izvrsno, baš dobro izgleda! sviđa mi se lagana izvedba, takvu sprema i šefika a ja jon se uto nemišan. nema crvene paprike, dodane masnoće i luka, jedino šta ona u meso stavi malo papra a manje riže.
02.12.2021. (15:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neki dan sam je kuhala. Unutra ubacila narezanih domaćih kobaja i špekeca, tak malo za "doraditi okus". :) Energetska bomba je bila, ali bolje energetska nego atomska! ;)))
Finoooo!
02.12.2021. (17:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koji luksuz, ja od kile i pol mesa uz izdašnu pomoć riže - nahranim četvoricu u tjedan dana :))) Šalim se, i idem brzo poručiti na pravu instancu želju da i mi negdje za vikend okusimo prvu ovogodišnju, red je. Sa filanim paprikama se još kako-tako snalazim, ali kada krenem kidati listove sa glavice zelja, to je katastrofa; to je bez ikakve sumnje stvar za Onu koja to čini kako treba s osmijehom u očima. Uživaj, pozdrav :)
02.12.2021. (17:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meni malo sumnjivo to kratko kuhanje od 20 min, ali ja i nisam baš neka kuharica ) - djeluje lijepo i fino :) Zapršku izbacujem iz mnogih jela, izgleda da je višak.
02.12.2021. (19:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Postajete zvijezda Bloga, jer se svako malo nađete kao odabir dana ili tjedna. Iskreno čestitam. Što o sarmi? Često je, zadnjih dana, uvršćujem u moj planirani jelovnik.
Moja sarma ima zapršku, crvenu papriku i ostale mirodije. Mi dva u našim godinama to možemo /ha ha/ Poseban pozdrav
03.12.2021. (17:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slažem se da je sarma kraljica zime. :-)))) Obožavam ju, a prije nekoliko godina sam umjesto riže stavila ječam i oduševila sam se pa ju sad češće pravim s ječmom nego s rižom. :-))))
03.12.2021. (18:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Virujem daje ukusno, ali ja san odgojena na crvenim umacima, ništa bez"konšerve" . A muž me naučio na jače začinjeno, tako da je neizostavna i ljuta paprika! (Šekondi gušti!):-)))
04.12.2021. (10:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Inače... ja sam u familiji taj koji motam sarme pa me iznenadila prva slika - zar netko stvarno uspije umotati sarmu od razrezane glavice!? Ja se katkada, ako je zelje lošije bakćem i s cjelovitim listovima, a nisam baš neki antitalent! ;-)
Ah NE, opozivam izrečeno - vidim, desno su već odvojeni listovi, a ovo su razrezi ostatka glavice, baš tako kako i ja nastavljam...! Toooo!
BTW, imam neku svoju furku - pred-dinstanje riže npr... i dodavanje jaja u ohlađenu smjesu da se sve poveže... ali to je samo nijansa... Koja funkcionira.
04.12.2021. (13:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aj nek si napisala da je to za 4 dana. Kad je krenulo 2 glavice, pa kilo i šezdeset mesa, reko jbt, koliko Lit može pojest... Btw, nisam nikad radila nit jela bijelu sarmu. Al ko što reče Diablo gore, ne sumnjam da je ukusno.
04.12.2021. (20:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carstvo snova
Odlična...ja sam juće pravila za danas ričet ili ješprenj..
Volim jesti na žlicu kad je zima i hladno vani.
02.12.2021. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Jelo stvoreno za prosinac....
02.12.2021. (15:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
izvrsno, baš dobro izgleda! sviđa mi se lagana izvedba, takvu sprema i šefika a ja jon se uto nemišan. nema crvene paprike, dodane masnoće i luka, jedino šta ona u meso stavi malo papra a manje riže.
02.12.2021. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
moja je boljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
02.12.2021. (16:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
pošalji malo poštom sarma je nakon sedmog podgrijava najbolje
tako je uvijek govorio moj djed
02.12.2021. (16:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
široka perspektiva
Zanimljivo; i da, mljac!
