Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Za Blue&Blues!

Piplica:... Curo, Amaretice, pazi da te ne proguta pakleni mrak! Okretanje ovozemaljskome bludu, skopčano s težnjom za višestrukim orgazmima, put je popločan dobrim namjerama, i to u seksualnom smislu, bogohulna zapretenost mračnim željama tijela, ma strašna kazna čeka svaku koja lakomisleno teži svome zadovoljenju, što odalečuje od Boga i znači jednosmjernu kartu za PAKAO! Govorio je o tome msgr. Srakić! Pomoli se, curo, svakim orgazmom pljuješ Bogu u lice. Izrodi djecu, to već što trebaš, i vrati se ponizno Bogu da te oslobodi grijeha začeća!
Još vidim da mnoge komentatorice ovdje zavodnički palucaju rašljastim jezicima! Ne navodite nas, bludnice, na grijeh, ne smetajte muškarcima dok stupaju svijetlim stazama svojeg usuda! Bog će vam oprostiti ako svaka od vas izrodi još pokoje dijete! Budite krotke i poslušne svojim muževima, ne palucajte više i odstupite od ovog užasnog grotla bluda!

Blue: To piplica to, svaka ti zlata vrijedi i ja kažem, doma kuš ... osobito ova mladež ma to je čudo jedno.... neka to prepuste nama starijim ženama koje više nisu rodne, plodne, na boga su davno zaboravile, a muža da i ne spominjem.... nam niš nije ostalo osim golog i jednostavnog sexa.. go piplica go

Piplica: Pokaj se, babilonko, padni ničice pred svoga muža, zamoli ga za oprost! Ako on ti oprosti, oprostit će ti i Bog! Samo hrabro, ništa ne možeš izgubiti osim prokletog ponosa i svoje rušilačke pohotne želje što vuče te k paklenim dverima! Molim se za tebe!

Blue:
Ooo padam ja često pod njega i on mi uvijek oprosti ... zato sam tak i pohotna... volim kad mi oprašta

Piplica:
Ništa mi ne možeš, sodomljanko! Odstupi, bazdiš na sumpor i pakleni oganj! Osluhni plač i škrgut zuba koji ti se primiču! Pokaj se, bludna ženo, pokaj, svjetlo je jače od tebe!

Piplica:
Poznavao sam jednoć bludnicu poput tebe. Gonila me brdima i dolinama, svejednako pušuć mi sumporni oganj za vrat, gotovo me dotičuć svojim naježurenim dlačurdama, no nisam se dao! Molio sam Gospoda da da mi snage. Ne dam se ni sad! Odstupi, kozonoga, odstupi, pronađi Crkvu, umij se svetom vodom i ufaj se da još imaš vremena. Bog je milostiv!

Carlos: I sad se čudiš, Piplica, što nemaš osobitog uspjeha kod žena! Ttt....

Piplica: U čemu griješim, Carlose?

Carlos: Previše se oslanjaš na Araličnu retoriku i rani prijevod Biblije Nikše Ranjine - prearhaično je to, žene to ne puše... Također, mislim da se nijedna baš ne pali na pakleni oganj. Uostalom, jel Piplica zapravo golman Rijeke ili onaj lik iz Araličinih Duša Robova?

Piplica:
Piplica mi je prezime! Nabukodonozor Piplica, punim imenom i prezimenom! S kime imam čast?

Carlos:
Dragi čitatelji, nastavite slobodno dalje ovaj hvalevrijedni dijalog, već prema onome što mislite da će se dogoditi! Najuspješnije priloge nagradit ćemo vikendom u pansionu Metod Trobec, ulica Andreja Čikatila bb, Bundyjevo Prkno. Pozdravljaju vas Piplica i Carlos!

Piplica: Ma jel tebi to smiješno?



Post je objavljen 16.11.2009. u 12:09 sati.