Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

tips & tricks

Vako cure: okolo po blogovima vidin da se cure redovito zajebu kad krenu u lov na muškiće. Gube nadu i prirodni optimizam, a to me jako rastužuje..
Eto, i nakon svega šta san proživila i doživila od muškoga (..maloga Grubnića, Njegovu Mamu...) opet želim volit i bit voljena, bit utoplo i bit sita.

Uvatit pravoga muškića nije lako. Da bi istinski upoznali lika, triba otić s njin na večeru i dobro se najist. Ako je lik prilika, ne triba otić ka ono u wc i pobić ča, već možete ostat i after dinner. Čak i ako je pljunuti Apolon, ne dajte se zajebat da umisto u restoran odete do zidića popit pivu. Možda će vam te uspomene i dikod ugrijat staro srce ali bubrezi pamte bolje.

Kako rekoh prije, nije toliko bitno da je bogat koliko da je darežljiv i da nije karakterna pizda.

1. Nakon šta se malo opustija, zamolite ga da vam pomogne ispunit listić za sportsku kladionicu. Ako uopće zna o čemu se radi, trk u wc i prije posluženog jela, čak i ako niste ništa izili par dana.

2. Ako se lik razbacuje izrazima koji ništa ne znače ali dobro zvuče, ili nabraja latinske poslovice, filozofe, kompozitore, znanstvenike, umjetnike i književnike u velikoj ste opasnosti da on ode u wc prije vas.

3. Ako ima djecu (razveden, naravno) pitajte ga kako mu se zovu djeca i koliko imaju godina. Ako počme petljat po mobitelu, odite u wc, ali u ovom slučaju tek nakon večere.

Ima još dosta toga ali triba ostat štagod i za slijedeći post.


Post je objavljen 01.12.2008. u 11:06 sati.