petak, 30.12.2011.

Sad idi briga me ;)

Nije me dosta bilo. A Bože moj. Takva je sudbina, škola jel -.-'.

Nalazim se u meni mojoj najmilijoj Bosni. Jako mi je drago da sam tu. Danas sam shvatila neke stvari i sada mi je malo lakše. Kako može biti toliko glup nije mi jasno. Ali nema veze. Sada se s njom zajebava kako su u braku, isto kao šta je sa mnom, sada nju zove stara, a ona njega stari, isto kao šta smo mi. Zar je ovo ikako moguće? Kada sam ovo danas doživjela, e sad sam ga tek počela ignorirati! Samo sam okretala glavu i razgovarala s njegovim frendom, kojem ona stalno stavlja srčeka i pusice na zid, mislim da ni jednom ni drugom nije bilo svejedno, ali boli me briga polako. Neka bude kako treba biti. Samo me zanima tko će mu biti tu poslije 01.01. Haha. Budala. Ali znam ja sebe, uh znam ja sebe i previše, ako i priđe neću moć odoljeti. Mada opet me muči šta s onim, onim dragim konobarom koji me je bario. Koji je bio jako sretan kada me je vidio kad sam došla pozdraviti ga. Nije skida osmijeh s lica. A nisam ni ja kada sam vidjela koliko je sretan. Inače je on najbolji prijatelj od bivšeg. Mada me to toliko ne dira. Znam ja sebe. Ma joj glupa sam i oni su glupi i točka.

Photobucket

No moram vam ispričati šta mi se desilo večeras. Bila sam ja tako sa sestričnom i njenim prijateljicama na kavi, jer sam znala da će biti mirno, svi su otišli u neku selendru na feštu, meni se nije dalo jer sam znala tko će sve biti, a polako mi se sere od njih. I mi smo tako ušle kad za šankom stoji policajac koji je na moj nagovor mog brata zezao i kao mu kaznu napisao. I pozdravim ja njega i on mene i nasmiješimo se jedno drugome i odem ja sjesti. I tako sam ja sjedila par minuta i on svako malo pogledava. Ja sam sjedila na kavi dobrih tri sata, dobra tri sata je on svako malo pogledavao, pa kasnije pričao s nekim likom i obojca pogledaju u isto vrijeme u mene. I ok, mene već polako sram, ne znam šta da radim, pravim se da gledam na mob, pa lupetam gluposti curama sam da one gledaju u mene i ja u njih, onda kada im ništa ne pričam i ne gledam u mob pogledam malo u njega, al odmah spustim pogled. I ode on i ja onak izdahnem napokon jel, kad evo njega nazad. I pogledava prema mom stolu i traži mene, pronađe me, i tako se zagleda. Mislim da je dobru minutu buljio, totalno je nejasan. Okej zgodan je, i prezgodan čak. Ali znam da je malo star za mene, da nije za mene. I zna i on to. Ali koji me kurac stalno gleda. Koji je njemu Bog. Totalno mi je nejasan, ali i dalje mi je prezgodan, pomalo mi prija šta gleda u mene, a ne u neku drugu, ali opet stani malooo.

Baš me zanima kako će se dalje u ova dva tjedna odvijati situacija ovdje. Ništa neću planirati u vezi ničega. Neka ide sve onako kako treba svojim tokom, ja ću samo uživati.

Puse svima od Amy :*

- 03:02 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

°Ukratko°

Photobucket

Ime: Amy
Dob:17

°Neke stvari o meni°

Photobucket

Djevojka koja na sve gleda pozitivno. Svijet joj je u ružičastoj boji. Voli iskrene ljude, ne voli laž, prevaru, dvoličnost. Uvijek na svojim greškama uči. Djevojka koja ima dva života, jedan svoj i drugi kojoj ga stvore oni koji ju ne vole. Jako tvrdoglava, koliko god da govori da prizna kada nije u pravu, nije istina, jer njena tvrdoglavost neda nikome da bude u pravu. Loša mana, zar ne? Ne voli previše tračati, ali ono što je čula i ima dokaz za to ili je vidjela kaže. U njenom životu postoje samo dvije osobe koje voli više od života, a to su njen tata i ujak. Ali to ne znači da ostatak obitelji ne voli. Obitelj joj je uvijek bila na prvom mjestu. Dosadni ljudi ju živciraju, ali nema tvrdo srce da ih samo tako otkanta. Ipak sluša njihove priče koliko god oni njih ponavljali i kasnije bila živčana, nego da ih samo tako otkanta. Voli primati kritike kao i komplimente.

°Najdraža°

Photobucket

Njena najdraža pjesma je: Daleko si <3

°Corset°

Ova kutija cigareta i ova cigareta je tako divno sređena. Presavršeno. Na slici se ne vide šljokice po kutiji, ali ima doista po sebi šljokice, i jako mi je teško bilo zapaliti takvu cigaretu. Previdno su to uredili. Imaju i roze. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket