12,5 dkg bijelog griza
20 dkg šećera
1l mlijeka
Sastojke zajedno izmiješati i kuhati. U tu smijesu zamutiti 2 cijela jaja i kuhati još oko 5 minuta. Kremu maknuti u stranu i pustiti da se ohladi.
U ohlađenu kremu mikserom umutiti 1/2 putra ili margarina. Na dno tepsije posložiti petit kekse poškropiti ih kuhanom kavom, te preko njih premazati kremu.
Istući 1/2 l vrhnja i napraviti šlag, te preko kreme premazati šlag, a po vrhu posipati čokoladom u prahu. Tako pripremljen kolač mora stajati 1 dan u frizideru.
< | listopad, 2009 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog