NEMANJA: SMIRENOUMLJE

petak, 04.07.2008.

Dragi naš kaj

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Don Kaćunko je u vrhunskoj formi.

Na opasku jednog od komentatora:

- Ja bih se zamislio a ono bar zbog elementarnog poštenja prema ljudima koji su u tom ratu stradali i onima koji će ponovo nastradati zbog ovakvog besmislenog lupetanja u nekom novom ratu.

Don odgovara:

- @xddx zanimljiv ti je zaključak kojega posljedica nisi ni svjestan - naime, kad bi besmislena lupetanja bila uzrok ratova na svjetskoj pozornici i ti bi bio jedan od uzročnika!

Hahahahahh...odlično! Na razini onog besmrtnog kaj si kaj bolestan...

Budući da Maro kaže da bi kaj si kaj trebalo učiti u školama, evo historijata tog antologijskog komada:

Image and video hosting by TinyPic

Prvo je Liječeni tražio vraga, začudo baš na blogu Don Kaćunka:

Kak to da je Crkva u Hrvata odjednom tak internacionalna? Di se štancaju kaleži? Kaj je i ta proizvodnja otišla u Kinu? Joj, joj, kaj nisu Slovenci ozakonili gej brakove? Kaj bumo im sad mi pomogli se reše tih zala? Jel i to dio procesa? Don Kaćunko, kak vi morete imat na tablici od auta natpis Angelo? Kaj vi niste zaduženi da se skrbite o profesionalnim ubojicama, za kaj se vojnici ionak u prvom redu školuju? Kaj onda oni kaj ih ovi naši vubiju dolaze k vama po svoju porciju vječnosti ili vam pak dolaze ovi naši kaj ih vubiju oni njihovi? I nije vam loša limuzinica. More se tak živet, kaj ne?

A onda mu je Don Kaćunko pokazao njegovog boga:

Kaj si kaj bolestan kaj tako kaj strašno? Kaj se kaj javlaš kaj iz Vrapča kaj il iz Jankomira kaj? Kaj ne vidiš kaj da se kaj ne vidi kak si kaj još kaj neizlečen! Budi tam još kaj moreš dulje, preporučim ti kaj dr. Jukića koji ni kaj god!
Bog nek ti se kaj smiluje, posebno da ne sramotiš naš lepi kaj!


Neponovljivo.

- 16:44 - Komentari (24) - Isprintaj - #


View My Stats