ponedjeljak, 23.02.2009.

...bježi od mene, to je sve što znam to je najlakše...

Opet sve ispočetka, ali tako je lakše. I sad je fakat zadnji put, ako još jednom obrišem blog ne nadajmo se novom. Nego krenimo mi.

Do prije dan bila sam sretna, presretna. Bila sam u Bosni zabavila se i onda sam došla doma i počela se dopisivati s jednim kojeg volim i na kraju sanznam šta nisam htijela saznat IMA CURU i to moju imenjakinju. Htijela sam biti sretna, ali zar previše tražim, očito da previše tražim. Volijela bih da sve mogu promijeniti i da mi malo krene u životu, ali kao što vidimo to nije moguće. Sva sam se slomila, sve me boli, volijela bih da je ovo samo još jedna noćna mora, ali to je stvarnost, to je istina, i svaki put JA sam ta koja bude povrijeđena, koja pati. Nemojte misliti da sam zbog ovih slika u depresiji nekoj, ne nisam ja sam još uvijek ona ista, ali tako se osjećam, loše. Suze samo naviru na oči, ali ja im ne dam da teku, ne, ja NE ŽELIM plakati. Dosta mi je plača, to mi ide na živce. Samo mi je ŽAO, šta je sve to nepravdeno. Mislim da nisam zaslužila toliku bol, jel ja tražim previše? Ne, ne tražim previše, samo tražim MALO sreće, koja naravno neće doći. Ali nema veze nastavit ću živjeti u ovom BOLU. Volim vas sve. Vaša Amyicha :(

Photobucket

- 07:53 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

°Ukratko°

Photobucket

Ime: Amy
Dob:17

°Neke stvari o meni°

Photobucket

Djevojka koja na sve gleda pozitivno. Svijet joj je u ružičastoj boji. Voli iskrene ljude, ne voli laž, prevaru, dvoličnost. Uvijek na svojim greškama uči. Djevojka koja ima dva života, jedan svoj i drugi kojoj ga stvore oni koji ju ne vole. Jako tvrdoglava, koliko god da govori da prizna kada nije u pravu, nije istina, jer njena tvrdoglavost neda nikome da bude u pravu. Loša mana, zar ne? Ne voli previše tračati, ali ono što je čula i ima dokaz za to ili je vidjela kaže. U njenom životu postoje samo dvije osobe koje voli više od života, a to su njen tata i ujak. Ali to ne znači da ostatak obitelji ne voli. Obitelj joj je uvijek bila na prvom mjestu. Dosadni ljudi ju živciraju, ali nema tvrdo srce da ih samo tako otkanta. Ipak sluša njihove priče koliko god oni njih ponavljali i kasnije bila živčana, nego da ih samo tako otkanta. Voli primati kritike kao i komplimente.

°Najdraža°

Photobucket

Njena najdraža pjesma je: Daleko si <3

°Corset°

Ova kutija cigareta i ova cigareta je tako divno sređena. Presavršeno. Na slici se ne vide šljokice po kutiji, ali ima doista po sebi šljokice, i jako mi je teško bilo zapaliti takvu cigaretu. Previdno su to uredili. Imaju i roze. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket