V has a new pet

nedjelja, 04.12.2022.
Simulanti


:DDDSpići

subota, 03.12.2022.
Spići kukiji. Radila sam ih jučer, kako je to Klocky već bila i otkrila. Mene je nje sad već malo strah - nemam pojma kako joj uspije unaprijed otkriti sve što ću ja raditi. Sve mi se čini da... ili joj netko iz moje blizine to dojavljuje (guje iz njedara :I), ili su tu neke druge zle sile posrijedi (odlazi od mene, Sotono).

No, dobro, istražit ćemo to poslije... ajmo sada o spićima. Kao što se vidi, ovo su čupave glave malih spića. Mislim, valjda se vidi, nisam ih 'utezala' ni njih ni slike; stvarno su ovakvi mali i slatki a ne nekakve 'bijesne kuje'... mada, s tim malim dobricama nikad ne možeš biti siguran hoće li se povampiriti :)))
Alzo... radila sam ih od tijesta s kokosom, i svaki se oblikuje rukama od četiri komadića. I nije ih teško raditi ali meni je nakon nekog vremena malo dozvizdilo pa sam onda radila 'roščiće'

Ali, ne uznemiravam se ja zbog toga što mi tako nekad nešto dozvizdi,... Pa svatko ima pravo: reći, igrati se i raditi što želi onako kako mu padne na pamet, bez da mu netko drugi određuje kada će i smije li uopće (jasno, ne govorim o osobama koje nisu sposobne same brinuti i odlučivati o sebi, i jasno ne govorim o kriminalnim radnjama). Mislim, to bi već i svaka budala trebala znati, ali nije na odmet spomenuti.
I što bih se ja sad uznemiravala ako bi se našao netko tko bi mi branio da radim roščiće od tijesta za spiće (a zapravo, spiće sam radila od tijesta za roge... ali možda bi vam to sad bilo preteško shvatiti, pogotovo ako se ne razumijete u prhka tijesta :))), pogotovo kad je sve što ja radim dobro :DD
I da... nekad nije dovoljno takve samo ignorirati... ponekad je u redu i reagirati i reći što vam smeta. Kad god mislite da treba... i pazite sad - NI TO VAM NITKO NE SMIJE ZABRANITI :)

Ili to, ili budite praktični kao Gypsilonkin muž... koji se nikada ne bi uvlačio tamo gdje se tange uvlače :D
E, a sad može i Jelen doći :)
<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.