ponedjeljak, 25.07.2011.

Uh uh ;D

život je krenuo dalje. tata više nije ljut. nisam u kazni. nalazim se tamo gdje sam danima htjela biti. lijepo mi je. istina je da bratića svako malo nema. ali iskreno kada dođe doma, odmah idemo van. nema se vremena za ljenčarenje doma i nema se vremena za dosadu. svaki dan živimo kao da je zadnji. sprdamo se. pronalazimo svakakve objave ljudi. naravno to su objave koje nemaju logike. smijemo se tome. jako sam sretna dok je god on tu. i da neda mi se doma, da želim ostat tu, ali uskoro se i bliži trenutak da moram doma. svaki da sve brže i brže prolazi. ne želim to. ali tako je kako je. bila sam na svadbi kod jednog rođaka. doslovno bratića. bilo je fenomenalno. istina je da nije bilo kao na ujakovoj, jer ujak je ujak. ali ne mogu se ni požaliti. jedino šta je na ovoj svadbi bolje je to da su bila dva prezgodna lika, dok to nije bilo na svadbi mog ujaka. nije bilo zgodnih. bilo je samo zabavnih ljudi. ali uglavnom. i to je sve prošlo.
nekada pomislim kada sam tako na te dvije svadbe bila, kako bi bilo lijepo da se ja mogu uskoro udati. meni je to prekrasno. kada vidim mladu sretnu i prekrasnoj bijeloj vjenčanici. kada vidim mladoženju sretnog u prekrasnom odjelu. kako da mi i ne dođe nekada da bi se i ja udala. tako dobra atmosfera. da želim se udati što prije.
šta se tiče ujne, totalno se promijenila. više nije onakva kakva je bila. sada se samo sprda. jedina činjenica koju sam shvatila je da previše histerizira, ali ne mogu joj zamjeriti kad znam da sam i ja takva. ali inače je super. ima stvari koje sam joj rekla u povjerenju još nikome to nije rekla. svaki put kada ide zapaliti zove mene da odemo na balkon ili stepenice da zajedno zapalimo, a i da nitko ne vidi da smo zapalile. stvarno se promijenila i to mi je jako drago. čak sam i zaplakala za njima kada su krenuli u austriju. tako mi je bilo žao što je brzo prošlo. em zbog tog šta će mi ona faliti, em zbog tog šta će mi on faliti.
krenula sam u grad od 8 do 11. mislila sam da je ekipa s kojom se sada družim glupa i slično, da su svi neka razmažena derišta i da su dosadni, ali nisu. oni su se totalno promijenili od zadnjeg puta kada sam bila s njima na folkloru. svi su odrasli. svi dijele tajne sa mnom, kao da me znaju godinama, a nismo se dvije godine družili. dobri su prema meni. pomognemo si međusobno. postala sam bolja s rodicom i to mi je drago. volim ju. toliko mi je falila cijelo vrijeme. i sada je opet to ono što je prije bilo.
to bi bilo to. morala sam se malo javiti. da znate da sam živa. puse svima <333

- 13:11 -

Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

°Ukratko°

Photobucket

Ime: Amy
Dob:17

°Neke stvari o meni°

Photobucket

Djevojka koja na sve gleda pozitivno. Svijet joj je u ružičastoj boji. Voli iskrene ljude, ne voli laž, prevaru, dvoličnost. Uvijek na svojim greškama uči. Djevojka koja ima dva života, jedan svoj i drugi kojoj ga stvore oni koji ju ne vole. Jako tvrdoglava, koliko god da govori da prizna kada nije u pravu, nije istina, jer njena tvrdoglavost neda nikome da bude u pravu. Loša mana, zar ne? Ne voli previše tračati, ali ono što je čula i ima dokaz za to ili je vidjela kaže. U njenom životu postoje samo dvije osobe koje voli više od života, a to su njen tata i ujak. Ali to ne znači da ostatak obitelji ne voli. Obitelj joj je uvijek bila na prvom mjestu. Dosadni ljudi ju živciraju, ali nema tvrdo srce da ih samo tako otkanta. Ipak sluša njihove priče koliko god oni njih ponavljali i kasnije bila živčana, nego da ih samo tako otkanta. Voli primati kritike kao i komplimente.

°Najdraža°

Photobucket

Njena najdraža pjesma je: Daleko si <3

°Corset°

Ova kutija cigareta i ova cigareta je tako divno sređena. Presavršeno. Na slici se ne vide šljokice po kutiji, ali ima doista po sebi šljokice, i jako mi je teško bilo zapaliti takvu cigaretu. Previdno su to uredili. Imaju i roze. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket