Malo sređujem blog

11.10.2019.

Nešto sam zeznula i poremetio mi se dizajn pa ga sad sređujem. Još sam u Rijeci i sve vas srdačno pozdravljam dragi moji blog-prijatelji.
h v a l a__n a__p o s j e t i

Vidimo se uskoro

06.10.2019.

Kao što već mnogi blogeri znaju Morski i ja, često se krećemo na relaciji Zagreb - Rijeka (ova više) i Rijeka - Zagreb. Za sada ne možemo biti stalno zajedno ali sve ima svoje prednosti i mane, zar ne? Na što mislim, sigurno već znate. Mi smo uvjerenja da je najbitnija ljubav u vezi (koju svakako imamo) a sve ostalo su varijacije na temu.

Dakle, sutra pak putujem kod Morskog na nekoliko dana ali i dalje ću biti prisutna na blogu jer samo mijenjam
destinaciju boravka. Pozdrav svim našim dragim blogerima.


h v a l a__n a__p o s j e t i

Ah te smokve!

03.10.2019.

Kod nas u Češkoj ne rastu smokve samo ih se može kupiti (i to suhe) u dućanu i tako uživati u njima. OK meni su takve preslatke pa ih baš nisam voljela jesti.
Međutim kad sam se doselila u Hrvatsku napokon sam mogla probati svježe smokve ali nitko me nije upozorio da se ne smiju jesti nezrele i osim toga nisam niti znala razliku između zrelih i nezrelih.

Što je bilo i za očekivati (kakve sam sreće) baš sam probala nezrelu smokvu i tada sam doživjela pravi pakao u ustima i na usnama hehehehe. Peklo me jako i to cca 2-3 sata. Naravno, to se više nikad nije dogodilo, naučila sam lekciju.

h v a l a__n a__p o s j e t i

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.