30

utorak

prosinac

2008

Oda ljubavnicama!

Vako, slušajte žene sa sjebanom psihom, a ove sa samo labavom zapamtite ovo za ubuduće, jer neprijatelj nikad ne spava. Opće je poznato da oženjeni četrdesetogodišnjaci+ izlaze po mraku iz kanalizacije i onda traže djeve sa zdravim dojkama + one šta održavaju higijenu ispod pazuha.

Zato cure, ako vam je stalo do vonja a bojite se da vas ne zatuče nečija žena negdi u nekom mraku i da vas mrak ne pojede, od sebe odmaknite sva govna smutnje ilitiga spoticaja i bacite u wc i pustite vodu! Pazite jedino da vam se ne začepi kanalizacija!

Ali, ako nisi strašljiva a oćeš pomoć Ženama da uvide sa kakvima su govnima u braku, onda ti u biti nisi neka labilna i sjebana, već stup potporanj društvene iskrenosti i ispravnog shvaćanja morala, razaračica licemjerja i silom nametnutih institucija od strane zločinačkih vjekovnih organizacija, itd... svega lipoga...

Enivej, kako san već rekla, sa sporton uvik triba započet isprid sportske kladionice.
Prava razaračica započinje najprvo ljubovati sa onim najgorim talogom, najljigavijm muževima čijim je ženama najgore u braku.
Prava, nesebična i istinoljubiva ljubavnica se ničeg ne gadi. Tek kad potroši sve kronične alkoholičare, smradove doslovne i figurativne, žohare domestikuse, one koji vole potegnit šakom prije, poslije i za vrijeme seksa, liberale cinične besposličare i ostali nepomenuti šljam u gradu, prelazi na drugi stupanj. Tek tada se spetljava sa bogatim a degutantno neobrazovanim, ljigavim, podmuklim, podsaljenim i podmašćenim političarima na vlasti, onima sa top liste nadriveloga mista, i sličnim velikodostojnicima. Poslije toga ide u crkvu...

29

ponedjeljak

prosinac

2008

manjina

Nije dobro bit nacionalna manjina, ali je svakako dobro bit manjina u socijalno-ekonomskom smislu. (Propovjednik 29.12.2008)

28

nedjelja

prosinac

2008

Tjednovnik

Došla sam u posjed divne poezije za oženjene muškiće koja se bavi problematikom njihovih dana u tjednu

* U ponedjeljak milo curu gleda, vadi baze - njega ne da
* U utorak se trudi malog oprat i mudante ne izasrat
* U srijedu bi ženio
* U četvrtak razvodio
* U petak malo usporio
* U subotu se usrao
* U nedjelju nema ni muda ni mudante.

27

subota

prosinac

2008

Blagdanske poruke kršćankama

"Lako li ti je pomoć mladu i zgodnu, aj ti pomogni staru, ružnu i siromašnu!"

Don Jure (62)

Mijenjam zub vremena za zlatni zub!

Zub vremena je mnogo zajeban zub.

25

četvrtak

prosinac

2008

Urbi et orbi!

Budite radije iskreni prema sebi nego prema poreznoj upravi!

23

utorak

prosinac

2008

Naprosto je strašno što sve neće muško izvalit kao razlog kad ostavlja curu

Kažu da nije jebač onaj tko zna zavest nego tko zna ostavit curu! Najbolji su oni koji odmah svale krivnju na sebe.
"Nisam dovoljno dobar za tebe, ti si savršena, a susjeda je jako kvarna osoba!"
"Teško mi je svaki put oprat maloga, prevelik je to stres u tako malo vremena, a opet ne osjećam se dobro ni kad mi smrdi!"
"Jednostavno, ja sam idiot!"

Postoje i oni iskreni, oni su najgori jer dokazano loše djeluju na psihu.
"Dopizdila si mi, glupa si ko tvoja mama i čak ni veličina tvojih sisa ne može kompezirati agoniju koju osjećam dok otvaraš usta!"
"Ja sam jednostavno presavršen da bih svoje tijelo poklonio samo jednoj ženi, a želim dobro čitavom svijetu!"

Onda postoje i oni koji navedu Boga kao razlog.
"Draga od danas sam Jehovin svjedok, a odnedavno kurve ne primaju jer imaju limitiran broj žena za ulazak u raj!"
"Otkrio sam Boga, ali u drugoj!"
"Ubit ću boga u tebi, ako mi se ne odlijepiš od noge!"
"Božena ima veće sise!"

Posebno su zanimljivi one koji odlaze na put.
"Draga, odlazim na Brač, idem brat masline priko vikenda, ne čekaj me, zauvijek ću te volit, ali nema smisla da te sputavam, ne tražim da me čekaš!"
"Idem po cigarete, da, da, u pravu si, ne pušim, i ne želim popušit!"

Najbolji su kreativni...
"Ovo je Mario, moj cimer, mi dijelimo sve, pa i curu!"
"Ovo je Mario, moj cimer, moj najbolji prijatelj, on je muško u vezi!"
"Ovo je Mario, on će stanovati sa nama kad se uzmemo, je, je, psihički je bolesnik, ma malo samo, slučajno je zaklao mače, to sad nije bitno, nema nikog drugog, ja sam mu jedini!"

21

nedjelja

prosinac

2008

Mrlje babe Mande

mrljica
Bila prije neki dan kod psihijatra, dao mi da gledam neke mrlje, kad ono mrlje babe Mande.

Moja baka je bila poznata spisateljica poezije u dalmatinskoj zagori. Na poljskom zahodu bi pisala poeziju i svakj dan bi okaćila novi post na vrata (hvala bogu da danas postoji internet - geni, geni, kameni). Tada se hrvatskim bespućima šetao taj poznati psihić Rohbart ili kako već. Lav stori ko iz mostova okruga Madison. Da skratim, ona mu je rekla: uđi i baci oko na poeziju. On je pogledao u krivom smjeru a nije htio uvrijediti baku (jer je imala velike sise) pa je precrtavao njene uradke.. I kao i sve slučajne umjetnosti, tako su nastale i te slavne mrlje.

16

utorak

prosinac

2008

Veliki gubitak.

http://www.tportal.hr/kultura/knjizevnost/3025/Preminuo-pisac-i-kolumnist-tportala-Simo-Mraovic.html

Ja sam bila jedan od najčešćih komentatora na Siminom blogu.
Njegova knjiga Konstatin Bogobojazni spada među najbolju hrvatsku literaturu ikad. Pisao je i prekrasnu poeziju. Vrhunska zajebancija sa dubokim osjećajima.

http://www.knjigomat.com/detail.asp?iNews=224&iType=6

Simo je za mene bio puno više od kvalitetnog pisca. Simin blog mi je predstavljao svakodnevnu radost više od godine dana. Ne toliko zbog simpatične zajebancije sa likovima sa bloga već zbog samog Sime koji je bio toliki zajebant i vrhunski pozitivac, da sam gledajući njega riješavala sve svoje manje ili veće nedaće sa lakoćom.

Znam da je glupo govoriti o mojim osjećajima koje ja sada imam, ali plačem već čitavo jutro, jer osjećam pregolem gubitak pa čak i za šire područje od naše male regije. U našoj stvarnosti je premalo lijepih stvari, a Simo je svojom osobnošću zračio na takav način da je punio baterije i ljudima koji ga nisu poznavali. Zbog inspiracije koju sam nalazila u njegovoj zajebanciji sam i otvorila ovaj blog. Koliko znam, Simo je vjerovao u Boga premda pretpostavljam da nije bio religiozan. Nadam se da je sve ono u što je vjerovao istina i da je otišao na mnogo bolje mjesto.


14

nedjelja

prosinac

2008

Jugo...

vrh biokova
Jugo ovdje djeluje drugačije.

pogled prema Makarskoj
Nekako je daleko...

Lokva-Solila
Promijenim mišljenje kad stane dizat oblake.

predah od slaloma po sipru
Brzi slalomski spust (i pad) nazad.

Photobucket
Svi u jugu vide neku melankoliju, živčanu sjebanost, e-mol, umjetnost za zaplakat.. Iden i ja na Rivu sidit i vidit o čemu se tu radi.

klupe
Naša Riva je posebna i po brizi za beskućnike. Ni bura, ni kiša ni snig im ne mogu ništa ispod ovih klupa... Aaaaa, zato jugo ide na onu stvar.

iskonski hedonizam
Ekšli, njima je uvik dobro.

roze
Još malo ugođaja iz Velog Varoša, nevezano za išta...

04

četvrtak

prosinac

2008

Postimo zajedno!

Moja familija je po primanjima prosječna Hrvatska familija što znači da smo sirotinja. Ali pošto smo u drugim stvarima iznad prosjeka, dogovorili smo se da se nećemo oko Božića zajebavat poklonima. To smo izmislili još 90ih.
Nakon toga smo smislili i vrhunsku: BOŽIĆNA DIJETA JE DVOSTRUKA DIJETA!

Mi, neobični plebejci, za razliku od običnih plebejaca se u to blagdansko vrijeme bavimo duhovnim stvarima. U dnevnom boravku kako i priliči duhu obiteljskog zajedništva se svi zajedno grijemo oko jedine pećice na drvca. Pod svijetlom petrolejske lampe malo pišemo pjesme, malo raspravljamo o položaju obitelji u 21 stoljeću, malo jebemo mater popima i političarima, malo igramo šah, malo čovječe ne ljuti se, te pjevamo: U se vrime godišta....

Onda odradimo par intervalnih treninga, pa jedan aerobni. Meditiramo zajedno i ponaosob. Igramo stolni tenis na dasci položenoj na dva burenceta koje nam je donirao čovjek dobra srca.
Prije spavanja imamo sat duhovne obnove gdje se pomolimo za svakoga ponaosob a onda svatko ponaosob zahvali na nečemu svakome ponaosob.

Ali, nismo mi ništa tu posebno smislili. To su odavno smislile sve biblijske kulture. I doktori preporučuju post. Jednom godišnje da se posti jer se tako čisti organizam i jer je to ka zdravo i za psihu. Mi smo samo spojili duhovno sa nematerijalnim, jer nemamo kreditne kartice i jer smo kreditno nesposobni za ić u Crkvu.

01

ponedjeljak

prosinac

2008

tips & tricks

Vako cure: okolo po blogovima vidin da se cure redovito zajebu kad krenu u lov na muškiće. Gube nadu i prirodni optimizam, a to me jako rastužuje..
Eto, i nakon svega šta san proživila i doživila od muškoga (..maloga Grubnića, Njegovu Mamu...) opet želim volit i bit voljena, bit utoplo i bit sita.

Uvatit pravoga muškića nije lako. Da bi istinski upoznali lika, triba otić s njin na večeru i dobro se najist. Ako je lik prilika, ne triba otić ka ono u wc i pobić ča, već možete ostat i after dinner. Čak i ako je pljunuti Apolon, ne dajte se zajebat da umisto u restoran odete do zidića popit pivu. Možda će vam te uspomene i dikod ugrijat staro srce ali bubrezi pamte bolje.

Kako rekoh prije, nije toliko bitno da je bogat koliko da je darežljiv i da nije karakterna pizda.

1. Nakon šta se malo opustija, zamolite ga da vam pomogne ispunit listić za sportsku kladionicu. Ako uopće zna o čemu se radi, trk u wc i prije posluženog jela, čak i ako niste ništa izili par dana.

2. Ako se lik razbacuje izrazima koji ništa ne znače ali dobro zvuče, ili nabraja latinske poslovice, filozofe, kompozitore, znanstvenike, umjetnike i književnike u velikoj ste opasnosti da on ode u wc prije vas.

3. Ako ima djecu (razveden, naravno) pitajte ga kako mu se zovu djeca i koliko imaju godina. Ako počme petljat po mobitelu, odite u wc, ali u ovom slučaju tek nakon večere.

Ima još dosta toga ali triba ostat štagod i za slijedeći post.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>