tajanstvena ljubav

13.05.2021.


Koliko me pamćenje moje služi dragi moj profesore moja prva ljubav bila je stvarna ali nevidljiva svima pa čak i meni samoj a sada ću obrazložiti kako i na koji način.

Krenula sam u prvi srednje i bila u ženskom razredu, te nakon mjesec i po dana u razredu su se cure grohotom smijale kada sam sijela na stolicu u klupu, kolegicu do sebe sam pitala čemu se slatko sve smiju a ona mi je samo rekla "Pogledaj svoja leđa ako možeš jer na leđima imaš poruku" "Poruku? Kakvu poruku?" "Okreni se da ti skinem poruku napisanu samo tebi". Nakon tridesetak minuta u ruke mi je stavila papir A4 na kojem je lijepim rukopisom pisalo SAMO ZA TVOJE OČI
Dva dana nakon te poruke ispod klupe me čekala slijedeća poruka TVOJE OČI ĆU UVIJEK SANJATI

Poruke su stizale po svim klupama u učionicama gdje sam imala predavanja a nitko kao ni ja nikada nije nikada vidio osobu koja me toliko voljela te je moja prva ljubav do dana današnjeg meni ostala tajna, ali bilo je lijepo čitati poruke pisane po školskoj klupi ili na papiru formata A4.

priču napisala ANDREA BOSAK

posebnaruža za moje drage blog prijatelje koji trpe teror jedne osobe svakodnevno po nekoliko puta kao i ja te moraju brisati njegovo nekulturno izražavanje i teror
koliko god je uporan mi smo više uporniji od njega jer imamo svoje ja koliko god on mislio drugačije
s njim se nikada nije moglo niti se može kulturno komunicirati jer on ne prihvaća kulturu dijaloga, on jedino što zna je maltretirati.

More ljubavi mu je digao krila, ali nadam se da ta krila neće biti dugo u zraku

gdje su?

12.05.2021.

na tekstu ispod ovog nestalo mi je četiri komentara ne znam kako i tko je to uspio napraviti ali čini mi se bizarno da komentara nema i da nema mojih odgovora na njih jer komentari ni odgovori nisu vulgarni jer svi mi znamo kulturu komuniciranja s toga molim teatralnog i teutu da ne misle da sam ja maknula komentare njihove i svoje odgovore na njih.
sve vas volim, ugodna vam predvečer

znam da


postoje dosadni, naporni, uporni, pametni, blesavi, umiljati, divlji, svojeglavi,. zanimljivi. ne zanimljivih
ja spadam u skupinu dosadnih i nije ni problem pokušati se promijeniti jer to se može ako imamo volje ali ako nemamo volje promijeniti sebe tada moramo trpjeti sve ono što doživljavamo jer to je naša karma.
Svi mi smo tu da bi prvenstveno shvatili sebe i ne možemo se nametati tamo gdje nismo poželjni, samo smo ljudi sa svojim manama i vrlinama i uvijek da baš uvijek i svugdje pronalazimo osobe slične sebi jer tako se nadopunjavamo s obzirom da ta osoba slična nama ima nekih mana i vrlina koje nemamo mi sami.

ne smijem biti nekulturna i bezobrazna ali ovaj buling jedne osobe nad pojedincima prelazi sve granice ljudskosti jer napada samo zato da bi nahranio svoj ego i uništava sve što je normalno jer uništiti normalno njemu je duševna hrana a kako ga zaustaviti tu nitko nema odgovor jer sve mi se čini da njegovo maltretiranje nekome odgovara.

žao mi je što pametne osobe zbog njegovih nekulturnih ispada odlaze jer se krpelja riješiti ne mogu na drugačiji način a trebali bi biti ono što jesu i pokazati mu da nije jači u ničemu od njih.

<< Arhiva >>