da sam bila dio tima koji ju je pripremao za nastup. Kylie sam upoznala i za nju mogu reći da je vrlo profesionalna, jako tiha i samozatajna.
Nije bila zahtjevna uopće i mislim da su naše manekenke zahtjevnije od Kylie“, otkrila nam je Nina Butković-Budden.
nedjelja, 09.12.2007. • KOMENTARI • (12) • # ~ TOP.

Kylie at Strictly Come Dancing
U nedjelju navečer Kylie je nastupala na Strictly Come Dancing. Uz pratnju plesača iz showa Kylie je izvela "2 Hearts".

Nastup pogledajte ovdje!

Kylie Minogue Strictly come dancing


66 Minutes interview

Jučer je na Francuskom TV kanalu M6 prikazan intervju koji je Kylie dala za '66 minutes'.

U intervjuu je Kylie ukratko pričala o početku svoje karijere te sve do sadašnjosti.

Novinarka je Kylie pokazivala slike iz njezinog djetinstva, 'Susjeda', 'SAW' perioda pa sve do 'Fever' perioda te joj odjednom pred kraj intervjua dodala sliku žrtve raka dojke što je Kylie očito veoma uznemirilo i šokiralo te je jedva suzdržala suze.

Intervju možete pogledati ovdje!

Kylie Minogue 66 minutes interview


MORE DATES ADDED TO 'KYLIEX2008'!

U ponedjeljak ujutro ulaznice za Veliko Britanski dio turneje "KylieX2008" su puštene u prodaju.
Svi datumi su se praktički rasprodali u prvih pola sata te je još malo ulaznica dostupno.
Uz to dadano je još 7 datuma za Veliko Britanski dio turneje.

KylieX2008

Thu 26-06 Belfast Odessey A few tickets left
Fri 27-06 Belfast Odessey A few tickets left
Sun 29-06 Belfast Odessey JUST ADDED
Sat 05-07 Glasgow SECC A few tickets left
Sun 06-07 Glasgow SECC A few tickets left
Tue 08-07 Glasgow SECC JUST ADDED
Wed 09-07 Glasgow SECC JUST ADDED
Mon 14-07 Manchester Arena A few tickets left
Tue 15-07 Manchester Arena Very few tickets left
Thu 17-07 Manchester Arena JUST ADDED
Fri 18-07 Manchester Arena JUST ADDED
Sat 26-07 London 02 Arena Very few tickets left
Sun 27-07 London 02 Arena A few tickets left
Tue 29-07 London 02 Arena JUST ADDED
Wed 30-07 London 02 Arena JUST ADDED

Koga zanima kako i gdje kupiti ulaznice za koncerte u ostatku Europe može vidjeti na službenoj stranici Kylie.com!



Singing In My Sleep

Pojavio se tekst pjesme "Singing In My Sleep". Pjesmu su napisali Kylie, Jake Shears i Babydaddy iz Scissor Sistersa te su je opisali kao najčudniju i najmračniju Kylienu pjesmu ikad.
Nezna se hoće li pjesma ikad biti izdana.

Kylie Minogue X
(all that i see)
(all that i hear)

(all that i know)
(all that i feel)

(singing, singing)

everything i see is black
everything i hear is silent
i can't stay in this state
forever

everything i know is gone
everything i feel is heavy
i can't remember myself
sometimes

when the sky goes dark
and the sun is hiding
and i drift away
somewhere more inviting

when the stars are shining
when they keep me warm
well that's when i'm finding
the calm in the storm

so i've been singing in my sleep
singing in my sleep
somehow in my dreams i hear it

keep singing in my sleep
singing in my sleep
somehow in my dreams i feel you

if i could only find a place
if i could only wish it gone
i can't stay in this state
forever

if i could only walk away
if i could only leave myself behind
i can't believe that it's taken me
here

when the day turns into night
and the sun is hiding
and i drift away
somewhere more exciting

when the moon glows white
and it keeps me warm
well that's when i'm finding
power to transform

so i've been singing in my sleep
singing in my sleep
somehow in my dreams i see it

keep singing in my sleep
singing in my sleep
somehow in my dreams i hear it


singing
(all that i see)
singing
(all that i hear)
singing
(all that i know)
singing, singing
(all that i feel)
(all that i see)
(all that i hear)
(all that i know)
(all that i feel)

utorak, 04.12.2007. • KOMENTARI • (16) • # ~ TOP.

Kylie Minogue Picked As Star Of Next Year's Brits
Kylie Minogue Brit Awards 2002 Prema časopisu The People Kylie će sljedeće godine na Brit nagradama biti uručena glavna nagrada, ona za izuzetan doprinos glazbi.

Neimenovani izvor navodno je izjavio za The People: "Bila je to prilično jednoglasna odluka.
"Kylie je jedna od svima najdržih umjetnika te se već kroz 3 desetljeća drži na vrhovima top ljestvica.

"Također inspiracija je mnogim ljudima i izvan glazbene scene kao jedna od najhrabrijih i divnih ljudi u pop svijetu. "


Neki dobitnici nagrade prijašnjih godina: OASIS, PAUL WELLER, Sir BOB GELDOF, DURAN DURAN i TOM JONES. Inače ta nagrada se dodjeljuje samo glazbenicima iz Velike Britanije.
Od Kylie se još očekuje jedan spektakularan nastup.

Kylie je do sada za ostale kategorije na Brit Awards nominirana 8 puta te je dobila dvije nagrade 2002. godine.


Kylie Minogue pjeva na dodjeli Nobela

Kylie Minogue NRJ Music Tour Lyon France 2007Večernji list/Hina: Pjevačica Kylie Minogue sudjelovat će na ovogodišnjem koncertu koji se organizira u povodu dodjele Nobelove nagrade za mir 11. prosinca, izvijestili su organizatori, a prenose britanski mediji.

Pjevačici će se na koncertu u Oslu pridružiti i druge poznate pjevačice, Alicia Keyes, Annie Lennox i Melissa Etheridge. Koncert će se održati večer nakon svečanosti uručenja nagrade, a vodit će ga glumica Uma Thurman i glumac Tommy Lee Jones.

Ovogodišnji dobitnik nagrade bivši je američki potpredsjednik Al Gore i UN-ov Panel za klimatske promjene. Koncert će prenositi više od stotinu zemalja.

Kylie je ovaj tjedan najavila niz europskih koncerata tijekom 2008. Nastupit će u Francuskoj, Njemačkoj, Finskoj, Švedskoj i drugim zemljama Europe, a turneja će kulminirati dvama koncertima u londonskoj "O2 areni".
Zadnja turneja popularne pjevačice odgođena je nakon što joj je 2005. dijagnosticiran karcinom dojke. Nakon uspješnog liječenja u prosincu prošle godine vratila se na scenu u Sydneyju s nešto manje zahtjevnim programom.



Kylie at 'Le Grand Journal'

Kylie je prošlog tjedna nastupila na Francuskom showu 'Le Grand Journal', izvela je '2 Hearts' te dala intervju.

Nastup i intervju možete pogledati na sljedećim linkovima:

2 Hearts live at 'Le Grand Journal'

'Le Grand Journal' interview


X charts

X je ušao na službene ljestvice nekih zemalja uključujući Austraiju i Veliku Britaniju.
U Australiji album je ušao direktno na prvo mjestu službene top ljestvice(Aria Chart) te je dobio platinastu certifikaciju(70 000).
U Velikoj Britaniji album je ušao na četvrto mjesto s veoma dobrom prodajom od 82 370 prodanih primjeraka.
U sljedećem postu više o X-u na top ljestvicama.

UK:
1)Leona 164000
2) Shayne Ward 95000
3) Westlife 83692
4) Kylie 82370
5) Eagles 57000

Australia:
1) Kylie
2) Eagles
3) Jimmy Barnes
4) Timbaland
5) Human Nature


X USB

Album X se može kupiti i u USB verziji!

Kylie Minogue X USB
Kylie Minogue X USB
Kylie Minogue X USB
nedjelja, 02.12.2007. • KOMENTARI • (11) • # ~ TOP.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.





KYLIE FAN BLOG

Writer: LiMBO

KONTAKTI: jalle_01@hotmail.com


Online Users



Free Counter

LINKOVI
Kylie Krazy

Kylie.com
Kylie Twitter
Facebook
Kylie Konnect
Official Kylie MySpace
Official Japan site

SayHey
Kylie's Place - Kylie in Australia
TripTheSwitch
Kylie Minogue Brasil
Dance Kylie
FinerFeelings
Kylie Vault (Picture Gallery)

