Sastojci
Biskvit
4 jaja, 125 g šećera, 125 g brašna, 3 žlice mlake vode, 1 vanilin šećer, 1 prašak za pecivo
Krema
30 dag jogurta, 10 dag šećera, 50 dag vrhnja za šlag, 7 listića želatine, 30 dag ananasa
Priprema
Za biskvit umutimo jaja, brašno, vodu, šećer i prašak za pecivo te pečemo na 180°C. Ohlađeni biskvit prerežemo na dva djela i natopimo sokom od ananasa. Za kremu izmiješamo jogurt, šećer, vrhnje za šlag, želatinu i ananas, te premažemo prvi dio biskvita. Poklopimo drugom polovicom te premažemo vrhnjem za šlag i ukrasimo komadićima ananasa.
Dobar tek!!!
< | svibanj, 2009 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog