Povijest ljudske gluposti

ponedjeljak, 15.11.2021.

Novice

Katastrofa se dogodila, covid19 je ubio tri snježna leoparda u zoološkom vrtu,, i ne! Nije istinita antivakserska provokacija, kako ih je ubilo globalno zatopljenje.

Da bi se izbjegla opća panika, iz pouzdanih izvora doznajem da je zataškano kako se u susjednom kavezu, dogodila još stravičnija tragedija.

Navodno su u susjednom kavezu zaražena i tri jednoroga, i ne! Nije istinita antivakserska provokacija kako se tragedija dogodila zato što su zoološke vlasti zabranile djevojčicama trljenje jednorogovih rogova.

Za dvije čarobne životinje nije bilo spasa a trećem mlade veterinarke danonoćno trljaju rog, iz kojeg nažalost nikako da poteće duga.

Glupi antivakseri su se počeli skupljati ma Markovom trgu, strogo branjena policijom tražeći " Isti tren raspuštajte Stožer, raspišite izbore", uspoređujući anemičnog idiota,, pardon, "premjera!" s dr. Mengele.

Anemični idiot,, pardon "premjer" je odgovorio da nema "raspuštanja" ni novih izbora. te reagirao tako da pošalje vojsku dizati šatore i postavljati krevete za nove "kovid bolesnike", dokazujući tako da on nije nikakav doktor a najmanje dr. Josef Mengele, već kancelar,, pardon "premjer" Joseph Goebbels,, pardon,, ma jebiga!!!

U međuvremenu se po bolnicama ubijaju od posla,, pogledajmo kako to izgleda u Dubrovniku.

- 09:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.