ARHIVA

02/2014 (1)
09/2012 (2)
08/2012 (2)
05/2012 (1)
03/2012 (1)
02/2012 (7)
01/2012 (2)
07/2011 (1)
04/2011 (1)
01/2011 (2)
12/2010 (5)
11/2010 (6)
10/2010 (9)
09/2010 (8)
08/2010 (8)
07/2010 (11)
06/2010 (17)
05/2010 (17)
04/2010 (10)
03/2010 (7)
02/2010 (4)
01/2010 (8)
12/2009 (6)
11/2009 (7)
10/2009 (14)
09/2009 (16)
08/2009 (15)
07/2009 (8)
06/2009 (16)
05/2009 (29)
04/2009 (25)
03/2009 (12)
02/2009 (7)
01/2009 (6)
12/2008 (6)
11/2008 (6)
10/2008 (8)
09/2008 (6)
08/2008 (7)
07/2008 (3)
06/2008 (4)
05/2008 (7)
04/2008 (9)
03/2008 (7)
02/2008 (8)
01/2008 (10)
12/2007 (8)
11/2007 (15)











DISKOGRAFIJA
STUDIO i VAŽNIJI ALBUMI/ SINGLOVI

(Kliknite na naslov albuma za više informacija)

X
-2 Hearts
-In My Arms
-Wow
-All I See
-The One

Showgirl Homecoming Live**

Ultimate KYLIE*
-I Believe In You
-Giving You Up

Body Language
-Slow
-Red Blooded Woman
-Chocolate

Fever
-Can't Get You Out Of My Head
-Love At First Sight
-In Your Eyes
-Come Into My World

Light Years
-Spinning Around
-On A Night Like This
-Kids
-Please Stay
-Your Disco Needs You
-Butterfly

Intimate & Live **

Impossible Princess
-Some Kind Of Bliss
-Did It Again
-Breathe
-Cowboy Style

Kylie Minogue
-Confide In Me
-Put Yourself In My Place
-Where Is The Feeling?

Greatest Hits *
-What Kind Of Fool
-Celebration

Let's Get To It
-Word Is Out
-If You Were With Me Now
-Give Me Just A Little More Time
-Finer Feelings

Rhythm Of Love
-Better The Devil You Know
-Step Back In Time
-What Do I Have To Do
-Shocked

Enjoy Yourself
-Hand On Your Heart
-Wouldn't Change A Thing
-Never Too Late
-Tears On My Pillow

KYLIE
-I Should Be So Lucky
-Got To Be Certain
-The Loco-Motion
-Je Ne Sais Pas Pourquoi
-It's No Secret
-Turn It Into Love

* Greatest Hits album
** Live album



OSTALI ALBUMI

- Compilations:
Greatest Hits (1992) · Hits+ (2000) · Confide in Me (2002) · Greatest Hits 1987-1999 (2003) · Greatest Hits 1987-1997 (2003) · Kylie Minogue: Artist Collection (2004) · Ultimate Kylie (2004) · Confide in Me: The Irresistible Kylie (2007)

- Remix albums:
The Kylie Collection (1988) · Kylie's Remixes Volume 1 (1989) · Kylie's Remixes Volume 2 (1992) · Kylie's Non-Stop History 50+1 (1993) · Greatest Remix Hits 1 (1997) · Greatest Remix Hits 2 (1998) · Mixes (1998) · Impossible Remixes (1998) · Greatest Remix Hits 3 (1998) · Greatest Remix Hits 4 (1998) · Boombox (2008)


OSTALI SINGLOVI

-Locomotion
-Especially For You
-Keep On Pumpin' It
-Where The Wild Roses Grow
-G.B.I
-Over The Rainbow



TURNEJE

- For You, For Me - 2009
- KYLIEX2008
-Showgirl Homecoming - 2006/2007
-Showgirl - The Greatest Hits Tour - 2005
-Money Can't Buy (samo jedan koncert) - 2003
-Fever - 2002
-On A Night Like This - 2001
-Intimate & Live - 1998
-Let's Get To It - 1991
-Rhythm Of Love - 1991
-Enjoy Yourself - 1990
-The Hitman Roadshow/Disco In Dreams - 1989


TV

1980. Skyways (mini serija)
1980. The Sullivans (TV serija)
1985. The Zoo Family (TV serija)
1985. The Hernderson Kids (TV serija)
1986. Piano / Fame and Misfortune (mini serija)
1986.-1988. Neighbours (TV serija)
1994. The Vicar of Dibley (TV serija)
1997. Men Behaving Badly (TV serija)
2004. Kath & Kim (TV serija)
2007. Doctor Who, Voyage Of The Damned (SF serija)
2009. Horne & Corden (TV show)


FILMOVI

The Delinquents (1989)
Streetfighter (1994)
Hayride To Hell (Short) (1995)
Bio-Dome (1996)
Misfit (Short) (1996)
Diana & Me (Cameo) (1997)
Sample People (2000)
Cut (2000)
Moulin Rouge (2001)
The Magic Roundabout (2004)
White Diamond (dokumentarni film) (2007)
Blue (2009)