ponedjeljak, 17.12.2018.

Pokušajmo

Zašto se napada osobe koje samo iznose svoje mišljenje o kulturi izražavanja pojedinih osoba prema osobama koje su drugačijeg mišljenja od njihovog? Blog je tvoja osobnost, to si ti i svi mi imamo drugačija izražavanja i s toga ako ne možemo normalno komunicirati onda pokušajmo i ne napadati osobu zbog njezinog napisanog teksta, jer postoje tekstovi koji su nama bliži po našem razmišljanje.
Već sam jednom ili možda više puta napisala da slobodno napadate mene ako vam se nekoga napada jer ja sam naučena na napade i obranit ću se na svoj način ili ću se suglasiti s napadom jer od svakog napada nešto naučim o sebi a i o osobi koja me napada.
Predblagdansko je vrijeme i trebamo se dražiti, trebamo priznati sebi samima da imamo grešaka a ne napadati nekoga tko ima drugačiji stav i mišljenje od našeg.


(23:13) ~> Image and video hosting by TinyPic (12) (?)


budi sretan

Dugo, da dosta dugo sam gledala u praznu bijelu plohu svog ekrana i sada, da baš sada dobila volju da ti napišem nekoliko riječi "nedostaješ mi, nedostaje mi tvoj glas" ali moram to zaboraviti jer krenuli smo svaki svojim putem ti popločenim, ja s rupama, ali imam snage hodati po takvom putu jer sam se naučila i znam da nisam sama i da imam sjećanja koja nikada neće otići.


(07:53) ~> Image and video hosting by TinyPic (5) (?)


<< Arhiva >>

Image and video hosting by TinyPic
Design by: teuta