02.12.2021. (16:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
anči. kad se naučiš spremit šalšu tek onda možemo pričat o sarmi
02.12.2021. (16:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Fino, ali nije me 'pogodila' želja, uspjela tek čaj maloprije skuhati... ali potrudit ću se poslije barem za finu večeru :)
02.12.2021. (16:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Neki dan sam je kuhala. Unutra ubacila narezanih domaćih kobaja i špekeca, tak malo za "doraditi okus". :) Energetska bomba je bila, ali bolje energetska nego atomska! ;)))
Finoooo!
02.12.2021. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Divan ručak. A vjerujem da jesi kuhala
02.12.2021. (17:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Koji luksuz, ja od kile i pol mesa uz izdašnu pomoć riže - nahranim četvoricu u tjedan dana :))) Šalim se, i idem brzo poručiti na pravu instancu želju da i mi negdje za vikend okusimo prvu ovogodišnju, red je. Sa filanim paprikama se još kako-tako snalazim, ali kada krenem kidati listove sa glavice zelja, to je katastrofa; to je bez ikakve sumnje stvar za Onu koja to čini kako treba s osmijehom u očima.
Uživaj, pozdrav :)
02.12.2021. (17:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ruiz
sarma je kultno jelo, tu spora nema
02.12.2021. (17:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Mljac! :)) uživajte!
02.12.2021. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Meni malo sumnjivo to kratko kuhanje od 20 min, ali ja i nisam baš neka kuharica ) - djeluje lijepo i fino :)
Zapršku izbacujem iz mnogih jela, izgleda da je višak.
02.12.2021. (19:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Lijepo, lijepo. Dobar tek!
02.12.2021. (21:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zemlja2
Postajete zvijezda Bloga, jer se svako malo nađete kao odabir dana ili tjedna.
Iskreno čestitam.
Što o sarmi?
Često je, zadnjih dana, uvršćujem u moj planirani jelovnik.
Moja sarma ima zapršku, crvenu papriku i ostale mirodije.
Mi dva u našim godinama to možemo /ha ha/
Poseban pozdrav
03.12.2021. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mikitarije
Slažem se da je sarma kraljica zime. :-)))) Obožavam ju, a prije nekoliko godina sam umjesto riže stavila ječam i oduševila sam se pa ju sad češće pravim s ječmom nego s rižom. :-))))
03.12.2021. (18:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Sarma, kako to gordo zvuci! :)))
03.12.2021. (21:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Bravooo! Dobar tek! I lijep zaključak i želje - svatko na ovome svijetu da ima; da nije gladan...Ljubim!
03.12.2021. (23:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjećanje i osvrti
Virujem daje ukusno, ali ja san odgojena na crvenim umacima, ništa bez"konšerve" . A muž me naučio na jače začinjeno, tako da je neizostavna i ljuta paprika!
(Šekondi gušti!):-)))
04.12.2021. (10:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Inače... ja sam u familiji taj koji motam sarme pa me iznenadila prva slika - zar netko stvarno uspije umotati sarmu od razrezane glavice!? Ja se katkada, ako je zelje lošije bakćem i s cjelovitim listovima, a nisam baš neki antitalent! ;-)
Ah NE, opozivam izrečeno - vidim, desno su već odvojeni listovi, a ovo su razrezi ostatka glavice, baš tako kako i ja nastavljam...! Toooo!
BTW, imam neku svoju furku - pred-dinstanje riže npr... i dodavanje jaja u ohlađenu smjesu da se sve poveže... ali to je samo nijansa... Koja funkcionira.
04.12.2021. (13:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
evo se kuhaju
04.12.2021. (18:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Lipo to izgleda, ne sumnjam ni da je ukusno...
ali... više volin onu žešću, crvenu verziju! :)))
04.12.2021. (19:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Aj nek si napisala da je to za 4 dana. Kad je krenulo 2 glavice, pa kilo i šezdeset mesa, reko jbt, koliko Lit može pojest...
Btw, nisam nikad radila nit jela bijelu sarmu. Al ko što reče Diablo gore, ne sumnjam da je ukusno.
04.12.2021. (20:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Emir Nisic
neki dan ja s posla, kad sarma čeka na stolu, i ja sam jeo, jeo, jeo i jeo :D i jeo :D sramota me koliko , ali ne žalim
04.12.2021. (21:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...