Stiglo je vrijeme i za ovo...

06.07.2021.

Od pauze nastade odlazak s bloga.hr. Zašto? Uvijek sam govorila da kad se više neću osjećati ugodno na ovim stranicama da ću otići. Evo, došao je i taj dan. Na samu spomen riječ - blog - javi se u meni silno gađenje i nelagoda (blago rečeno).

Naravno, znalo je biti ugodno ali to su neka davna vremena kad je bio neki drugi admin (profesionalan, poticajan i nepristran), kada nije bilo nekih blogera koji zagađuju ovaj prostor.

Nekad prije to je bio Fresh (možda je i sada prisutan?!), pa svima poznata ali uglavnom u negativnom smislu AnnaBonni iliti donabellina. Takva osoba kao što je ona spada u korov koji se vremenom sve više širi i zagađuje prostor, pogotovo uz adminovo odobravanje.

Mogla bih nabrajati još podosta ali mislim da to ne bi imalo smisla, glavne negativce ipak jesam. Blog.hr je postao tračara, svađaonica, vrijeđaonica...jednostavno prostor kojeg treba izbjegavati nadaleko i naširoko.

Jasno, ima ovdje jako dobrih, poštenih i kvalitetnih blogera ali sve ih je manje i manje...odlaze i na kraju će ostati samo pusti korov bez ijednog cvijeća i mirisa, samo će ostati ogavan smrad.

Eto, nakon toliko godina pisanja na blogu.hr (17.12.2005.) napuštam ove stranice čiste savjesti, s gorčinom u srcu ali ujedno i slobodna kao divlja patka, kako to ja znam reći. Nadam se da će admin biti bar toliko profesionalan da neće obrisati ovaj moj zadnji post.


Pozdrav svim poštenim i meni dragim blogerima.


P.S: Samo da se zna, ja nisam otišla s bloga radi one koju sam spomenula u postu jer sam JA za nju nedostižna što god ona radila i pisala (iako bi ona voljela da bude poput mene). Napustila sam blog jer sam JA tako odlučila zbog općeg stanja na blogu.hr.

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.