novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

Vijesti s bloga

03

pon

06/24

Oni

Oni

Jedan ima fiksaciju na muški spolni organ (vlastiti) pa mu je zayebanciya brutalna.
Ponekad pretjera pa svi okrećemo očima.
Onda nas on počasti novom rundom vrućeg humora pa se smijemo.
On je drag, piše
Dvi (+/-) tri...

Ona se zeza i na svoj i na tuđi račun, imaginacija joj je bezgranična, odlično čita ljude. Nije vic, ali kad smo razgovarali o tetovažama, rekla mi je da zna da ja imam tetovirana krila na leđima. Velika. Preko cijelih leđa. Pitala sam je otkud zna - a ona kaže da se priča po selu, po svim birtijama o mojoj tetovaži.
Nemam tetovažu, naravno.
Ali... Nikad se ne zna...
Kaže za sebe da će postati stand-up komičarka i pjevačica.
Talenata bezbroj - za općenarodno veselje.
Nju volim.

03

pon

06/24

Moj blog teenager

Moj blog teenager

Budući da sam ovih dana bolesna i većinom se ne mogu pomaknuti s kauča, razmišljam o mnogim stvarima. Većinom razmišljamo o glupostima, kada imamo puno vremena za razmišljanje. Bar ja.
No, nekako mi je u tim razmišljanjima palo na pamet kako već zaista dugo imam ovaj blog, statistika kaže, za koji dan četrnaest godina.. Znači moj blog je naveliko ušao u pubertet. Zato i je pao u stanje lijenosti i nedostatka inspiracije.

Sjećam se jako bistro večeri kada sam ga otvarala i kada su počeli stizati prvi komentari. Zahvalna ću zauvijek biti osobi koja me potaknula da počnem pisati u trenutku najvećeg životnog pada, boli, tuge i razočaranja. I pokrenulo se nešto, malo po malo, moja svijest o tome da znam pisati, solidno, ljudi koji su se polako poćeli povećavati i koje sam počela čitati, nakon nekog vremena dobila sam neku vrstu posla na lokalnom portalu, upravo zahvaljujući pisanju..

03

pon

06/24

Vježbaj!!!!!

Vježbaj!!!!!

Baš sam se od srca nasmijala kad mi je Anđela predložila da idemo u teretanu. Dok sam se ja doslovno njoj iscerila u facu, ona je bila skroz ozbiljna. Nije odustajala od paklenog plana da se nas dvije upišemo u teretanu. Dobro bi nam došlo oba dvije malo tjelovježbe jer ja sam ionako sva fizički gnjila (to ja kažem) , a ona cijele dane provodi u autu, a i kaže da se u posljednje vrijeme jako udebljala. I tako dok sam slušala njene ideje i planove koje je ona do detalja razradila, u jednom trenutku mi je došlo da zaplačem kad sam se sjetila da se meni želje uvijek ostvaruju, ali ne onda kad ih ja želim nego malo sa zakašnjenjem. Koliko sam samo željela otići baš u teretanu da i ja malo uz nečiju pomoć vježbam na spravama koje su meni pristupačne. Ali, jbga, nikad nisam našla nekog da bi sa mnom išao u teretanu. Ne znam jeli to iz srama da ih'ko vidi sa mnom ili zbog nedostatka vremena, piše Šušunjara.

31

pet

05/24

Šetnja Floraartom

Šetnja Floraartom

Nema više velikih šatora u kojima se i mi i jadno cvijeće kuhamo, manji su šatori, vidim pomak ka vanjskim dekoracijama. Bravo, piše Zlica od opaka.

Ok, još ih je malo. Ali Oblak Dobriše Cesarića mi je ukrao srce, u trenu.
Ponavljam, malo malo, djeluje prazno, ali to je početak. Osim Oblaka, izdvojila bih Zagrebačke parkove, na jednoj strani panoa fotka, na poleđini plan i popis svih stabala u parku. Savršeno.

Tu još ima malo zmijica te kako i zašto čuvati životinje. Solidno radionica za djecu.

Sad dolazimo do prodajnog dijela: na mjestu nekadašnjh izložbenih šatora, sajam. Da možemo bez sajmišta, ne bismo ih imali. Ovako, djeluje podnošljivo. Uz cvijeće i biljke koje nisu cvijeće.

28

uto

05/24

Histrionsko - voajerska simbioza?

Histrionsko - voajerska simbioza?

Prateći društvene mreže može se primjetiti jedan prilično očit fenomen:

S jedne strane, tu su histrionični ljudi, bolesno željni pažnje, a koju privlače na sve moguće načine kojih se sjete, koriste društvene mreže upravo kako bi i na njima to činili, najčešće olako servirajući svoju privatnost ili pak tjelesne atribute "na izvol'te", svijesni da sve što objave ima mogućnost doći do velikog broja ljudi, a što posljedično zadovljava njihov poriv za privlačenjem pažnje, pogotovo kada rezultira masom pohvalnih komentara i "lajkova".

Takve se u medijima danas naziva "influencerima", piše toco1980foto.

Prikaži još vijesti...
Top bloggeri
KonobaricaKonobaricaNema garancijeNema garancijeAnnaboniAnnaboni

Blog tjedna

PozitivkaPozitivkaPriroda
PjesmaJedno divno JutroCity Of Love Zagreb beer festBabin zubI Love The Night

<fotoblogPo otoku KrkuJako ukusan obrokKameni cvijetJedan svijet nade raste tiho u srcu tvomKoja je vama najdraža?Što je srcu dragoJutros smo se probudili mamurni.YNesretni XVII?

Unplugged lightsEto, baš mi se jela pšenična tjestenina

25. Homo si teć>Splitska tortaZ

Statistika

Zadnja 24h

6 kreiranih blogova

148 postova

383 komentara

170 logiranih korisnika

Trenutno

3 blogera piše komentar

15 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

Pravila zaštite privatnosti

Politika o kolačićima

impressum