30

utorak

prosinac

2008

Oda ljubavnicama!

Vako, slušajte žene sa sjebanom psihom, a ove sa samo labavom zapamtite ovo za ubuduće, jer neprijatelj nikad ne spava. Opće je poznato da oženjeni četrdesetogodišnjaci+ izlaze po mraku iz kanalizacije i onda traže djeve sa zdravim dojkama + one šta održavaju higijenu ispod pazuha.

Zato cure, ako vam je stalo do vonja a bojite se da vas ne zatuče nečija žena negdi u nekom mraku i da vas mrak ne pojede, od sebe odmaknite sva govna smutnje ilitiga spoticaja i bacite u wc i pustite vodu! Pazite jedino da vam se ne začepi kanalizacija!

Ali, ako nisi strašljiva a oćeš pomoć Ženama da uvide sa kakvima su govnima u braku, onda ti u biti nisi neka labilna i sjebana, već stup potporanj društvene iskrenosti i ispravnog shvaćanja morala, razaračica licemjerja i silom nametnutih institucija od strane zločinačkih vjekovnih organizacija, itd... svega lipoga...

Enivej, kako san već rekla, sa sporton uvik triba započet isprid sportske kladionice.
Prava razaračica započinje najprvo ljubovati sa onim najgorim talogom, najljigavijm muževima čijim je ženama najgore u braku.
Prava, nesebična i istinoljubiva ljubavnica se ničeg ne gadi. Tek kad potroši sve kronične alkoholičare, smradove doslovne i figurativne, žohare domestikuse, one koji vole potegnit šakom prije, poslije i za vrijeme seksa, liberale cinične besposličare i ostali nepomenuti šljam u gradu, prelazi na drugi stupanj. Tek tada se spetljava sa bogatim a degutantno neobrazovanim, ljigavim, podmuklim, podsaljenim i podmašćenim političarima na vlasti, onima sa top liste nadriveloga mista, i sličnim velikodostojnicima. Poslije toga ide u crkvu...

<< Arhiva >>