četvrtak, 22.07.2010.

Volim te sada i zauvijek

Jednom je sve krenulo niz brdo i naše je prijateljstvo visilo na koncu. Pitanje je bilo hoćemo li se nastaviti družiti ili nećemo. Jer sam se ja bila jako promjenila. Bila sam mala mamina djevojčica koja je jako dobra i koja još k tome trenira. Nisam radila one guposti koje sam prije radila s njom, no onda sam vidjela da se to ne isplati jer je krenulo sve niz brdo. Svako malo bi bila bolesna i trenerica nas je napustila, a ja sam ostala bez onog šta sam voljela, to je rukomet, a skoro sam ostala i bez Nje. Nje koju jedino volim i do koje mi je jedino stalo. Naime kruže priče u mojoj obitelji kako bi moj tata možda trebao početi raditi u Austriji, a s tim da može napraviti nama papire da tamo živimo, to će tako i biti sigurno. Ali jedna jedina osoba mi neda da odem tamo, ne želim zbog nje otiči, zbog onog šta tu imam, zbog onog za šta ja trenutno živim, a to je Ona. Zbog nje dišem, zbog nje se budim, ona mi je jedina prijateljica, koja me doista voli i kojoj je stalo do mene i u dobru i zlu. Kada su mi prijatelji bili najpotrebniji, za vrijeme popravka, ona je bila uz mene, ona je jedina bila kraj mene i tješila me, ona je jedina praktički me podigla i uvjerila me da nije sve tako sivo. Ona jedina pokazuje da me voli i da joj je stalo do mene. Zahvaljujem Bogu šta me je na vrijeme okrenuo i pokazao mi pravi put i pokazao mi da ne postupam dobro sa svojim promjenama. Jer te promjene se nisu nikome svidjele pa ni meni, i onda sam došla sebi i postala ona koja sam bila. I sada naše priajteljstvo cvate kao nikada prije. Sada se volimo i obožavamo praktički. Sada smo svaki dan zajedno. Svaki dan pijemo kavu, pušimo cigarete, uživamo i naravno imamo jedna drugu. I zbog tog sam najsretnija. Šta me se tiče ne treba mi nitko dok god imam nju. I nadam se da ću ju imati zauvijek. Jer ju volim sada i zauvijek.
Ona o kojoj pišem zna da se radi o njoj. kiss

Hvala ti šta postojiš i šta me voliš takvu kakva jesam. =)

Photobucket

- 16:33 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 10.07.2010.

When love takes over =)

O pa tko se to sjetio napisati post. Amy se sjetila napisati post =). Uglavnom. Prvo da kažem šta se desilo na onom popravku. Matematiku sam tako lagano prošla, ali zato sam roknula fiziku. Naime nisam znala dva pitanja od 14 i nije mi dala da prođem, čak sam ispravila neke zadatke, ali me nije pustila, jer mi fali ono malo. Ja sam samo stala i gledala i nisam mogla vjerovati. Razrednica je ko drvena Marija sjedila, ma da bi koju dodala. Ali uredu, ne brine me toliko jer imam drugi rok i zagarantirala mi je da će me pustit na drugom roku, samo da još malo kao ponovim. Uredu. Ali onda kada dođem u 2. razred, jao si ga njoj. Pa bolje bi joj bilo da me pustila odmah. Imat ću i pozitivnu i voljet će me, ali neće znat da joj sva ta sranja zbog kojih pizdi radim JA cool. Uglavnom dosta o toj temi, neda mi se više o njoj.

I tako kako nisam prošla nije mi ljeto nešto najbolje. Ali eto šta je tu je. Bar sam matematiku prošla, jer ipak na nju sam bacila tisuću i pol kuna i sada da padnem. Pa ja bi se ubila. Ali dobro je ipak ljeto. Svaki dan sam na kupalištu. Svaki dan učim sat vremena. Svaki dan se zabavljam. I lijepo mi je. Ma nije ni tako loše. Najvažnije da sam ja na kupalištu s mojom najdražom kiss i da se zabavljamo. Sve i jedan dan preživljavam kao da je zadnji, kao da se više nikada neću probuditi, ali probudim se ujutro i opet novi dan.

I naravno ja sam dalje kreten i dalje mi se sviđa debil. Jel to mora uvijek biti tako, jel to moram biti baš tako kako je? Očito da. I dalje me boli kada se sjetim koliko laži, koliko ne istine i ne iskrenih postupaka. A čemu sve to? Da bi bio samnom, fuj gadi mi se. Nakon svega on se usudi mene pitati jel bi ja išla s njim na sokić. Jebo ga sokić i sve nakon toliko laži. Kako netko o najboljem prijatelju može lagati? Kako? Kako netko ima duše za to? Ali najbolje bi bilo da se više ne brinem oko tog, jer mi se neda. Neda mi se više misliti na to. Neda mi se razmišljati o tome. To je sada moja prošlost.

Uglavnom, više ne gledam na nekog dečka kao na dečka s kojim bi mogla biti, već pogledam ga i prokomentiram i to je to. Nema više kod mene gle kak je onaj seksi s njim bi mogla biti. Nema tog više. Sada je samo gle kako je zgodan i lijep i to je to. I naravno dodam kod tog zgodan i lijep glup. Jer ne može biti i zgodan i lijep i pametan u isto vrijeme, jer onda nije muško. Prijateljice me čudno gledaju nakon mojih izjava, ali ja se tako osjećam, to je ono šta sam ja odlučila. Ja sam odlučila odmoriti od sve i jednog dečka. Ne želim vezu, ne zato jer nemam vremena, već zato šta mi se neda to, nemam volje za time. Ne želim zabrijati s ni jednim dečkom, jer mi se neda to i ne želim to. Ovo šta pišem izgleda kao da piše neka ženska iz samostana. Haha, ali stvarno nakon svega meni se neda ništa.

I za kraj, baš smo nešto pričali neki dan i sinoć, šta ako On ne postoji? Šta ako su sve te knjige Kur'an, Biblija i ostale knjige izmišljene da vjerujemo u nešto, a Bog ne postoji. Ja više stvarno ne znam dal da mislim da On postoji ili ne, bojim se vjerovat, jer šta ako se razočaram kada umrem i skužim da On ne postoji, da je sve bila varka. Jer kako se ono kaže, Ne vjeruj Bogu i On je muškarac ;). Ne znam više šta da mislim, postoji li On doista ili ne. Tko će znat.

I to bi bilo to. Voli vas vaša Amy =)

Photobucket

- 07:30 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

°Ukratko°

Photobucket

Ime: Amy
Dob:17

°Neke stvari o meni°

Photobucket

Djevojka koja na sve gleda pozitivno. Svijet joj je u ružičastoj boji. Voli iskrene ljude, ne voli laž, prevaru, dvoličnost. Uvijek na svojim greškama uči. Djevojka koja ima dva života, jedan svoj i drugi kojoj ga stvore oni koji ju ne vole. Jako tvrdoglava, koliko god da govori da prizna kada nije u pravu, nije istina, jer njena tvrdoglavost neda nikome da bude u pravu. Loša mana, zar ne? Ne voli previše tračati, ali ono što je čula i ima dokaz za to ili je vidjela kaže. U njenom životu postoje samo dvije osobe koje voli više od života, a to su njen tata i ujak. Ali to ne znači da ostatak obitelji ne voli. Obitelj joj je uvijek bila na prvom mjestu. Dosadni ljudi ju živciraju, ali nema tvrdo srce da ih samo tako otkanta. Ipak sluša njihove priče koliko god oni njih ponavljali i kasnije bila živčana, nego da ih samo tako otkanta. Voli primati kritike kao i komplimente.

°Najdraža°

Photobucket

Njena najdraža pjesma je: Daleko si <3

°Corset°

Ova kutija cigareta i ova cigareta je tako divno sređena. Presavršeno. Na slici se ne vide šljokice po kutiji, ali ima doista po sebi šljokice, i jako mi je teško bilo zapaliti takvu cigaretu. Previdno su to uredili. Imaju i roze. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket