13

petak

kolovoz

2010

o bio-dizelu

Kako mi je Marčelina (svaka sličnost sa stvarnim osobama nije normalna) uzela zadnje maslinovo ulje na veresiju, odlučila sam da i bio-dizel mogu dragim blogerima dat na veresiju, al ne zato šta smrdi pa ga se oću riješit nego da vidite koliko je to dobro a jeftino i da odma uvatite kupovat dalje ka blesavi.

Da odogovorim ponekom blogeru na pitanja u vezi bio dizela.
Bio dizel ponekad malko smrdi, jeste, ali i fažol i kiseli kupus smrde a zdravi su. Sve šta je zdravo smrdi, čak i bio cigarete.
Moj bio dizel je od maslinovog ulja vrhunske kvalitete, može ga se prodavat i kao autohtoni dalmatinski suvenir.
Nemojte ga koristiti u prehrani, ali možete u kupaoni za radit trajnu.

Bio-dizel se dobiva pirolizom od jestivih ulja koji su korištena za ispeć burek.
O pirolizi u mom prethodnom postu

bio

Mala anketa

1. Znate li vi šta je bio-dizel?
2. Znate li napravit bio-dizel kod kuće?
3. Oćete kupit kućnu rafinerijicu za bio-dizel i pri tom uštedit skoro sav dosadašnji trošak na benzinskim postajama?
4. Vjerujete li u bio-dizel?

06

petak

kolovoz

2010

Koja je ljubomora zdrava a koja ne?

Virite li momčiću u mobitel, pogledate li njegov e-mail?Neke veze traju i desetljećima (u kojima se ljudi mijenjaju), tako da potvrda da je dragi vjeran, stara 10 godina danas ne znači mnogo. Opet se onda sve svodi (limesi) da ga moramo svakodnevno pratit, jer nikad ne znamo kad se osoba u vezi može promijenit. Dakle, nikad nismo 100% sigurni s kim smo u vezi. Zato bi trebali svakodnevno unajmit dvije smjene detektiva i nać vezu kod mobilnog operatera koji će nam proslijedit poruke sumnjivog karaktera. Za svaku vezu još par zaposlenih. Idemo dalje.

Imam kolegicu koja ništa ne vjeruje muškima. Svakome provjerava mobitel. Zadnjeg momka je pratila dva mjeseca po gradu a skužio ju je tek kad mu je uradila generalni čeprk po mobitelu. Više nije s tim momkom, ali je zato smršavila 6 kila i izgleda ekstra. I opet bi kaže, virila u mobitel, samo da ima kome.

Druga kolegica svakodnevno prati momka s kojim je u vezi, no ova želi smršavit 12 kilograma. Dok se njen momak odmara ona prati curu od svoga brata (nije u vezi sa bratom, da ne ispadne sad da prati samu sebe).

Trećoj je momak zbog sličnih razloga postao alpinist te otišao na ekspediciju u Peru. Prestala je sa pratnjom tek kod 5500 metara nadmorske visine. Vratila se u Hrvatsku i usprkos ozeblinama se ne predaje. Izgubljena bitka za nju ne znači i izgubljen rat. Upisala je planinarsku školu, tečaj slobodnog penjanja, radi kondicione vježbe dvaput dnevno, i sjedeći u zamrzivaču vježba cirkulaciju za slijedeću ekspediciju.
One sve i vlastitim primjerima brane tvrdnju da je ljubomora dobra za zdravlje (veze).
Kažu mi da ni meni ne bi škodilo da malo više šetam po gradu umjesto što samo kopam po mobitelu i e-mailu svoga momčića....

Više na ČikFix

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>