25

srijeda

studeni

2009

O studentskim i navijačkim nemirima

Studiram grafički fakutet vanredno, a također vanredno navijam i za Hajduk, ali kad osjetim potribu za umjetničkin izražavanjen u obliku prosvjeda radije se priključujem studentima jer:

-Fakulteti za razliku od stadiona imaju grijanje
-Studenti uglavnom pristojno izgledaju prid teveom na tim performansima pa roditelji mogu da budu ponosni
-Na faksu su klupe puno udobnije od onih na Poljudu (jednom mi je ušla staklena vuna sa Poljuda u guzicu pa san svatila zašto se torcida onako srčano baca po tribinama a zašto dikod baca i stolice)
-iako i jedni i drugi prosvjeduju zakua, studenti imaju teoretsku mogućnost postići nešto za osobno dobro
-studenti mnogo rjeđe dobivaju pendrekom po kostima
-studenti se mnogo rijeđe susreću sa suzavcem
-(doduše navijače bolje izdrpaju)

Potpuno pogrešni i promašeni načini prezentiranja u javnosti možda ne sasvim greškom studenata nego i onih zainteresiranih koji nastoje debilizirat njihove prosvjede. Tako su napravili i prošlim filozofima, njihov štrajk su toliko banalizirali pa neki normalni zahtjevi za ukidanjem korupcijskih nepravdi na fakultetu nisu ni došli. A i svaka intelektualna gamad se uguzila u taj štrajk...

Ka porezni obaveznik ne namjeravam financirat nekoga ko studira primjerice ekonomiju smjer "žblj-mikro-makoekonomsku stabilnost regije" da bi posli bija nezaposlen jer se s tim neće nigdi zaposlit, pa da ga opet izdržavam iz kasice prasice za nezaposlene. Kao što ne želim da financiram nekog super pametnog i uspješnog elektrotehničara, mikrobiologa ili kemičara koji će u roku keks otprdit u neku pristojnu zemlju di stvarno postoje takve vrste posla.

Dakle, tribalo bi studenta financirat direktno! Naprimjer da (slučajno spomenuti) Kerum aoi ima luksuzni hotel a nema adekvatni stručni kadar, uloži u visoku školu za turizam (skupa sa gradom). Pa studenti budu nekoliko godina obavezni radit kod njega. Tako bi primjerice studenti sami vratili svoje ulaganje u znanje. Kerum bi u tom slučaju bio sretan jer bi imao stručan kadar koji će mu poboljšat poslovanje, grad bi bio sretan jer ima sveučilište na kojem ostaje i dolazi mladost, a ima di zaposlit profesore i ulagat u razvoj pameti, a studenti bi bili najsretniji jer bi imali di radit.

Varaždin je početkom 90ih godina ustanovija informatički fakultet (ali to je rijetko pametan narod) pa su neki od tih pametnih ljudi ostajali u Varaždinu i otvorili pokoju takvu tvrtku.
Bez strukture zapošljavanja studenata, u ovakvoj državi je totalno retardirano pričat o besplatnom školovanju, jer je to besplatno školovanje po mom mišljenju skromne zaposlenice, majke i studentice, kontraproduktivno. Ne može svatko studirat i studij nije za svakoga. Sad bi netko moga reć kad država financira i Crkvu pa zašto ne bi i školovanje, ali to je pitanje poput zašto ne slomit i drugu ruku kad je jedna slomljena?

Šta se tiče navijača, šteta takvog potencijala. Koliko ja ideja imam samo koga bi sve mogli pošibat i kome auta porazbivat. Šteta šta Torcida ne prati političku situaciju u zemlji.

23

ponedjeljak

studeni

2009

Kao majku me najviše smeta...

-kad mi moja mama kaže da mi dijete ima sedam godina pa je to očiti dokaz da više ne moran čuvat trudnoću te da je došlo vrime da napokon ustanem iz kreveta...

-kad moram pazit gdje udaram djecu a ne ih odalamit u letu

-dok moja dica pošeno i vrijedno zarađuju za kruv u mojoj firmi, druga dica se igraju na laštik ili na kukalo i još moju zajebaju...

-šta više ne postoji nikakva socijalna pomoć ni za samohrane ni za bezhrane majke

-šta ni socijalni rad više nije šta je bija

-šta i u 21 stoljeću još uvijek samo žene oće rađat
(a muškima se više ni dicu ne da radit)

-dok mala Suri živi na visokoj nozi ja dici kupujen obuću u Kineza a ni Oprah me ne šljivi više - kako na tv-u tako ni u molbama za pomoć


16

ponedjeljak

studeni

2009

Za Blue&Blues!

Piplica:... Curo, Amaretice, pazi da te ne proguta pakleni mrak! Okretanje ovozemaljskome bludu, skopčano s težnjom za višestrukim orgazmima, put je popločan dobrim namjerama, i to u seksualnom smislu, bogohulna zapretenost mračnim željama tijela, ma strašna kazna čeka svaku koja lakomisleno teži svome zadovoljenju, što odalečuje od Boga i znači jednosmjernu kartu za PAKAO! Govorio je o tome msgr. Srakić! Pomoli se, curo, svakim orgazmom pljuješ Bogu u lice. Izrodi djecu, to već što trebaš, i vrati se ponizno Bogu da te oslobodi grijeha začeća!
Još vidim da mnoge komentatorice ovdje zavodnički palucaju rašljastim jezicima! Ne navodite nas, bludnice, na grijeh, ne smetajte muškarcima dok stupaju svijetlim stazama svojeg usuda! Bog će vam oprostiti ako svaka od vas izrodi još pokoje dijete! Budite krotke i poslušne svojim muževima, ne palucajte više i odstupite od ovog užasnog grotla bluda!

Blue: To piplica to, svaka ti zlata vrijedi i ja kažem, doma kuš ... osobito ova mladež ma to je čudo jedno.... neka to prepuste nama starijim ženama koje više nisu rodne, plodne, na boga su davno zaboravile, a muža da i ne spominjem.... nam niš nije ostalo osim golog i jednostavnog sexa.. go piplica go

Piplica: Pokaj se, babilonko, padni ničice pred svoga muža, zamoli ga za oprost! Ako on ti oprosti, oprostit će ti i Bog! Samo hrabro, ništa ne možeš izgubiti osim prokletog ponosa i svoje rušilačke pohotne želje što vuče te k paklenim dverima! Molim se za tebe!

Blue:
Ooo padam ja često pod njega i on mi uvijek oprosti ... zato sam tak i pohotna... volim kad mi oprašta

Piplica:
Ništa mi ne možeš, sodomljanko! Odstupi, bazdiš na sumpor i pakleni oganj! Osluhni plač i škrgut zuba koji ti se primiču! Pokaj se, bludna ženo, pokaj, svjetlo je jače od tebe!

Piplica:
Poznavao sam jednoć bludnicu poput tebe. Gonila me brdima i dolinama, svejednako pušuć mi sumporni oganj za vrat, gotovo me dotičuć svojim naježurenim dlačurdama, no nisam se dao! Molio sam Gospoda da da mi snage. Ne dam se ni sad! Odstupi, kozonoga, odstupi, pronađi Crkvu, umij se svetom vodom i ufaj se da još imaš vremena. Bog je milostiv!

Carlos: I sad se čudiš, Piplica, što nemaš osobitog uspjeha kod žena! Ttt....

Piplica: U čemu griješim, Carlose?

Carlos: Previše se oslanjaš na Araličnu retoriku i rani prijevod Biblije Nikše Ranjine - prearhaično je to, žene to ne puše... Također, mislim da se nijedna baš ne pali na pakleni oganj. Uostalom, jel Piplica zapravo golman Rijeke ili onaj lik iz Araličinih Duša Robova?

Piplica:
Piplica mi je prezime! Nabukodonozor Piplica, punim imenom i prezimenom! S kime imam čast?

Carlos:
Dragi čitatelji, nastavite slobodno dalje ovaj hvalevrijedni dijalog, već prema onome što mislite da će se dogoditi! Najuspješnije priloge nagradit ćemo vikendom u pansionu Metod Trobec, ulica Andreja Čikatila bb, Bundyjevo Prkno. Pozdravljaju vas Piplica i Carlos!

Piplica: Ma jel tebi to smiješno?

11

srijeda

studeni

2009

Kako je Žaklina na Iskrici tražila sreću, a našla je utajom poreza

Melanom25:
:)
hello
ja sam Mel, Gibson Mel!
radim u državnoj firmi i vozim motor
iako mi tata nije bogat
imam nogu 44
imam skoro sve zube
volim sve sta vole mladi
skupljam salvete
volim plisane zivotinje

Žeki O
Čao
ja sam Žaklina, Onazis Žaklina
radim u privatnoj tvrtki i vozim role
imam nogu 38-40, ovisno o potrebi
imam sve zube
i ja volim sve sta vole mladi
ne skupljam salvete, skupljam momke
i ne volim plisano!

Melanom25:
ajme meni, nemam nista momaka za razmjenjivat s tobom...
al možda bi i našao ako je u pitanju neka antikna salveta

Žeki O
nema veze,
meni je momaka trenutno preko grla.
a kažeš ni tata ti nije bogat

Melanom25:
a nije, nazalost......
*

Bernie:
Malo sam oniži

Žeki O
ja sam dakle malo viša a volim i gledat uvis

Bernie:
al ja cu nosit sa sobom bancic a ti nemoj obuc take i sve okej

Žeki O
A ja se volim i prošetat koji put ka

Bernie:
icemo uz rub kornize, ti doli a ja gori

Žeki O
bravo! U krizi uvik svit postaje kreativan

Bernie:
Sta ces, recesija je. Da nije ili da imam bogatog tatu isa bi u postolara i stavija deblji dzon.
*

Fosil(68)
Rado bih se sa tobom dopisivao i mijenjao poruke.

Žeki O (otkriva novi dio tijela koji se zove želudac, iako je mislila da ga nema)
Dragi fosilu, baš lijepo od tebe
ja ti se ovde zajebavan, imam dečka i ne tražim novog.

Fosil(68)
Draga Žaki,
I ja se zajebavam na ovom portalu. Isto imam stalnu vezu sa kojon sam jučer proslavio moj imendan i to svečano u restoranu Boban koji je jedan od boljih restorana u Splitu. Zahvaljujuči ovoj zajebanciji danas mi je 5(pet) žena čestitalo rođendan iz svih krajeva ljepe naše. Čuvaj toga momka jer s obzirom na tvoju težinu teško češ pronači novog.

Žeki O
Fala fosilu,
mnogo si elokventan za nekog penzionera!
Live long and have a good kondišn!

Fosil(68)
U pravu si u dobroj sam još tjelesnoj kondiciji.
U prosjehu imam 2 puta sedmično sexi igru.
NISAM SIGURAN DA I TI IMAŠ TO ZADOVOLJSTVO SA MLADIČEM.

Žeki O
Moj mladić u stvari ima sedamdesetosam godina ali može
TRI PUTA TJEDNO.

Fosil(68)
E to ti ne virujem jer sve mlade curice kao ti vole mlade momke a ne stare i iznemogle penzionere. Ti stari penzioneri obično kažu :
Bolje je mladu ženicu samo gledati nego sa starom ženom
spavati. Vidiš da se ovako dobro međusobno zajebavamo!

Žeki O
Jel tvoja baka agresivna?

Fosil(68):
Uz mene je mlađa žena željna prave ljubavi i zadovoljna je potpuno. Neznam jesi li ti zadovoljna kad preko Iskrice možeš nači i partnera za sex,

Žeki O:
Ja san ti jednostavna i dobra osoba mnogo, usreći me kad vidim da ima zadovoljnih a matorih poput tebe. Sve najbolje i tebi i tvojoj mlađoj zadovoljnoj ženi želi Žeki O.

Fosil(68)
Time smastraš matorim . Ja sam se i danas kupao na Bačvicama neznam di se ti kupaš. Mogli bismo ukolko ti dopusti tvoj momak iči na kafu U Žbirac kafič na Bačvicama gdje samo mladi kao ja idu.

Žeki O:
Jesi li ti iz ekipe Tonija Veršića?

Fosil(68):
Nisam jer ne igram picigin kao on!

Žeki O:
Ali si iša šnjin u razred?

Fosil(68):
Nisam iša snim u razred jer sam ja završija opću gimnaziju a u toj školi on nije predavao. Meni je predavao prof. Matiković sad pokojni

Žeki O:
A jel ti šta pridava Marko Marulić?

Fosil(68):
Nije. S njim je u razred išao moj tatica, on je još živ. Moj tatica, mislim. Ali samnom u školi išli su skoro poznati judi i umjetnici.
Dr Depilko poznati ginekolog
Dr Giljotinica poznati urolog
Navedi mi s kime si ti u školi bila.

Žeki O:
jel ti draži urolog ili ginekolog?
sa mnom je bila jedna šta je bila u tog ginekologa!
A tata ti je još živ???

Fosil(68):
Kad ovako lijepo pričamo, moram ti priznati da sam mrvicu stariji dečko, ali sam jako snalažljiv, brinem se o tatici, iako mu je penzija slaba, nakon pada austrougarske mu nisu priznali beneficirani staž pa dobiva samo pomoć sa socijalnog.
*

Hobit:
Ako si iz splita platit ću ti 200 kuna da mi ti zauzvrat dopustiš da mogu tvoja stopala masirat i lizat pola sata i
cuclati tvoje nožne prstiće dok ti ležiš i uživaš.ženska stopala su mi fetiš i obožavam ih masirat i lizat svaki put
novoj curi,pa sam zato i spreman dat novčanu naknadu da ti zahvalim ako mi dopustiš da tvoja stopala masiram i ližem.nema nikakvog seksa,svlačenja ni diranja,samo masaža i lizanje tvojih stopala.mogu to tebi samoj raditi i platiti ti 200 kn ili tebi i nekoj tvojoj prijateljici pa da vam objema istodobno masiram i ližem vaša stopala dok vas dvije ležite i uživate u tome imam 27 god momentalno sam u splitu zgodan sam.

Žeki O:
Drage volje, svaka kuna je dobrodošla. Iako, kad sam ih napokon stopala pokazala bivšem mužu vrisnuo je i otišao po cigarete. Ne znam gdje je otada.

Hobit:
Čuo sam za taj slučaj iz prve ruke na zajedničkoj terapiji, ali nisam vjerovao. Jel istina da posjeduješ rijetku gljivicu traumatis-padautrenu. Jel istina da ti je širina stopala u mirnom stanju preko jednog lakta? Jesam li ti rekao da mi mi je tata kockar i propalica?
*

Nakon toga je Žaklina odlučila promijenit pristup i prišla je prva.

Žeki O:
Jesi li za ševu?

Nada,ufanje i ljubav:
Naravno da jesam. Ukoliko je ovo bilo retoričko pitanje. A, ako se pitanje odnosilo na određeni trenutak kad si ga postavila prije pola godine, moram ti reć da sam zakasnio s odgovorom pa se više ne sjećam da li sam tada bio za ševu.
E, sad... da ne nabrajam dalje sve moguće verzije istog pitanja, samo da kažem da mi je ipak drago kada žena pita takvo pitanje!

Na kraju se sve dobro završilo jer je Žaklina upoznala poreznog inspektora koji joj je došao u reviziju nakon šta ju je dobronamjerna susjeda Iris prijavila iz dobrih namjera, zahvaljujući Providnosti koja joj je pokazala kako pomoći prijateljici kojoj nedostaje ljubavi i ostaloga.


Žeki O:
Žao mi je ali već imam dečka.
Udajem se naravno u slijedeću subotu.
Svejedno hvala na odgovoru!

blic test

Prozac ili Viagra?

06

petak

studeni

2009

Ešerihijin bluz

Ja sam mala Eši,
mamina sam kći,
dok po guzi šećem,
mene vole svi.

Al kada naprid krenen,
ribicu zajeben,
nitko me ne voli,
al vole kad ih boli!

Evo smo svjedoci poetične boli jedne male bakterije prouzročene mržnjom primitivaca prema njenoj kulturi. Da ne govorim o diskriminaciji prema ljubiteljima bakterija i onima koji vole da ih pecka. Prihvatimo razlike. I bakterofili su ljudi koji zaslužuju i ljubav i pažnju (među ljudima i bakterijama)!!!

Ove stihove sam prvo bila napisala na jednom blogu di sam puno volila dolazit jer mi je tamo bilo puno lipo, a zašto, to je teško objasnit.
Isto je teško i svatit, kako svi vrhunski humoristi sa ovih prostora brzo odlaze u zaborav, dok danas konzumiramo različite selebritije koji su imbecilni i usput toliko šuplji da prije deset godina ne bi bili dostojni da pripadaju oriđinalima. Ali, kako smo mi nekad od oriđanala pravili zvijezde, tako i od ovih upravo mi radimo zvijezde i krivi smo sami... I da ne pizdin puno o svojoj filozofiji, evo šta me navelo da se sjetin svoje pjesmice... Ovo je puno bolje, pa pročitajte...

http://www.robertmaric.com/

01

nedjelja

studeni

2009

Maslina je neobrana

Berem masline svaki dan. Idealno za nezaposlene.
(Prodajem ekstra djevičansko maslinovo ulje 80 Kn pi litri za prijatelje blogere.)

Branje maslina je:
Izvrsna vježba za sve mišiće
Aadrenalinske inekcije uračunate tu i tamo
Besplatno jedeš i piješ kod domaćina
Besplatan smještaj
Dobiješ maslinovo ulje
Ne misliš na pizdarije
Družiš se sa beračima

Poruka za blogere sa viškom slobodnog vremena:
Nemam vremena ni za susjede špitit
kako da stignem spamove brisat?

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>