srijeda, 25.05.2011.

Zar je svemu tako brzo došao kraj? :S

Osjećam se užasno, izdjanički, pokvareno, nezahvalno, osjećam se kao da sam smeće neko. Toliko toga su mi pružili, a ja njima tako, tj. ne samo njima već i sebi. Oni me nagrade, puste me svuda, a ja tako. Naime, radi se o školi. Ove godine sam potpuno zaribala. I da znam da je kasno, znam da je prekasno za ispravljanje ocjena, jer imam tri čiste jedinice koje se doista ne mogu ispraviti. Fizika i matka su mi ubitačne, to mi nikako ne ide, pa to znam da mogu za popravak koliko toliko naučiti, jer znam da bez pol beda puštaju, prošle godine sam se uvjerila. Ali problem je u raski i mom hrvatskom. Rekla mi je da imam pravo na ispravljanje dvije negativne, a ja ih imam više od pet. Znam da nema šanse da fiziku ili matematiku popravim, jer sam im se zamjerila i sada mi najmerno nedaju nikakvu šansu osim popravka. Ali i to sam si sama kriva jer imam dug jezik i jer sam pomalo hiperaktivna. Nije im jasno da ne mogu sjediti na satu 45 minuta mirno, da moram imati onu svoju žutu minutu. Ali eto to sam sama kriva. I sada ne da mislim da ću past razred, već mi je to zagarantirano. I tako mi je teško zbog tog, tako se osjećam glupo i jadno. Pokvarena sam. Oni su mi toliko toga dopustili, od izlazaka do pušenja. A ja tako. Em zbog sebe si radim štetu, umjesto da sam se koliko toliko potrudila, jer doista meni ne treba puno, meni je dovoljno 15 min i ja sam gotova s učenjem da sam na vrijeme učila. Ali sada je to malo žešći problem, toliko sam u govnima da se ne mogu izvuć iz njih. Samoj sebi uskačem u trbuh, ali tako mi i treba kad sam se cijelu godinu glupirala, izlazila i samo mislila na to kako izać van i slagati starcima da sam učila. Da sam se bar potrudila učiti kada dođem doma, ne ja odmah sjedam na laptop ili komp, zavisi kako kada. Ja sam jedno pokvareno derište koje je nezahvalno i tako mi sada treba, i ako budem imala kaznu, a sigurna sam da ću imati, sama sam si kriva. Šta nisam mislila ranije na to? Bila sam glupa. Ovo mi nije ni malo trebalo. Voljela bih vratit vrijeme unazad, ali ne ide to nikako. To je nemoguće. Iskreno, osjećam kako me u plućima steže, kako me oko srca boli, ali baš taj osjećaj, ne da si ga zamišljam, već doista to osjećam. Ne mogu više ovako, pucam. Plačem svaku večer, jer sam takva kakva sam, ali zar sam morala biti takva. Pa nisam retardirana, da nisam mogla naučiti, ali meni je bilo do zajebancije. Evo mi sada te zajebancije, sve mi se naplaćuje. Da sam ranije ovako razmišljala ništa se od ovog nebi desilo, ali nisam ranije mislila. Nadam se da će mi jednog dana to oprostiti nekako, ali znam da sam ispala šugavo govno i da sam sama kriva i da mi tako treba jer ih nisam slušala. I mnogi me tješe, ja znam da bi oni voljeli da im uspije u tom tješenju, ali iskreno neuspjeva, jer znam da ništa neće biti uredu, vidim to. Idem sada, volim vas sve, puse


- 18:37 -

Komentari (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.05.2011.

Ha da :)

Skinula sam si album od Brune Marsa, i sada ga slušam po cjele dane. Baš mi se sviđaju sve pjesme s albuma. Sve i jedna ima odlične riječi i odličnu glazbu, nemam zamjerki ni na jednu pjesmu. I znam da bratu idem na živce s tim albumom, ali jednostavno sam se zarazila, tako će sada biti ovih dva-tri tjedna i onda će mi album dojadit i naći ću neki drugi od nekog drugog i onda ću tako s njim dosađivati. Ah to sam samo ja.

U subotu sam slavila rođendan. Pa bilo je dobro. Ok u disku nije bilo toliko zanimljivo, ali kada smo bili vani i cugali bilo je super. Slikali smo se, sprdali, i tako. Doista ne mogu reć da nije bilo dobro, kad je bilo. U disku nije bilo pretjerano zanimljivo jer nije bilo nikog, ono praktički. Prava partijana počinje tek u 4, a s obzirom da ja do tad ne mogu ostat nije mi bilo zanimljivo.

Škola je opet počela. I već sam se danas umorila. Neda mi se ništa, ne znam kako ću proć godinu, trta me je, ali i dalje se samo zezam. Samo vidim kak sam pala razred i kak mi nema nikud prek ljeta. A ništa moram se malo trgnut i počet popravljat te štete šta bi rekla moja razrednica.

Šta se tiče ostalih stvari, sve je onako kako je i prije bilo. Počela sam pisati dnevnik na laptopu, ali nije dugo potrajao, par dana i to je to. Iskreno zaboravim na njega, uvijek nešto radim, ili u photoshopu ili na internetu, ili sam na forumu i zaboravim na njega. Ali zanimljivo mi je to vođenje dnevnika. Jako me opusti kada se ispucam na tipkovnici. Divan osjećaj. Iskreno ja ne znam šta da vama pišem i ne znam zaš sam baljezgala ove gluposti, ali eto to bi bilo to. Puse svima :*

Photobucket

- 19:51 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

°Ukratko°

Photobucket

Ime: Amy
Dob:17

°Neke stvari o meni°

Photobucket

Djevojka koja na sve gleda pozitivno. Svijet joj je u ružičastoj boji. Voli iskrene ljude, ne voli laž, prevaru, dvoličnost. Uvijek na svojim greškama uči. Djevojka koja ima dva života, jedan svoj i drugi kojoj ga stvore oni koji ju ne vole. Jako tvrdoglava, koliko god da govori da prizna kada nije u pravu, nije istina, jer njena tvrdoglavost neda nikome da bude u pravu. Loša mana, zar ne? Ne voli previše tračati, ali ono što je čula i ima dokaz za to ili je vidjela kaže. U njenom životu postoje samo dvije osobe koje voli više od života, a to su njen tata i ujak. Ali to ne znači da ostatak obitelji ne voli. Obitelj joj je uvijek bila na prvom mjestu. Dosadni ljudi ju živciraju, ali nema tvrdo srce da ih samo tako otkanta. Ipak sluša njihove priče koliko god oni njih ponavljali i kasnije bila živčana, nego da ih samo tako otkanta. Voli primati kritike kao i komplimente.

°Najdraža°

Photobucket

Njena najdraža pjesma je: Daleko si <3

°Corset°

Ova kutija cigareta i ova cigareta je tako divno sređena. Presavršeno. Na slici se ne vide šljokice po kutiji, ali ima doista po sebi šljokice, i jako mi je teško bilo zapaliti takvu cigaretu. Previdno su to uredili. Imaju i roze. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket