Biskvit:
5 jaja (posebno tući bjelanjke)
35 dkg šećera
30 dkg brašna
1 prašak za pecivo
2-3 žlice velike čokolade u prahu
malo tople vode (po potrebi)
Biskvit peći u kalupu za torte, a može i u kockastoj tepsiji. Ohladiti i izrezati na tri djela.
Fila:
500 g čokolade za kuhanje prokuhati u 500 ml slatkog vrhnja. Mjiešamo dok ne dobijemo glatku kremu .
Koru od biskvita premažemo kremom i pospemo kokosom, te tako ponovimo s drugom i s trećom korom biskvita.
Možemo ukrasiti tučenim slatkim vrhnjom ( 2dcl ), a i ne mora se ,dovoljno je posipati po vrhu kokos.
< | studeni, 2009 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog